Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Topp 5 Beste sub-ohm tank Juni 2015

Topp 5 Sub-ohm tank Juni 2015

topp-5-subohm-juni

Det er helt utrolig hvor mye nytt som har kommet de to siste månedene. Det har vært mer nyvinning så langt i år enn hele fjoråret ga oss totalt.

Jeg har ikke sett en eneste ny lur løsning på «vanlige» tanker. Det er fremdeles Nautilus og GS Air som er de beste på akkurat det feltet. Alternativet er å ta i bruk en RBA løsning og selv lage en coil godt på pluss-siden i motstand. Likevel så krever den slags RBA tank ofte en litt bedre dampmaskin, så det blir liksom litt for de som er litt mer avanserte.

Merk at omtaler gjort på Skypumpen.no har stort sett blitt gjort mens de fremdeles var nye og på akkurat det tidspunktet mer enn bra nok. Nå som jeg har litt mer sammenligningsgrunnlag, så blir det stadig vekk større og større forskjeller.

I denne testen tar jeg KUN med andregenerasjons sub-ohm tanker. Jeg vil derfor ikke liste f.eks Kanger Sub-Tank, Atlantis eller Delta 2 fordi at de er ikke up to par med den nye generasjonen. Men om du absolutt vil ha dem listet opp, så må jeg bare si at de mye dårligere enn den nye generasjonen pga for dårlig juicekontroll og for dårlig juiceopptak. Eneste som gjør dem «bedre» er at de er mye mer sparsommelige på juice.

Jeg kommer ikke til å skille rba/ikke-rba fra hverandre. Jeg dømmer KUN utifra det ferdige fordamperhodet. Tanker med ren rba-løsning er ikke med i denne kåringen. INGEN av disse er dårlige. Jeg trekker kun frem de beste akkurat nå, men gjør samtidig oppmerksom på at det er noen som jeg mangler og ikke har fått gjort en omtale av enda. (som f.eks Billow v2, men forhåndsomtale putter den på delt førsteplass med Zephyrus).

1. UD Zephyrus
UD ZephyrusPå førsteplassen finner vi UD Zephyrus. Den får en absolutt topplassering pga den enkle påfyllingen ( med et lite lokk i toppen ), og fordi at den leveres med en rba-base for de som ønsker å vikle egne coiler og ta i bruk bomull av egen preferanse. UD Zephyrus levers også med en avtagbar kjøleribbe som vesentlig senker temperaturen på munnstykket og på dampen som kommer ut. Det er ingen juicekontroll på denne, men den har et meget «presist» opptak fordi at kanalene er plassert helt nederst i skorsteinen. Dette gjør at du unngår dryhits når tanken nærmer seg tom. Både på det ferdig fordamperhodet og på rba delen så er det totalt 4 juicekanaler som sørger for et konstant og jevnt juiceopptak. RBA delen er relativt vanskelig å håndtere, men med et par timer med banning, så finner man en løsning som fungerer fint. Miniatyrdeck med 4 stolper og en skorstein som går noe innover, noe som resulterer i mye mindre arbeidsområde enn det ser ut til. Det finnes også ni200 fordamperhoder til denne som gjør at den fungerer sammen med temperaturkontroll.
Pris: 329,- hos Dampshop.no

2. Sense Herakles
Sense HeraklesDen har et utrolig pent utseende og den noen helt massive juicekanaler som gjør at den trekker opp MYE juice som blir til masse damp og smak. Selve påfyllingen kan være noe kinkig, men med riktig utstyr så er det ikke noe problem å håndtere. Fordamperhodet som følger med er et skikkelig monster og er sannsynligvis testen sin aller beste. Fordamperhodet varer lenge, og sjansen for dryhits har blitt betraktelig redusert pga. nettopp det store juiceopptaket.. i hvertfall mens tanken er full. Når tanken blir relativt tom, så er det mulig å få dryhits. Det er også mulig å få tak i ni200 fordamperhoder til denne som gjør at den egner seg sammen med temperaturkontroll.
Pris: 319,- hos Dampoteket.no

3. iSUB Fra Innokin
iSUBTestens billigste, men helt klart en av de aller beste likevel. Den er særdeles enkel å ta i bruk, og du kan faktisk bytte fordamperhode og skru ut tanken for juicepåfylling selv om tanken ikke er helt tom. Den revolusjonære måten å bytte coil gjør denne eksepsjonelt brukervennlig. Det som trekker denne litt ned er det billige utseende, og at den enkle versjonen bruker en plast-tank. Det finnes en Pyrex versjon som er litt dyrere, og tåler litt mer, men i Pyrex utgaven (iSUB G) så er ikke tank-og munnstykket i én del, noe som kan gjøre påfyllingen litt mer kinkig, men dette er selvsagt positivt om man ønsker å bruke en egen driptip. Det finnes ingen ni200 versjon av fordamperhodet foreløpig.
Pris: 159,- hos Dampshop.no 249 for pyrex utgaven.

4. Arctic Tank
Arctic TankJeg var ekstremt fornøyd med en gang jeg fikk Arctic Tank. Massivt juiceopptak og veldig pen form. Med en gang jeg fikk den så ble jeg ekstra entusiastisk fordi jeg trodde at glasset og toppseksjonen var i én og samme form. Det var også flere anmeldere på YouTube som trakk frem dette som en positiv feature, men etter nærmere inspeksjon så viste det seg at glasset var helt avtagbart, og dermed ikke hadde noen «ny» løsning likevel. Påfyllingen på Arctic Tank er særdeles kinkig. Skorsteinen i midten har noen side-elementer som tar opp altfor mye plass. Nøyaktig hvorfor de har valgt å gjøre det slik skjønner jeg ikke, annet enn at det ser litt tøfft ut. Dette er en helt knalltank, og det er ingen i denne testen som egentlig er dårlige.  Det finnes et ni200 fordamperhode som kan kjøpes separat for å fungere sammen med temperaturkontroll.
Pris: 289,- hos Dampshop.no

5. SMOK VCT PRo
SMOK VCT ProFolk har litt delte meninger om SMOK. Personlig er jeg veldig glad i det merket og synes de jevnt over leverer fantastiske produkter. SMOK VCT Pro leveres med et munnstykke med en luftventil. I produktbeskrivelsen bruker de ordet «fan» eller «vifte», men dette synes jeg er litt missvisende, da det egentlig er snakk om en luftventil som kan reguleres for å kjøle ned dampen. Et lite problem er at det kan sprute litt kondens ut av denne luftventilen og gjøre én relativt bløt på haka eller på nesetippen. Juiceopptaket er helt massivt og den er relativt enkel å påfylle. Dette er en variant hvor du må demontere tanken for å både fylle på juice og bytte fordamperhode. Likevel så er denne sub-ohm tanken en av de aller beste akkurat nå. Det finnes ni200 fordamperhoder som er laget for bruk med temperaturkontroll.
Pris: 289,- hos dampshop.no

Hva synes du om tenne testen? Ville du rangert de annerledes? Hvilke tanker ønsker du deg en rangering av?

 • Villmarka

  Har alle disse, og liker dem, men har en litt annen rekkefølge ;)
  1. Sense Herakles
  + Meget god på smak, mye damp og god lufting
  – Litt liten kapasitet, må ha tynn tipp på juiceflaska for å fylle
  2. Smok VCT pro
  + God smak, bra damp og mye luft, stor juicekapasitet
  – Ringen som stiller lufta er i løseste laget, så lett å stenge den bare ved å komme borti den.
  3. UD Zypherus
  + Veldig god smak, bra lufting, toppfylling
  – Veldig sensetiv. Skrur man den for hardt til, så får man «Check automizer», for løst, så går ohmen bananas. Tør ikke kjøre denne på isticken da tanken faktisk slår denne av hvis en skrur til for hardt, og får ikke startet den før en plugger i laderen. Har dog kun testet med fordamperhodet som fulgte med.
  4. Isub
  + Grei smak, bra med damp, hendig system for bytting av fordamperhode, pris
  – Plasttank, fast driptip, kvalitet
  5. Arctic
  + Grei smak og luft, kvalitet
  – Knotete fylling

  • Heisann! Bra liste! :D – Et lite tips til Zephyrus bare. Jeg la merke til at den senterpinnen under modden var litt «skeiv» og ustabil. Funnet en easy fisk som løser dette «check atomizer» problemet. Rett og slett bare dytt den inn. Dette har løst problemet for flere andre også, er åpenbart ett eller annet som har gått feil i enten produksjonen eller når de fysisk puttet tanken i den styrofoam greia. Har ikke hatt noen problemer med den i etterkant, men før det så var den helt ubrukelig på istick 50w f.eks

   • Villmarka

    Takker. Da ble det litt bedre :) Men ikke helt 100%, man må likevel være forsiktig når en skrur tanken sammen igjen. Skrur man til som på de andre tankene, så kommer den senterpinnen ut igjen. Kan virke som den er en anelse for lang.

 • Pingback: Skypumpen tester DanSmoke!()

 • Pingback: Omtale: Freemax Starre()

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper