Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Fredagsfeature: Torgeir “Torgwood” Sørensen - Skypumpen

Fredagsfeature: Torgeir “Torgwood” Sørensen

Boxmodder Torgeir Sørensen
Den ydmyke Nordlendingen har blitt en av norges mest kjente profiler innen damping. Han produserer sin egen eksklusive boxmod som tilogmed har fått kjøpere utenlands. Jeg tok en nærmere prat med han på Facebook.

Hei Torgeir! Hyggelig å kunne slå an en lengre prat med deg. Du har vært en fast gjenganger hos NDS (Norsk Dampselskap) sitt brukerforum fra starten av. Hvordan kom du i kontakt med dampen i første omgang?

– Min pappa hadde kjøpt Dansmoke og satt og puffet på den da jeg kom på besøk en gang omkring April 2013. 24 mg nikotin og syntes ikke noe særlig om det, men forstod fort potensialet med dampingen. Da jeg kom hjem trålet jeg internett etter bedre løsninger og kom i kontakt med Damping.no. Jeg var så usikker på hva jeg skulle velge, så jeg sendte inn en mail og fikk kontakt med Ramzy Zaher, innehaveren til Damping.no
Han var meget behjelpelig og anbefalte meg en eGo Twist med iClear 16 som startsett.

Da jeg ble medlem av NDS sin brukergruppe på Facebook, fikk jeg store øyne da jeg så noen nevnte Vamo og Vivinova. Jeg gikk raskt over til disse og fikk en helt annen opplevelse, og kunne konstantere at dette var “skikkelige greier”. Kontakten med Ramzy fortsatte. Ramzy var da en ren mek-mod/dripper på den tiden og guidet meg over til en Drawtube og SMOK Cartomizer tank på grunn av mitt arbeid i anleggsbransjen hvor støv og fukt kan være et problem.

Jeg vil gjerne benytte anledningen til å gi en stor takk til Ramzy hos damping.no for hjelp og veiledning!

Som kronisk allergiker møtte jeg på noen problemer i starten og reagerte på de billige kinesiske e-væskene. Da jeg kuttet ut disse så tok problemene slutt og jeg ble en lykkelig damper!

Torgwood

For mange så er det ett spesifikt produkt som snudde hele dampeopplevelsen på hode, og endret hele synet fra kun et røyke-substitutt og over til en «hobby/livsstil». Hvilket produkt var det?

– Det som virkelig fikk meg til å få dette som en hobby, var når jeg bestilte meg en Futura DNA20 mod fra USA, det å få en High End mod som var laget av ballistisk grade aluminium, kirurgisk stål og guncoating var virkelig stas…og hele 20w.. hadde jo også startet med RBA.

Hvordan kom du på ideén å mekke egne mods?
Innmaten til en Torgwood ca Mai 2015– Ideen om å lage en mod kom også i forbindelse med Futura bestillingen, jeg hadde en preorder og ventet i lang tid på den. Jeg satt på nett og leste om problemene de hadde under produksjonen og fattet mer og mer interesse for mod laging. Da DNA 20 chipene kom for salg løse bestilte jeg en for å se om man klarte å lage en mod, jeg var jo helt grønn på dette så jeg fikk med min bror som var bedre med ledninger og lodding enn meg.

Det var ingen fornuftige 510 å finne, så jeg brukte en topcap fra en stingray. Modden så helt horribel ut men fungerte bedre enn min Hig End Futura. Det å bruke noe man har laget selv, er en svært deilig følelse. Deretter laget jeg en liten sak for å se hvor liten jeg klarte å lage modden. Den ga jeg til Ramzy som en slags takk for hjelpen han ga meg i starten av min karriere som damper, jeg håper han ble fornøyd med den!

Da sx chipen kom på markedet ble det mye enklere å lage mods, og jeg ville ha noe annet enn det alle andre hadde. Det fine med DIY er at man kan lage modden slik man vil ha den selv, dermed får man jo den perfekte mod. Jeg skal være ærlig å si at modden hadde noen innkjøringsproblemer, men jeg var heldig å hadde en test kanin som behandlet modden på en røffere måte enn meg, så issues dukket fort opp.

Er du på jakt etter en håndlaget og helt unik dampemaskin, er den ydmyke moddmaker fra Narvik mannen du bør stifte nærmere bekjennskap med. Jeg er veldig glad for at jeg fant fram til Torgeir. Han har laget to stk. Torgwood til meg. Unike modder som brukes hver dag, og som løfter dampeopplevelsen opp mange hakk. Tusen takk, Torgeir, for at jeg fikk bli eier av en Torgwood. Hilsen fra Mayeliz

Hvor mange har du solgt til nå sånn ca?
– Er ikke helt sikker på antallet modder jeg har solgt, men noen i Norge, et par til Sverige og har nettopp sendt 2 til USA. Etter jeg laget meg en instagram konto ble det litt mere interesse for modden. (@torgeir_sorensen)

Torgeir "Torgwood" Sørensen på InstagramHvor lang tid bruker du på å lage en Torgwood?
– Jeg har ikke tatt tiden hvor lang tid det tar å lage en mod, det er en hobby for å slippe unna en svært travel og stressende hverdag. Jeg har ikke fått noen negative tilbakemeldinger ennå, men de kommer sikkert. Jeg håper folk er fornøyd med den. Jeg er utdannet Tømrer, og har jobbet i bygg og anleggsbransjen hele livet,liker å ha noe å pusle med .

Kunne du tenkt deg å masseprodusere den?
– Nei, jeg kunne ikke tenkt meg å masseprodusere modden, da tror jeg den kosestunden jeg har med de kommer til å byttes ut med stress og jag. Jeg vil helst bare lage en mod og blir den bra så kan noen kjøpe den.

Hvordan man får en Torgwood….tja si det. Planen var/er å legge de ut hos NDS kjøp og salg, men rekker ikke å komme så langt før noen har overtatt den.

Box/DIY Mods Norge guppen på Facebook er en OK plass å være. Du vil finne meg der, og flere andre svært gode moddere. Jeg må jo poengtere at jeg absolutt ikke er av de beste moddere der inne. Jeg mener de aller beste i Norge er der inne og man lærer noe nytt hele tiden.

Jeg ønsker at flest mulig kan få oppleve følelsen man får når man damper med sin egenlaget mod, det er noe helt spesielt. Jeg håper at jeg i framtiden kan klare å lage High End mods, men jeg vil alltid ha dette som en hobby med begrenset antall mods. Hvis nå regjeringen velger å følge EU sine reguleringer, frykter jeg at regulerte batterier blir borte. Jeg ønsker at flest mulig får lært seg dette…

Måter å kontakte Torgeir FacebookInstagram

Tusen takk for intervjuet, og jeg håper å se mer til fra deg fremover!

Hver Fredag vil jeg prøve å lage en Fredagsfeature som gir litt ekstra oppmerksomhet til personer, tiltak og bedrifter som fremmer dampen på en positiv måte. Har du tips til en sak, så ta kontakt!

 • mayeliz

  Koselig intervju :D
  Dette lover bra for nettsiden din, Jo Christian. Det blir spennende å følge med på dette stedet :D

  • Tusen takk for det :) Har tatt tid og innsats for å få noe slikt opp å gå. Går mot storlansering 22. Mai og over pinsen. Håper at jeg kan får skrevet om ting som både nybegynnere og hardbarka fanatikere kan like. :) Det var utrolig viktig og veldig godt å kunne få snakket litt med Torgeir og deg, for å få litt varme blant alle produktomtalene. Så tusen takk for dere begge var tilgjengelige, og bidro til slik en herlig artikkel :)

 • Torgeir Sørensen

  Veldig bra nettsted, får satse på at svenskene og danskene også blir informert om siden din.

  • Så langt har jeg faktisk ikke tenkt hehe. Jeg valgte å gjøre alt på Norsk fordi at jeg ikke har sett noen som egentlig har valgt å satse på det norske markedet når det kommer til denne slags type blog/magasin. Men om Svenskene og Danskene også kommer innom så er jo det en kjempebonus :D

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper