Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Skypumpen statusoppdatering! - Skypumpen

Skypumpen statusoppdatering!

skypumpen_status
Det har vært en enorm utfordring å produsere disse omtalene.. men ting begynner å ta form!

Det har tatt lang tid å finne et kamera og videoredigeringsprogram som lar meg gjøre det jeg vil at det skal gjøre. Lyden har også vært et stort problem, men dette er ting jeg nå har funnet gode løsninger på.

Jeg vil pumpe ut nye omtaler av Sigelei 150w, xPRO m80 og HeatVape Invader i løpet av kommende uke, da disse fortjener mye bedre bilde og lyd. Jeg er også samtidig nødt til å si tusen takk til alle dere som har lest omtalene mine og tatt del i den fantastiske veksten.

Slik ser det ut i iMovie når jeg redigerer. Men selve kameraet og ikke minst mikrofonen har vært et mareritt å fått fikset riktig. Det går fremover heldigvis!

Utsatt offisiell lansering
Den store lanseringen av Skypumpen.no ble bare pushet lenger og lenger frem i tid, pga diverse tekniske problemer, men på et eller annet snodig vis så skjøt interessen for denne bloggen til værs uten noen slags form for betalt markedsføring. Det hjelper alltid å være først, men å være først betyr ikke nødvendigvis best. Å drive en frittstående blogg / nettside om damping er en helt uprøvd greie, og det er rene tilfeldigheter som gjorde at jeg startet opp Skypumpen. Egentlig så var det min samboer som kom på idéen i første omgang, og svigermor som fikk meg til å se potensialet i damping i seg selv.

Skypumpen selger ingenting og kommer ei heller til å gjøre det. Hele nettsiden er drevet som et hobby/lidenskap prosjekt, og er et resultat av ren interesse og glede.

Min internetterfaring strekker seg ganske langt tilbake i tid. Jeg har tidligere drevet norges første bloggnettverk, og levert nyheter til tv2 / nettavisen samt undervist på IT-Akademiet og Høyskolen i Oslo.. Mye har blitt glemt, og enda mer har forandret seg siden mitt forrige ordentlige forsøk. De siste årene har jeg egentlig jobbet mest foran kamera. Noen av dere har kanskje sett meg i diverse reklamefilmer og som en kjent figur i bakgrunnen i diverse tv-serier som f.eks Hotel Cæsar, Frikjent og Kampen for tilværelsen. Den slags type tv-jobbing skjer ofte i ganske intense perioder, men så er det helt stille i en lengre periode. Skypumpen er en måte å holde meg aktiv også utenom normal jobb.

Blant norges 200 mest leste blogger
Skypumpen er nå inne på Nettavisen sin offisielle topp 200 liste over norges mest leste blogger, og er pr. dd den mest leste teknologi-bloggen. Det er fort gjort å falle ut av denne lista selvsagt, så det skal overhode ikke ligges på latsiden.. tvert om! Blod på tann!

Over 1000 youtube visninger!
YouTube kanalen til Skypumpen passerte 1000 visninger i dag.. og det ga meg tilgang til en rekke nye funksjoner på YouTube, så nå skal det bli enda enklere å ha full kontroll også der :)

Leverandører
Det er alltid et stort behov for leverandører, men det er også litt «first come first serve», så å vente for lenge med å sende produkter for testing kan ha uheldig effekt. Det har vært noen få leverandører som har tord å ta risikoen ved å sende meg ting for testing før selve nettstedet i seg selv har fått den store uttellingen i form av unike besøkende og interaksjon. Dette er internett og ting blir ikke bare lest på publiseringsdatoen. De aller fleste artiklene blir lest som følge av et søk på Google. På andre plass så kommer forskjellige Facebook interaksjoner som deling eller ved at Skypumpen dukker opp i feeden ved at noen trykker Liker.
Trykk her for mer informasjon.

Skypumpen i seg selv kommer snart med noen nye funksjoner som jeg håper vil slå an. Jeg kommer også til å åpne for gjesteskribenter slik det opprinnelig ble planlagt, og gjøre det mulig for community-members å ta del i utformingen og skape større tyngde.

Igjen.. tusen takk for at dere tar del i denne ferden med meg. Jeg hadde aldri klart det uten hjelp og tilbakemeldinger!

Mvh
Jo Chr. Rand

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper