Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Temperaturkontroll - en total gamechanger? - Skypumpen

Temperaturkontroll – en total gamechanger?


Det nyeste og mest aktuelle for tiden er temperaturkontroll. Men hva betyr det?

Du har helt sikkert opplevd å trykke på fyringsknappen litt for lenge og kjent på effektene dette kan ha for tanken og fordamperhodene dine. Ikke direkte behagelig..

Vel, løsningen er her, men foreløpig er det svært få mods som har tatt i bruk teknologien. I all hovedsak så kan man se på det slik: Du kan stille inn en max-temperatur som du vil modden din skal holde seg på for den aktuelle tanken / rda/ rta og så holder den seg der.. og vil ikke bikke over selv om du holder fyringsknappen inne i 10-20-30 + sekunder. Dette høres helt vannvittig ut, men dette er nå en faktisk mulighet.

Temperaturkontroll kan trolig endre hele gamet på nytt. Jeg ser ingen grunn til at dette ikke blir en ny standard. Noen få begrensninger, men dette kan endre seg fort.

Mrk at disse tallene er oppgitt i Fahrenheit

Mrk at disse tallene er oppgitt i Fahrenheit

Bekreftede boxmods med denne funksjonen:

  • SMOK xPro m80 (Virker ikke på samme måte som dna40)
  • Heatvape Invader 50w
  • Sigelei 150w PLUS v2 (Juni 2015)
  • Vaporshark rDNA 40 (og andre DNA 40 mods)
  • Ipv 4
  • Sigelei 75w (Juni 2015)
  • Dolphin Dvt 50
  • Yihi SX Mini M Class
  • Joyetech Evic VT 60w
Yihi SX Mini M Class

Yihi SX Mini M Class

Foreløpig så fungerer temperaturkontroll kun med coil/fordamperhode laget av en spesiell nikkeltråd Ni200 wire. (Arctic Tank, Kanger Sub-tank for å nevne noen ) Nikkel har praktisk talt ingen motstand, så kraften går mer eller mindre tvers gjennom. For å sammenligne litt så trenger en Ni200 Wire ca 13 omganger på samme diameter som 4-5 omganger med Kanthal vil gi for å bygge opp en motstand på ca 0,2 ohm.

Jeg er ikke 100% sikker på hvordan dette fungerer i praksis, men jeg tolker det foreløpig dithen at Temperaturkontroll sørger for at Ni200 wiren ikke overstiger 2-300 grader celsius, som er omtrent på det punktet hvor coil MED juice (Høy VG) brenner seg.

For de som lurer, så vil ikke Nikkeltråden avgi noen slags form for nikkel-forgiftning før den når ca 1000 grader, så sjansen for at nikkelallergien slår til er minimal / Ikke-eksisterende.

Redigert 20. Mai – Joyetech har varslet lansering av en EVic VT som også skal kunne fungere med Titanium (Ti) Wire.

Denne artikkelen vil oppdatere seg så staks jeg får inn mer konkret informasjon.

Noe å tilføye? Skriv en kommentar i kommentarfeltet under!

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper