Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Supertank Mini RTA 25mm - Skypumpen

Supertank Mini RTA 25mm

tobeco_mini_super_rta_rebuildable_tank_atomizer_black_authentic_1_

Tobeco har laget en snerten stor-liten RTA med god byggeplass. Den ser både stor og liten ut på en gang. Og på en større mod, som f.eks. RX200, så passer den perfekt. Tobeco kommer inn på markedet sammen med bla. Griffin 25. Hva har denne tanken å tilby kontra andre 25mm tanker på markedet? Forklart i enkle ord: «Griffin 25mm mini»

Produktet i denne omtalen ble levert vederlagsfritt av Dampebutikken.no for å skrive en omtale. Mine uttalelser må anses som subjektive og ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet eller være rettet opp i nyere utgaver.

UTFORMING OG DESIGN

DSC_9507Først og fremst så er dette en selvbyggertank. Med stor bygge plass, i velocity style. Du har masse av plass til de fleste coiler du velger å prøve på denne.

Decket har samme løsning som Griffin, med 2 store terminaler 4 dype juice kanaler, og en ring for å holde på plass veken ved montering. Om du liker store lungedrag, så har denne luft i massevis, og lufta kommer inn via store kanaler som kommer inn rett på undersiden av coil. Luft kanalen er hevet over decket for å hindre lekkasjer.

Tanken har 4 store juice kontroll kanaler, som gir massevis av juice til coilene.  Juice kanalene kan du stenge da du setter tanken fra deg, sånn at du ikke trenger å være redd for at den skal lekke. Eller om du bruker en tynnere juice, så kan du begrense åpningen til det som måtte passe.

Tanken er laget av Pyrex glass, og rommer 5ml etter produsentens spesifikasjoner. Snu tanken på hodet, så kan du skru av basen, og gjøre endringer på bygget ditt uten at du trenger å tømme tanken.

Driptipen er laget av Delrin, som er fint for varmeisolasjon. Innsiden av driptipen har også en riller som er med på å rotere dampen på vei gjennom, samt å lede juice tilbake ned i tanken da driptipen blir våt på innsiden. Den fungerer også som lokk for toppfylling. Skru den av, og fyll på. 3 store påfyllingshull gjør påfylling veldig enkelt. Du kan ikke bruke standard 510 driptip på denne, men det er mulig å få tak i reserve 510 adapter top fra supertank mini som passer rett på.

Tanken kan plukkes fra hverandre i mindre deler, men overraskende nok, så kan du ikke demontere basen. Jeg lurte lenge på hvordan denne satt sammen, og ble skeptisk til rengjøring, siden jeg er vant med å plukke tanker fra hverandre til småbiter. Nysgjerrig som jeg er, så har jeg studert innsiden av basen, og oppdaget flere ting. Bak luftinntaket, så er det kun frest ut en kanal i samme størrelse som luftinntaket, deretter rett opp gjennom kanalene til decket. Dette forklarer turbulenslyden og tyngden på basen. Men gjør også rengjøring enklere, siden du ikke har mange kriker og kroker. Så en skylling i varmt vann vil holde lenge.

DSC_9499

BRUK OG YTELSE

DSC_9514Decket er laget for dual coil, og masse plass for kreative bygg. så jeg valgte å montere inn 2x Twisted Clapton på 0.35Ω. Veking gikk lekende lett. Pass på så du ikke stapper bomullen hardt i kanalene, men at de har nok plass til å dra med seg juice. Kanalene er store nok til å takle store bygg. Ringen over decket holder på plass veken. Og om du får denne ringen over coilene, så har du ihvertfall nok plass inne i kammeret. En ting som mangler, er at du kan ikke bruke singel coil. Det ingen måte å blokkere ene siden av decket på. For min egen del, så klarer jeg meg fint med dual coil.

Luftkanalene inn er store nok til at jeg får nok luft med 1/3 åpent, hvor jeg på andre tanker kanskje kjører 1/2 til helt åpent. Så om du liker lungetrekk, så trenger du ikke å bekymre deg for å gå tomt for luft med det første. Tanken produserer en turbulenslyd på enkelte variasjoner av åpning, heldigvis ikke sjenerende. Årsaken er måten basen er utformet.

Ved damping kan tanken varm, som de fleste tanker med litt ytelse, ingen stor overraskelse egentlig. Ved kjede-damping så holder juicekanalene tritt, og gir vekene nok juice til at du ikke brenner bomullen. Jeg har ikke opplevd ett eneste dry-hit, selv om jeg har pushet bygget lengre enn jeg personlig foretrekker.

Ved ett uhell, så klarte jeg å svi bomullen, ved å glemme å åpne juicekanalene. Heldigvis så er det mulig å ta ut å gjøre rent uten å tømme tanken. Samtidig som jeg byttet bomull, så ville jeg teste å gjøre rent basen også. Siden denne ikke kan demonteres. Jeg har gått litt lei av å demontere i dusinvis av deler for å gjøre rent. Men her så tok jeg bare ut basen, dro ut bomullen, skylte godt i varmt vann, glødet opp coilene for å tørke de, og ny bomull. Det er ikke noe feil i å gjøre det enklere for brukeren. Jeg var først skeptisk til å ikke kunne demontere, men resultatet og enkelheten har gjort at jeg har skiftet mening.

KONKLUSJON

DSC_9524Tanken er liten til å være 25mm. Men med 25mm så er den fortsatt stor. Det er på en større mod. som f.eks. RX200 at denne tanken kommer til sin store rett. Den rett og slett bare passer. Kvalitets følelsen med tyngde, og maskinering er bra. Ingen tegn til maskinolje eller rester. Den leverer masse damp, og masse smak. Dette avhenger selvfølgelig av hva du putter på decket, men tanken fremhever smak og damp uten problemer.

Demontering og rengjøring er enkelt. Ingen komplekse demonteringer. Du kan også gjøre endringer på decket uten å måtte tømme tanken. Og du kan fylle tanken uten å måtte demontere basen.

Jeg må si; Jeg liker den kompakte 25mm designen. Den er stor, uten å være for stor. Og den gir deg nok plass å bygge på.

 

DETALJER

Spesifikasjoner:

Høyde på tank: 55mm
Diameter: 25mm
Kapasitet: 5ml
Materialer: 304 rustfritt stål, aluminium og Pyrex

 

Med i pakken:

  • 1 x Supertank Mini RTA 25mm
  • 1 x pose reservedeler (o-ringer)
  • 1 x umbrako
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper