Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Skypumpen tester XSmoke!

Skypumpen tester XSmoke!

XSmoke

Skypumpen har som mål å øke forbrukerbevisstheten rundt damping uansett form. Det finnes produkter for ethvert kunnskapsnivå. Cigalikes er gjerne det første leddet til røykslutt. Nå er det XSmoke sin tur til å bli undersøkt..

La meg gjøre én ting klart med en gang. Damping, uansett i hvilken form, er en ekstrem helsegevinst så lenge det holder en unna de tradisjonelle sigarettene. Å teste cigalikes er også da en selvfølge. I denne kategorien så har jeg også testet DanSmoke og SmokeSmart. Jeg har også testet Joyetech E-Roll C, som har samme formen, men som er en påfyllbar variant.. og faller egentlig litt utenfor kategorien.

Cigalikes er en kategori som jeg definerer med tre helt avgjørende faktorer:

  1. Det må være mulig å ta et trekk uten å trykke på en knapp
  2. De må være en all-in-one løsning hvor batteri og ampull henger sammen (eller kan skrus sammen)
  3. Det er enten ampuller som kan skiftes ut eller komplette bruk og kast «e-sigaretter».

Opplading er kun nødvendig for løsninger som bruker ampuller. Både DanSmoke og XSmoke bruker oppladbare batterier. Smoke Smart er en bruk og kast-løsning som ikke kan lades.

Diskrét sigarettlignende dampedings..
XSmoke OriginalMen la oss nå ta en nærmere titt på XSmoke! Disse cigalikene ser så og si akkurat ut som en vanlig sigarett. De er ei heller veldig mye større enn en vanlig sigarett. Det er en rød lampe i den ene enden, noe som også forsterker følelsen av å røyke en tradisjonell sigarett. Så for de som synes det er litt flaut å dampe på enten boxmods eller sylindermods, så er cigalikes en veldig diskrét overgang som tiltrekker seg lite eller ingen oppmerksomhet.

XSmoke er i likhet med veldig mange andre cigalikes betraktelig tyngre enn en vanlig sigarett, så de er ikke like lette å bare ha hengende i leppa. Nå er faktisk XSmoke den letteste varianten jeg har vært borti, så de er ikke like tunge som hverken DanSmoke eller Smoke Smart, noe som øker komforten betraktelig.

Oppbyggingen til XSmoke er veldig enkel
Du har selve batteriet som er den lengste og «hvite» delen. Deretter har du ampuller som ser ut som vanlige filtre. For å ta i bruk en ampull så fjerner du først den hvite silikondelen som er over den delen med gjenger. Deretter skrur du bare ampullen på batteriet og så er du klar til å dampe. Det er en led lampe i enden av batteriet som lyser når du tar et trekk. Alt skjer automatisk og du trenger ikke trykke på noen knapp for å få den til å virke. Når batteriet går tomt så putter du den enkelt og greit i en lader. Du får en god del trekk ut av én ampull. En ampull tilsvarer sånn ca en 20 pakning, men avhenger sterkt av hvor hyppig man damper.

Du inhalerer på samme måte som en vanlig sigarett. Både munn til lunge og direkte lungedrag er fullt mulig.

God nøyaktig smak
Det første jeg ordentlig la merke til var at smaken er utrolig god. Jeg er en av dem som faktisk elsker smaken av «tobakk». Nå er riktignok tobakk et «samleprodukt» og et resutat av veldig mange andre smaker. I ekte tobakk så finner man både spor og smak av nøtter, sjokolade, vanilje, honning osv osv.. Men det fine med damping er at man får i seg en promille av de farlige kjemikaliene i tradisjonell tobakk. Vanlig tobakk inneholder faktisk så mye som mellom 4-6000 ulike kjemikalier som har kjemiske reaksjoner i minst 5 ledd.. Det er ei heller nikotinen som er den store stygge ulven, så det er en enorm helsegevinst å gå over til den elektroniske varianten.

Det er totalt 12 smaksvarianter å velge mellom. Alt fra tradisjonell tobakk og til mer fruktige varianter som f.eks Jordbær eller Lakris. Du kan velge mellom 3 ulike nikotinstyrker. Nikotinfri, 24 mg og 36 mg. For å få en omtrentlig lik følelse som Prince eller Marlboro f.eks så er 24mg riktig. For tobakksbrukere så er nok 36 mg en greit sted å starte. Det er ingen skam i å trappe ned etterhvert.

>> Sjekk ut XSmoke sine nettsider her << (Rabattkode: Skypumpen for 10% rabatt)

Helsegevinsten merker man nesten umiddelbart ved overgang fra røyk til damp. Kroppens naturlige funksjoner kommer gradvis tilbake. Det første man ordentlig oppdager er ting som smaks og luktesans.. På uke nummer 2 så får man ordentlig kjenne på hvor forferdelig sigaretter faktisk lukter.. Og det blir et mysterium på hvorfor i alle dager vi har utsatt folk rundt oss for røyklukta.

XSmoke er helt luktfritt. Dampen som kommer ut har så og si ingen lukt i det hele tatt. Det er ei heller en veldig stor og sjenerende sky, og dampen blir fort oppløst i lufta. Selve ampullene og smakene til XSmoke er utviklet i danmark og har gjennomgått strenge sikkerhetssertifiseringer. Ingen aldehyder, diacetyl eller andre stoffer som desverre har dukket opp hos en rekke juiceprodusenter.

Min eneste bekymring med XSmoke er at batteriet ikke holder veldig lenge. Ved konstant bruk så får man vel ut ca 2-3 timer med damping fra ett batteri. Én ampull er god for ca 40-50 trekk. Mitt råd om du velger å gå for XSmoke er å kjøpe med et ekstra batteri. Da kan du bare lade det ene, mens du bruker det andre. Du lader batteriet enkelt og greit via en usb-kabel som følger med i startpakken. Når det er sagt, så er det ingen andre ampull-løsninger som holder stort lenger. Alternativet blir i såfall Smoke Smart som tillater ca 500 trekk før man bare kaster og åpner en ny.. Men Smoke Smart er rett og slett gigantisk.. og er på ingen måte like diskret som XSmoke.

Såvidt jeg ser så er prisene til XSmoke ganske ålreite. De baserer seg på en abonnementsløsning, men det fremkommer ganske tydelig i handleløsningen. Du kan også velge å bare kjøpe ting når du trenger det.

XSmoke egner seg best for nybegynnere som ikke er klare for noe «mer avansert» riktig enda. Det egner seg også utmerket for de som bare ønsker å kutte ut den tradisjonelle tobakken innendørs eller i andre steder hvor det ikke «egner seg» med stinkaretten. XSmoke er ikke en direkte økonomisk god løsning. Det finnes utstyr som er langt mer «økonomisk» rettet. Men da må man over til litt mer avansert utstyr som krever at man fyller på juice selv, og trykker på en knapp for å «fordampe» e-væsken.

Man må ta XSmoke for det det er; Nemlig en cigalike som fungerer fint som en erstatter til den tradisjonelle sigaretten og forbedrer helsa betraktelig.

XSmoke har desverre i likhet med veldig mange andre cigalikes ordet «smoke» i produktnavnet, noe jeg ikke er videre henrykt over fordi at det er en daglig kamp å få det allmenn kjent at e-sigaretter ikke produserer røyk. E-sigaretter produserer damp. For at noe skal kunne klassifiseres som røyk så må det være resultat av at en fast fysisk form brenner opp. I cigalikes og damputstyr generelt så er det en væske som fordamper, og skadeomfanget kan overhode ikke sammenlignes med å inhalere en fysisk form som brenner opp og inhaleres. Så jeg har et håp om at produsenter av cigalikes vil vurdere å endre navn, for at vi som aktivt jobber for dampesaken også skal kunne forsvare kjøpet av cigalikes.

Skypumpen har guider tilpasset alle nivå innen damping. Når du er klar for å gå videre, så er Skypumpen her for å veilede deg videre. Husk også å like Skypumpens Facebook -side for daglige oppdateringer og nyheter.

>> Sjekk ut XSmoke sine nettsider her << (Rabattkode: Skypumpen for 10% rabatt)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper