Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: UD Master DIY Toolkit

Omtale: UD Master DIY verktøykit

UD-Mastert-DIY-Toolkit

Alt du trenger til DIY Coiling og veking i pen praktisk forpakning.

En ting man aldri kan få nok av er verktøy. Når ting blir såpass flittig brukt så er det viktig å ha utstyret sitt i orden på alle måter. For å gjøre ting helt klart så snakker jeg nå til de som driver med, eller tenker å begynne med RBA og RDA.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag fra Dampshop.no. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

For min del så har DIY RDA byging blitt en slags liten sport. Selv om noen av coilene jeg lager egentlig holder i flere måneder, så synes jeg at litt av kosen er å bare sitte og vikle. Dette er en type hobby som minner meg mye om modellflybygging i barndommen eller PC-byggingen i ungdommen. Trenger du tips til tøffe coiler? Sjekk ut denne bildeserien.

En dag så håper jeg å kunne få meg et eget lite verksted i huset eller garasjen slik at jeg også kan begynne å lage modder.. men alt til sin tid.

>> Kjøp UD Master DIY Toolkit for 449,- hos Dampshop.no <<

Alt du trenger i en og samme boks
Dette verktøysettet har alt det grunnleggende som trengs for å starte med coilbygging..

  • Coiljig/ Coilsnurrer – Du kan både bruke denne manuelt og halvautomtisk ved å ta i bruk selve coilsnurreren sin funksjon ved å bare feste wiren inn i et hull. Så hekte den med en liten skrue, og deretter twiste wiren rundt de ulike drillbits’a. Det følger med 4 størrelser. 2 mm , 2,5 mm 3.0mm og 3.5mm. Mrk dette er IKKE den samme som UD Coil Jig.
  • Diagonal avbitertang – En helt genial tang. Fordi den er helt flat på den ene siden så får du klippet av wire tett inntil stolpene. Den er også såpass spiss at du får kilt den inntil det aller meste. Med såpass stor presisjon så minsker du muligheten for hotspots til det absolutte minimale. Denne bør KUN brukes til avkutting av wire.
  • Pinsett med spiss keramisk tupp – Jeg har 2 av disse fra før av, og de er regelrett knallgode i bruk. Det er ekstremt viktig å bruke ordentlige pinsetter for stramming og justering, som ikke leder strøm. Denne har en solid keramisk tupp som tåler svært høye temperaturer.
  • UD Cotton Hook –  Navnet er litt missvisende, det går ikke å hekte noe bomull på denne siden den ikke har noen mottaker. Det denne er ekstremt god på er å pakke bomull i brønnen, eller dytte den inn eller under trange områder. Er også helt perfekt å bruke til justering av coil.
  • To skrutrekkere: En flat og en stjerne – Disse to er de eneste som trekker settet litt ned. De er rett og slett ikke grove eller små nok for å få tak på mindre skruer. Men for byggdeck som bruker litt større typer skruer, så er de svært godt egnet. Du bør nok ha noen skrutrekkere i enda mindre format for å ikke ødelegge gjengene på de som disse ikke passer til. De er forsåvidt gode å holde og har en magnetisk tupp.
  • Sammenleggbar saks – Denne saksen bør kun brukes sammen med bomull. Den er sammenleggbar slik at den ikke flyter fritt rundt og samler opp bakterier eller smuss. Den har helt rette kanter, noe som gjør den utrolig presis. Det føles litt skummelt å brette den sammen igjen de første rundene, men når man oppdager at det er to «flapper» man presser inn under sammenleggingen… så er det både enkelt og trygt.
  • Boksen – Selve boksen er utrolig kjekk. Den er i imitert skinn og har et magnetsikret lokk. Dette gjør den meget praktisk og stuer verktøyet ditt trygt og enkelt unna når du ikke bruker det.

Av sikkerhet og hygieniske årsaker så bør du alltid oppbevare DIY verktøy i løsninger som hverken samler støv eller kan forårsake lettere ulykker.

Du kan også kjøpe disse delene hver for seg, men det er en kraftig prisbesparelse å kjøpe alt samlet, og selve boksen i seg selv er utrolig praktisk.

>> Kjøp UD Master DIY Toolkit for 449,- hos Dampshop.no <<

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper