Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: VapeOnly vCat startsett

Omtale: VapeOnly vCat

VapeOnly vCat

Det er rett og slett en jungel av startsett der ute og det er ganske vanskelig å egentlig skille disse fra hverandre. VapeOnly vCat er et særdeles sexy kit og har en litt smartere coil.

VapeOnly vCat er i en helt klar nybegynner-liga og hvis dette var en damper som fantes da jeg startet, så hadde jeg nok helt klart valgt denne fremfor masse annet, rett og slett pga sitt pene utseende. Det finnes et ekstremt overtall av dampere som aldri beveger seg vekk fra disse typen dampere, rett og slett fordi de dekker det helt vesentlige behovet, nemlig å kutte ned.. eller kutte ut røyken for godt.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag fra Dampshop.no. Produktet har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

Jeg har mange startsett. Når jeg går gjennom samlingen min så finner jeg Evod, Evod 2, Emow og Emow Mega blant masse andre deler som jeg egentlig er litt usikker på hvor kommer fra. I begynnelsen så visste jeg ikke forskjell på gjenger, tanker, coiler eller munnstykker.. og det trengte jeg ikke heller. Jeg var ei heller veldig bevisst på merker eller om det var første eller andreutgaven osv.. så jeg bare mixet og trikset og i 99% av tilfellene så passet delene sammen, selv om de kanskje ikke engang var fra samme produsent.

>> Kjøp VapeOnly vCat hos Dampshop.no for 314,- akkurat nå! <<

eGo gjenger
.. Dette gjelder også VapeOnly vCat. Selve batteriet og tankene har eGo gjenger noe som gjør at man kan mix-n-match akkurat som man vil, men det er samtidig viktig å være litt bevisst på hva man kjøper og hvor kompatibelt det er med eventuelle andre ting. Startsettene er laget slik at man helst skal bruke dem akkurat slik som de blir levert. Det fine med akkurat dette settet er at det har noen helt distinke kjennetegn sånn at det ikke blir til forveksling likt «alt annet».

Det finnes to hovedstandarder på gjenger i dampeverdenen. Den ene kaller vi for eGo og den andre kaller vi for 510. Selve eGo -termen ble «skapt» av Kangertech som stod bak de populære startsettene Evod, EMOW, Emus og en rekke andre. Disse startsettene ble så populære at andre produsenter slang seg på og skapte en markedsstandard som er lett identifiserbar. 510 er noe helt annet, og henviser som regel til litt mer avanserte tanker. Det følger likevel med eGo -adaptere i mange 510 -mods, eller batterier om du vil. Så om du skulle vokse fra selve batteriet, men liker tanken, så er det mulig å sette disse tankene på noe annet senere.

VapeOnly vCat Colors

Cat’s eye Tank
Tanken rommer 1,5 ml med væske noe som holder i drøyt 6-7 timer. Hullene på siden av tanken vil også kunne gi en grei indikasjon på hvor mye væske som er i. Når du ser at det kun er det nederste vinduet som er dekket av væske, så vet du at det snart er på tide med en liten påfylling. Disse hullene har ingen annen funksjon bortsett fra dette.

Pent og stilfullt batteri
Selve batteriet er veldig pent med en flott metallic finish. Fyringsknappen er også utrolig lekker og har et flott lys som endrer farge ettersom hvor tomt batteriet begynner å bli. Dette batteriet har ingen «watt-innstillinger» så det er ikke noe man trenger å tenke på. Dette batteriet leverer ren volt-output og starter på noe omkring 3.9 volt og synker så gradvis mot 3.6 volt ettersom hvor tomt batteriet er. Kjøper du startsettet så følger det med 2 komplette e-sigaretter noe som gjør at du kan lade det ene, mens du lader det andre. Batterikapasiteten er på 650 mAh som holder omtrentlig 5-6 timer.

Fyringsknappen føles veldig solid. Den er magnetsikret og lager en fin klikkelyd når man trykker den inn. Da jeg første leste om denne så fikk jeg et inntrykk av at man selv kunne endre volten på denne, men det kan man ikke. Så det er ikke noe å tenke på eller uroe seg over.

Denne fungerer rett ut fra esken og det er svært lite man egentlig trenger å tenke på. Alt du trenger utenom er noe juice/e-væske med nikotin. Dette får du ikke kjøpt i Norge, men man trenger ikke lete lenger enn til Søta Bror for å få noe levert trygt i postkassa innen noen få dager. Det er fullt lovlig å bestille fra Sverige, så dette behøver du ikke bekymre deg over. Men du kan ikke bestille nikotinholdig e-væske fra Danmark.

vCat Batteri

>> Kjøp VapeOnly vCat hos Dampshop.no for 314,- akkurat nå! <<

Dual coil med jevnt juiceopptak
vCat fordamperhodeFordamperhodet, altså den delen som omskaper e-væsken til damp inneholder en såkalt «Dual-coil» som betyr at den har to varmeelementer i motsetning til veldig mange andre startsett som kun har én coil. Det er en ekstremt liten forskjell, men i all hovedsak så betyr dette at denne vil ha et jevnt juiceopptak og fordampe e-væske relativt fort. I startpakken så følger det med 5 ekstra fordamperhoder. Ved intens kontinuerlig bruk så er disse klare for utskiftning ca hver 10. dag. Det finnes fordamperhoder i 3 forskjellige motstander; 1.5 , 1.8 og 2.0 . Desto laverere tall, desto varmere damp får man. Jeg vil nok anbefale minst 1.8 ohm til de som akkurat har gjort overgangen fra røyk til damp.

Det generelle inntrykket
Et helt greit startsett som er utrolig pent for øyet. Hvis jeg skal sammenligne effekten med andre startsett så er det veldig små, men vesentlige forskjeller. De små luftventilene gir et veldig begrenset og trangt trekk. For de som foretrekker munn-til-lungedrag, og få et omtrentlig samme type trekk som fra en vanlig sigarett, så er dette helt perfekt. Men det er nok litt i minste laget for de som foretrekker direkte lungedrag.

Munnstykket er «teardropformet» noe som gjør det veldig pent, men leppene blir tvunget ganske langt inn på munnstykket noe som kan føles litt unaturlig om man akkurat har gjort overgangen fra sigaretter eller rullings. Fordelen med dette er at den føles godt i munnviken, så selve «pattingen» blir ganske behagelig. Hvis det blir for ubehagelig så er det ikke verre enn å bare bytte ut munnstykket.

Fordamperhodet er veldig bra. Den har et godt juiceopptak og egner seg kanskje best med juice som har et ganske høyt PG innhold. Jeg vil ikke anbefale å gå stort over 70% VG da juicekanalene er for små. LiQua er et veldig trygt juicemerke å velge til disse. Når det er sagt, så er denne mye mer vennlig til høy VG-vennlig juice enn f.eks EVOD 2 pga. det smartere fordamperhodet. Denne har derfor muligheten til å produsere betraktelig mer damp enn sine forgjengere i startsett-kategorien.

De runde vinduene gjør at den SER veldig bra ut, og dersom man bruker disse som en indikator på hvor mye juice som er igjen i tanken, så fungerer de godt, men de kan også være litt til bry dersom man har en helt klar væske og standen er bak et av mellomrommene.

Dette er en helt klar oppgradering fra Evod 2 og alle andre startsett som bruker de tynne og fislete fordamperhodene som sitter i Ego-startsett serien. Jeg kan trygt anbefale denne over veldig mange av de andre startsettene laget for nybegynnere.

>> Kjøp VapeOnly vCat hos Dampshop.no for 314,- akkurat nå! <<

Sjekk ut andre startsett her!

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper