Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Videoomtale: YiHi SX Mini M Class

Videoomtale: YiHi SX Mini M Class!

Yihi SX Mini M Class
En av de dyreste tempmoddene på markedet akkurat nå, men i dette tilfellet så får du igjen i ren og skjær kvalitet.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag av Dampshop.no for å lage en omtale. Produktet har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige preferanser og erfaringer.

Firmware upgrade annonsert: Skal øke fra 60w til 75w og gi mulighet for en ny strømsparende modus: Eco Mode

For å være helt ærlig så var ikke designet veldig appelerende til meg ved første øyekast. På bilder så syntes jeg at den så ut som ren plast og 60w virket som litt lav effekt selv om den bruker kun ett 18650 batteri. Etter å ha lekt meg med denne i litt over en uke så er jeg av en helt annen oppfatning. Jeg var ei heller veldig entusiastisk fordi jeg nettopp hadde testet en IPV4 som var en gigantisk nedtur. Mange har..  av en eller annen merkelig grunn nevnt SX Mini og IPV4 i samme åndedrag. Trolig pga de samme fargene og fordi begge to bruker en YiHi SX chip.. men DER slutter også likheten.

Sjekk ut vår videoomtale her:

>> Kjøp YiHi SX Mini M Class for 2095,- hos Dampshop.no <<

Instant Quality..
Det tok ikke mange sekundene fra jeg tok denne ut av boksen og holdt den i hånda at jeg innså at dette er snakk om ren og skjær kvalitet. Bare tyngden alene gjorde hånda svært lykkelig. Den har ingen stygge overlappende sømmer eller den distinkte «plastikklyden» når man prikker på den med neglen. Jeg har undersøkt den med lupe og jeg kan faktisk ikke finne en eneste feil i konstruksjonen på selve designet.

Denne er også utrolig liten, noe som gjør den særdeles hendig å ta med seg, men jeg vil nok tenke meg om 2-3 ganger før jeg eventuelt tar den med meg ut bare fordi den er såpass dyr. Å miste denne i bakken er noe jeg overhode ikke vil og hvis det hadde fulgt med et silikon-futteral så hadde jeg antagelig brukt det.
sx-mini-m-class-screen

Imponerende chip
Chippen som sitter i er særdeles avansert, men den kan virke litt FOR komplisert samtidig. Du kan stille den inn på 5 forhåndsmoduser hvor du lagrer forskjellige preferanser og også justere selve følsomheten på fyringsknappen i 4 moduser, så i ren praksis så har den 20 forskjellige kombinasjoner bare når det kommer til presets.

Med følsomhet så mener jeg følgende:

 • SOFT så vil den starte på relativt lav effekt og «sakte» jobbe seg opp mot ønsket effekt
 • STANDARD så vil den fungere på en «normal» hastighet og gå relativt fort opp til ønsket effekt
 • POWERFUL så hopper den rett til mål og gasser på fra første sekund.
 • POWERFUL+ så Er det rett til pokalutdelingen

Mech mode på 85w
510 and battery
Selv om det står 60watt på instruksene så kan denne yte helt opp til 85w om du stiller den inn på Mech-mode. I denne modusen som heter BYPASS MODE så vil den droppe å bruke noen av forhåndsinnstillingene eller ønsket watt og levere ren VOLT OUTPUT i stedet som kan øke effekten helt opp til 85w. Dette gjør at den også er brukbar for Hardcore RDA-byggere som foretrekker ren kraft fremfor tempkontroll.

Det er ellers en haug med innstillinger og funksjoner, så ikke mist brukermanualen da denne er trolig noe du må dra frem om og om igjen.

Automatisk LEFT / RIGHT Mode til besvær
På dette grunnlaget så vil jeg ikke anbefale den til nybegynnere, og selv godt erfarne dampere vil finne mengden funksjoner litt for komplisert og unødvendig. Et lite eksempel er f.eks den automatiske LEFT/RIGHT modusen som automatisk flipper displayet om du holder den lent mot høyre eller venstre. Akkurat denne funksjonen kan ikke bare virke som gimmick, men kan også by på problemer om skal finjustere watt-output og ohm-målingen. (noe du også kan gjøre på denne). Jeg vil nok fraråde de aller fleste å ta i bruk disse justeringene da det er lett å feiljustere noe som kan gjøre den helt ubrukelig.

Selve displayet inneholder veldig mye informasjon, og du kan til enhver tid se Watt, Joule, Volt, og Ohm.

Meget velfungerende tempkontroll
Tempkontrollen er over gjennomsnittlig god. Selv om den er begrenset til Nikkelwire så virker denne særdeles presis på målingen. Merk at det er små forskjeller fra coil til coil, og det kan være at 500 fahrenheit blir litt for mye på en tank til en annen. Det anbefales å heller starte litt for lavt enn å stille inn på for høyt, på samme måte som watt fungerer.

>> Kjøp YiHi SX Mini M Class for 2095,- hos Dampshop.no <<

Multifunksjonsknapper
SX Mini Googie bag
Som jeg allerede har nevnt og understreket så er denne særdeles avansert/komplisert. Det er bare 3 knapper så da er det ganske innlysende at forskjellige kombinasjoner / rekkefølger vil spille inn. For å skru den på f.eks så må du trykke 5 ganger på fyringsknappen, men skal du skru den av igjen, så må du gjøre dette via menyen. Hovedmenyen finner du nemlig ved å trykke 5 ganger på fyringsknappen mens den er ute av lock mode. Lock Mode er altså da med 3 raske trykk på fyringsknappen.

For å justere watt så må du først trykke en gang på fyringsknappen, deretter velger du hvilken Preset du du vil justere ved å trykke på + knappen. Når du finner den Preset’en du vil endre så trykker på – (minus). Du kan så bruke justeringsknappene til å endre watten for den spesifikke modusen. Merk at det vil stå M1, M2, M3, M4 og M5 i displayet.

Fyringsknapp og så – (minus) knappen vil justere følsomheten til fyringsknappen, så her er det altså et ekstremt rom for å gjøre feil.

Tech-freaks vil elske denne, men for de som er vant med enkle spinnere eller en iStick f.eks vil trolig finne denne litt for komplisert. Man bør ha inngående kunnskaper, eller i hvetfall et ønske om å ha det rundt alle tekniske termer tilknyttet damping.

Generelt inntrykk
En særdeles høykvalitetsmod med muligheter for mye manuell justering. Jeg elsker hvordan den føles i hånda, vekten, sømmene og knappene er av ypperste kvalitet. Det store minuset er at den kan virke litt for komplisert til å bare plukke opp i blinde og trykke på fyringsknappen slik man stort sett gjør.

Batterilevetiden er også noe redusert fordi den kun tar ett 18650 batteri. Du kan få kjøpt en extender til denne, men det ser uhorvelig teit ut. Hvis du bruker den i temp-mode eller på veldig høy effekt så tapper dette batteriet ganske raskt så du vil bli nødt til å lade den minst én gang om dagen. Du kan lade den via USB-porten, men det tryggeste er alltid å lade batteriene i en ekstern løsning. Batterilokket krever også litt innsats å få opp. Du trenger et kronestykke for å få ordentlig tak. Ikke bruk Donald-teknikker for å prøve å få av dekselet.

>> Kjøp YiHi SX Mini M Class for 2095,- hos Dampshop.no <<

Produktegenskaper:

 • Chip: YiHi SX350J
 • 0.91″ OLED display
 • Bruker 1stk 18650 batteri (må bestilles i tillegg)
 • Lading via Micro-USB
 • Firmware oppgradering kan gjøres via Micro-USB
 • Bygget i aluminium og rustfritt stål av meget høy kvalitet
 • Ergonomisk design som gjør at den ligger perfekt i hånden
 • 4 forskjellige moduser: «Powerful+», «Powerful», «Standard» og «low»
 • Fungerer mellom 0.08 og 3.0 ohm på vanlige tanker
 • Fungerer mellom 0.05 og 0.3 ohm i Joule Mode
 • Variabel watt fra 5w-60w
 • Fungerer opp mot 85watt i mekmode
 • Justering av effekt i watt eller med Joule/Fahrenheit/Celcius
 • Joule modus: 5-50 Joules, 100o C – 300o C / 200o F – 580o F
 • Variabel volt fra 1-9,5v
 • Menynavigering med knapper eller innebygget gravitasjonssensor
 • Beskyttelse mot feilmontert batteri
 • Beskyttelse mot kortslutning
 • Beskyttelse mot lav motstand
 • Beskyttelse mot lav spenning
 • Beskyttelse mot overoppheting
 • Størrelse: 95.6mm x 43mm x 25.1mm.
 • Vekt: 360g uten batteri, 420 med et 18650

Teknisk informasjon

Batteri Følger ikke med
Fordamper Følger ikke med
Tankfeste 510
Materiale Rustfritt stål og aluminium

Pakkens innhold

1stk Yihi SX Mini M class
1stk Ladekabel Micro USB
1stk Garantikort
1stk Brukermanual på Engelsk
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper