Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Visuell omtale av iSub Apex & Innokin Disruptor

Visuell test av iSub Apex og Disrupter fra Innokin

isub apex and disrupter - norskisub apex infographic - norsk isub disrupter infographic - norsk

iSub Apex og Disrupter fra Innokin testet og presentert som infografikk.

Når Innokin kontaktet meg med spørsmål om jeg ville prøve meg på hardware tester så kunne jeg nesten ikke si nei. Frem til dette så har jeg holdt meg til smakstester, men jeg har ment en god stund å gjøre et forsøk med utstyrstester også.

Som med mine smakstester så har jeg gjort mitt beste for å strippe informasjonen ned til et minimum, og fylle inn med forklarende tegninger. Det er folk der ute (og her inne på sSkypumpen) som lager flotte, tekniske og detaljerte tester med all tenkelig informasjon – Og mine tester kan være et supplement for de som ønsker seg en rask oversikt over spesifikt utstyr.

Som vanlig så er jeg veldig spent på hva folk synes om mine små kreasjoner, så ikke nøl med å si din mening i kommentarfeltet!

Hvis du vil se mer av denne typen, og ikke vil vente på oversettelsene, så kan du besøke www.jimmith.com, eller følge meg på instagram @Jimmith_does_art

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper