Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest av Twelve Monkeys Vapor - Congo Custard ( Congo Cream) - Skypumpen

Smakstest av Twelve Monkeys Vapor – Congo Custard ( Congo Cream)

Twelve-Monkeys-Vapor-Discovery-Line

Linn fortsetter testingen av 12 Monkeys serien. Hun har nå dampet på Congo Custard i to uker og er klar for å dele sine erfaringer.

12 Monkeys har så langt vi har testet en helt utrolig juiceline. De aller fleste går inn i klassen «veldig søte», men uten å bli direkte kvalmende. De balanserer på en syltynn grense hele tiden, men redder seg inn igjen. Noe av det positive er at søtningen minner om ekte sukker fremfor søtningsstoff.

Linn er Sjefspumpens samboer og juicetester for Skypumpen. Produktet i denne omtalen ble levert vederlagsfritt fra Dampshop.no for å skrive en omtale. Alle uttalelser må anses som subjektivt.

congo_grandeLa oss dykke ned i enda en juice i Twelve Monkeys serien, denne gangen har vi kommet til Congo Creme/Custard. Denne var for min del ikke like lett å bli venn med, i forhold til de andre jeg har testet, MEN dette var en del faktorer der. Nå har jeg den siste tiden ikke dampet stort annet enn juice fra denne leverandøren, så tok en liten pause, før jeg poppet tilbake. Og da var det tilbake til godfølelsen og glede for dampeløkene!

Dette er en av de mildere når det kommer til smak, her har de brukt to forskjellige typer vanilje for å fremme smaken nyplukkede jordbær. Ingenting galt i å vente på sommerens jordbær, mens man kan dampe denne friske blandingen, absolutt en heldagsdamp. Har brukt den både på tank og RDA, må vel si jeg foretrekker på RDA, men har den allikevel også på «i farta» tanken.

Kan absolutt anbefales om du ønsker noe mildere, men fortsatt smaksrik juice, behagelig både på inn- og utpust.

Twelve Monkeys – Congo Custard har et blandingsforhold på 70% VG og 30%PG.

Du kan finne den i 2 størrelser, 30ml og 100ml

Sjekk ut utvalget av 12 Monkeys Vapor (Nikotinfritt) Hos Dampshop.no

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper