Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Visuell test av SMOK TFV4

Visuell test av TFV4 fra Smok

tfv4_front2 tfv4_info

Her er nok en illustrert test fra meg, denne gangen tar jeg for meg TFV4 fra Smok.

Som vanlig så er jeg veldig spent på hva folk synes om mine små kreasjoner, så ikke nøl med å si din mening i kommentarfeltet!

Hvis du vil se mer av denne typen, og ikke vil vente på oversettelsene, så kan du besøke www.jimmith.com, følge meg på instagram, eller på facebook.

Sjefspumpens kommentar:
Jeg har vært meget fornøyd med SMOK TFV4. Eneste jeg har å utsette er at smaken kan bli noe forhindret pga kjølekanalene. Det skal ganske mye til å toppe TFV4 når det kommer til dampproduksjon og smarte løsninger. Det har akkurat kommet en sort TFV4 og også en mini-utgave som bla. har Clapton coiler og Stainless Steel coils. Så langt finnes det defor 13 ulike fordamperhoder som hver på sin unike måte gir denne tanken et helt nytt liv.Les Skypumpens initielle TFV4 omtale her

  • ianbn

    Jeg foretrekker å dryppe og bruker normalt ikke tanker på grunn av mindre damp og luftstrømmen. Så kjøpte jeg denne tanken – litt på impuls – http://dampskyen.no. Må si jeg er positivt overrasket – Jeg får den samme mengden damp fra denne tanken som jeg gjør fra mine dryppere med samme luftstrøm. Personlig anbefaler jeg denne tanken til alle. Hva slags blanding brukte dere når dere testet? Jeg foretrekker PG/VG: 30/70 med denne tanken, men er litt bekymret for at det er for tykt med tanke på veken og dry-hits.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper