Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Visuell Smakstest av Babylon fra Mystic Juice

Visuell smakstest av Babylon fra Mystic Juice

Skypumpen er konstant på jakt etter nye talenter innen dampeverden som ønsker å bidra med innhold. Jimmith og jeg fant hverandre på Instagram av alle plasser. Jimmith har en helt unik måte å lage omtaler. Ta en titt!

Omtalen i sin helhet er skrevet / illustrert av Jimmith.com. All juice er levert fritt for vederlag så produktene har ingen annonseverdi i seg selv. Dette er personlige tolkninger levert i en visuell presentasjon som vekker sansene på en helt unik måte.

TL;DR; Dette er en e-juice test presentert som et bildeMJ_Babylon_norskMJ_Babylon_infographics_norsk

TL;DR; Dette er en e-juice test presentert som et bilde

Forvirret? Det er ikke så rart. Konseptet mitt er ganske uvanlig. Jeg skal prøve å forklare litt.

Rett før påske fikk jeg en billig e-sigg av en kollega. Han hadde dampet lykkelig i noen måneder allerede. Jeg hadde i utgangspunktet ikke planer om å slutte å røyke, men tenkte for meg selv at det kunne jo ikke skade å forsøke å bytte ut én røykepause med denne rare lille saken. Den neste røykepausen ble også erstattet.. og den neste. Det var første gang jeg gikk uten å røyke på 17 år, og jeg har ikke tatt en eneste røyk siden dette.

Som et ekte barn av den digitale tidsalder stupte jeg inn i en ny verden av informasjon om denne fantastiske oppfinnelsen. Jeg fant fort ut at det var mye å ta innover seg for en ny damper, og jeg landet til slutt på et hyggelig Europeisk dampesamfunn på reddit – ECR_eu. Her møtte jeg masse hjelpsomme folk som veiledet meg videre i min nye hobby. Som mange nye dampere der ute sikkert har erfart kom det en periode med frenetisk bestilling av nytt utstyr og nye smaker, og jeg hadde etter hvert en hurtig voksende samling av spennende e-juicer i en boks i kjøkkenskapet.

Mine medsammensvorne på reddit lager stadig tester av nye smaker og ting, og jeg fikk et sug etter å dele mine egne opplevelser også. Siden jeg er grafisk designer så hadde jeg lyst til å gjøre noe visuelt interessant, og jeg endte opp med det jeg kaller «Visual Reviews», eller «Visuelle smakstester» om du vil.

Da jeg laget den første av disse, som forresten er den som innledet denne posten, var jeg veldig skeptisk til om folk ville forstå hva som var poenget med dette. Det er tross alt veldig annerledes enn det folk vanligvis forbinder med en test av et produkt. Til min store overraskelse ble dette tatt i mot med jubel, og det tok ikke lang tid før jeg ble kontaktet med forespørsler om å lage flere. Jeg har etterhvert laget en del av disse og de har vist seg å være populære blant et voksende publikum rundt i verden.

Jeg kom i kontakt med Skypumpen via Instagram av alle steder, og vi ble enige om at det kunne være morsomt å presentere innholdet mitt til det Norske folk også, gjerne på morsmålet i stedet for Engelsk som materialet mitt vanligvis har vært.

hvordan virker det

En ting som noen vil merke seg er at de aller fleste av mine tester er positive, og det har sin naturlige forklaring. Jeg lager kun tester av de produktene som inspirerer meg. Jeg får nye smaker tilsendt ganske ofte, men det er kun et fåtall som er så spennende at jeg er villig til å legge ned den mengden tid og arbeid som skal til for å produsere en visuell test. En annen ting som årvåkne øyne vil merke er at utstyret som ble brukt under testene ikke er det mest avanserte. Slik er det når en ny damper lager tester, og utstyret ble mer avansert etter hvert som tiden gikk.

Når leverandører spør om de kan sende meg noe så får alle det samme svaret: Jeg vil gjerne prøve det du lager – Men jeg lover ikke å lage en visuell test av det. Jeg lager kun tester av produkter som jeg finner interessante.

Jeg har aldri tatt i mot noe utover produktet for å lage en test, men i et par tilfeller har produsenten av juicen spurt meg i etterkant av testen om de kan bruke materialet mitt (som plakater e.l.). De har fått lov til det mot et symbolsk vederlag, gjerne i form av mer av den juicen som jeg likte godt.

Dette er hobby for meg, og jeg har ingen planer om å livnære meg eller tjene på disse testene.

Denne første posten ble ganske lang. De neste postene fra meg vil ha mye mindre tekst, jeg lover. Jeg skal prøve å oversette å legge ut èn test i uken fremover, og disse vil i all hovedsak bestå av kun bilder. Hvis det er noen som ikke vil vente så kan de sjekke ut materialet mitt på engelsk- Enten på www.jimmith.com, som er min egen lille blogg, eller ved å følge meg på instagram: @jimmith_does_art.

Jeg vil gjerne høre hva dere tenker om det jeg gjør, så bruk kommentarfeltet for alt det er verdt.

Jimmith

  • Noe av det råeste jeg har sett! Dette lover ekstremt bra!

    • Jimmith

      Takker og bukker! Det er mer der det kommer fra; mange gode smaker som skal deles :D

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper