Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Visuell smakstest av Strawberry Milk fra Novajuice

Visuell smakstest av Strawberry Milk fra Novajuice

NJ_strawberry_milk_norskNJ_strawberry_milk infographics_norsk

Denne smakfulle godbiten kommer fra den engelske produsenten Novajuice. Billig juice med god smak og rimelig frakt? Ja takk!

Juicen kan kjøpes på www.novavapes.co.uk

Hvis du er nysgjerrig på hvordan og hvorfor jeg lager testene mine på denne måten så bør du ta en titt på min første post. Der forklarer jeg omstendighetene rundt dette.

Bruk kommentarfeltet og fortell meg hva dere synes!

Hvis du vil se mer av denne typen, og ikke vil vente på oversettelsene, så kan du besøke www.jimmith.com, eller følge meg på instagram @Jimmith_does_art

 • Kenneth Svensen

  Kjøpte Strawberry Milk og alle de andre smakene fra Novavapes for å prøve, i samme slengen bestilte jeg Lime Crime fra Vapeboy som jimmith har testet på hjemmesiden sin. En av oss har elendig smak, for min egen del så smakte Strawberry Milk og Lime Crime langt i fra godt. Jeg blir nesten kvalm av smaken på disse juicene. Jeg kommer ikke til å kjøpe juice som jimmith anbefaler pga min egen «dårlige» eller «gode» smakssans. Min favoritt til nå er ‘Black Crack’ fra Pure Evil, denne smaker helt utrolig i min «gane». Minner om solbær Sharps drops. Skikkelig solbær smak med en hærlig menthol smak/»hit» bak i halsen. Savner du smaken av solbær Sharps? Prøv Black Crack fra Pure Evil: http://www.vapouriz.co.uk/e-liquid-store/max-vg-dripper-range-e-liquid-e-juice/pure-evil-black-crack-.htm

  • Alltid greit med utgangspunkter :) Smak og behag er ekstremt forskjellig. Smak kan også forandre seg veldig fra tid til tid. Det tar tid å finne god juice, og mange mange dårlige opplevelser på veien. Jeg finner størst glede i å lage juice selv. Klarer man å definere kvaliteter i en juice, og kanskje svakheter i en annen, så blir det enklere å finne neste juice. Selv er jeg ingen fan av ting som mint, menthol eller kanel, eller som er overdådig søtt. :P DIY juice er det eneste økonomisk forsvarlige for mitt bruk. 30ml om dagen, noen ganger mer :P

   • Kenneth Svensen

    Hei igjen og snart godt damp år :-)

    Jeg har dampet en del e-juice som jeg ved første damp ikke likte, nå setter jeg mer pris på Strawberry Milk fra NovaVapes. Jeg er blitt mer vant til smaker av bakevarer etc. nå som smakssansene har tilpasset seg. Akkurat nå damper jeg Grahams Custard fra NovaVapes, det var anbefalt å la den «sitte» i noen uker, noe jeg ikke gjorde med noen av juicene til NovaVapes. Kommer sikkert til å prøve de igjen, mulig det blir en 100ml av Strawberry Milk ut på nyåret.

    (Takk til jimmith for gode smakstester, beklager at det tok sin tid før den falt i smak)

    Hvor lenger «steep’er» du DIY juicene dine?
    Jeg fant en video der en kar brukte en melkeskummer til å korte ned på steep tiden, noe jeg har gått til innkjøp av. Hva trur du om dette?

    Hvilke smaks essenser kjøper du? Merke?
    Bruker du anbefalt blandingsforhold eller går du over for mer smak? Har lest at smaken kan bli kunstig hvis man bruker for mye essens.

    Ser fram til nye innlegg og vlog’s fra deg i 2016.

    Hilsen Kenneth

 • Lubrisolve funker helt fint egentlig. Jeg har brukt basene til både Nosmoke og dampoteket. Sistnevnte mest siden de har 5L kannen og tilbyr levering på døra.

  Jeg foretrekker nok så rene baser som mulig, altså 99,8%. Blander bare med PG for å få det litt tynnere hvis jeg trenger det til noe annet enn drippere.

  Veldig mye juice gjør seg best på f.els 70 eller 80%, men det meste av aroma er PG så det teller jo ogdså. Har man f.eks totalt 20% aroma, så trenger man bare å tilføre VG så havner man da på 80/20.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper