Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Startsett for nybegynnere Del 3

Startsett for nybegynnere Del 3

Her er Del 3 i anbefalte startsett for nybegynnere

Beklager at jeg gir deg så mange valg.. Men for å si det sånn så er forskjellene på disse startsettene minimale, og du kan fint velge noe som du finner mest appelerende for øyet. Stort behøver ikke bety best, og personlig så foretrekker jeg usjenerende varianter som er enklere å ta med seg og ikke veier for mye.

Hva klassifiserer et startsett for nybegynnere?

  • Enkelt å bruke
  • Komplett med batteri, tank og lader
  • Utskiftbare fordamperhoder
  • Over 1.6 ohm (kald damp) og tar det meste av e-væske
  • Beregnet på munn-til-lunge trekk
  • Billig
  • Mulighet for påfylling av juice av eget valg

Du finner samtlige produkter i denne oversikten hos Skypumpens leverandører:
Dampshop.no , Dampoteket.no og Damping.no –  Prisene kan variere på disse produktene og samtlige nettbutikker har tidvise kampanjer med nedsatte priser. Prisene i denne artikkelserien er estimater og kan avvike noe fra prisen i nettbutikkene.

VapeOnly vCat

7. VapeOnly vCAT – Nyest tilskudd i stammen. Pakken blir levert med to komplette sett og 5 ekstra fordamperhoder som du bytter ut når det blir nødvendig. Batterietkapasiteten er på 650 mah så som burde holde ca en halv dag. Tanken rommer så mye som 1.5 ml som burde var nesten et helt døgn om du bytter ut samtlige daglige sigaretter med dampen. Fordamperhodene er på 1.8 ohm noe som gjør den velegnet på det aller meste.

Ca. pris 349-

La oss bevege oss et bittelite skritt videre og ta en titt på komplette e-sigaretter som også lar en justere litt på effekten.

Kangertech Evod Mega

8. EVOD MEGA – Her kommer et lite unntak i listingen, for denne bruker fordamperhoder fra 1.2 ohm og oppover, noe som resulterere i litt varmere og tykkere damp. Denne kan virke litt stor, men det får du selvsagt igjen i batterikapasitet og mengde e-væske det er plass til i tanken. Denne rommer hele 1900 mAH som gjør at den vil vare i omlag 2 dager før du trener å lade den. Tanken rommer også 2,5 ml som også er en stor forskjell fra de andre i denne artikkelserien.

Personlig så finner jeg denne litt i største laget, og er langt i fra diskré og praktisk å ha i lomma. Disse ser og føles derimot som langt mer robus enn de andre alternativene.

Det er bare én e-sigarett i denne pakken.

Ca. pris 239,-

SMOK Aro AMAZING

9 SMOK Aro Amazing III – Denne er et lite hakk mer avansert enn alle de andre. Den har nemlig variabel volt som gjør at du selv kan velge hvor mye varme som tilføres til fordamperhodet noe som kan ha mye å si for varmen på dampen og hvordan juicen smaker. Jeg vil anbefale å alltid starte på laveste alternativ og så jobbe seg oppover ettersom hvor mye damp man vil ha ut av den.

Denne er litt i gråsonen for utstyr å anbefale til nybegynnere. Men er du teknisk anlagt så er det absolutt null problem å starte på denne. Batteriet rommer 900 mAH, og tanken rommer 1,2 ml e-juice. Det medfølger to komplette e-sigaretter i denne pakken. Du får også med et par ekstra fordamperhoder som du bytter når det trengs.

Ca. pris 439,-

Kangertech EMOW

10. Kangertech EMOW – Emow er i likhet med SMOK Aro en litt mer avansert e-sigarett og har 3 forskjellige volt-innstillinger som du velger ved å trykke på fyringsknappen 3 ganger. Lampen vil så skifte farge fra hvitt – grønt og rødt og så endre volt-outputen slik at du kan justere mengden damp og hvor varm selve dampen blir.

Du får én komplett e-sigarett i denne pakken så her trenger du enten en til, eller ha en annen i backup om den plutselig skulle gå tom for strøm. I likhet med alle andre startsett i denne artikkelserien, så kan den ikke lades under bruk.

Merk at det finnes fordamperhoder med 0.8 ohm, 1.2, 1,5 og 2.0 noe som ABSOLUTT IKKE MÅ FORVEKSLES.. Hvis du er ny til dampen vil du trolig finne den som er på 1,5 ohm eller 2,0 mest behagelig.

Ca. pris 369,-

Det kommer stadig flere startsett som skal gjøre ting enklere. Skypumpen vil prøve å holde seg oppdatert på hva som finnes og nyere utgaver som kommer for salg.

Gå tilbake til Del 1 Gå tilbake til del 2

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper