Omtale: Vaportech Coil Winder

coilwinder
Ingen vits i å være skeptisk, denne gjør jobben mye enklere.
Skjermbilde 2015-05-27 kl. 21.40.34Som RBA og RDA-fanatiker så er man alltid litt skeptisk til produkter som skal gjøre ting enklere. Å bygge coiler har liksom blitt et eget hobby-aspekt i seg selv.

Stor takk til NoSmoke.no som sendte meg denne for testing. NoSmoke er en godt etablert norsk nettbutikk som selger praktisk talt alt en damper trenger.

Det ligger tonnevis av guider ute på YouTube om teknikker på selve snurringen, og sørge for at man får en tett og fin coil både manuelt og ved hjelp av diverse elektrisk utstyr. Det finnes mange varianter av denne slags type «Coilsnurrer» og jeg vet ærlig talt ikke om det er noen stor forskjell på merkene, men jeg har inntrykk av at konseptet er det samme.

Du trer gjennom den ene enden av coilen i et lite hull. Så velger du størrelse på «drillbit» som passer for ditt spesifikke build. Du vrir så ganske enkelt toppen på coilwinder rundt, og lar de justerbare skruene plukke opp tråden. Resultatet blir helt perfekte tette omganger. Du velger selv hvor mange runder, og akkurat dette blir fremdeles en øvingssak.

Videomtale av SMOK Tobh RDA hvor Vaportech Coil Winder er i bruk:

Jeg har ikke funnet noen «magisk» oppskrift på hvilke coiler som fungerer bedre enn andre, og det varierer stort fra tank til tank..

Dette er et solid og uunværlig verktøy for å lage tette og perfekte coils… hver. eneste. gang.

89,- hos Nosmoke.no nå!

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper