Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Startsett for nybegynnere Del 2

Startsett for nybegynnere Del 2

Dette er en fortsettelse av Startsett for nybegynnere Del 1

Hva klassifiserer et startsett for nybegynnere?

  • Enkelt å bruke
  • Komplett med batteri, tank og lader
  • Utskiftbare fordamperhoder
  • Over 1.6 ohm (kald damp) og tar det meste av e-væske
  • Beregnet på munn-til-lunge trekk
  • Billig
  • Mulighet for påfylling av juice av eget valg

Du finner samtlige produkter i denne oversikten hos Skypumpens leverandører:
Dampshop.no , Dampoteket.no og Damping.no –  Prisene kan variere på disse produktene og samtlige nettbutikker har tidvise kampanjer med nedsatte priser. Prisene i denne artikkelserien er estimater og kan avvike noe fra prisen i nettbutikkene.

Kangertech EMUS
4. Kangertech EMUS –
(OBS Utgående modell. Vil ikke fortsette produksjonen, men fordamperhoder skal fremdeles være mulig å få tak i en liten stund fremover. Det enbefales likevel å bevege seg videre til en annen modell, eller en litt mer avansert utgave.)

Dette er også en veldig liten e-sigarett. Den rommer 550 mAH noe som holder til omlag et halvt døgn, men når startpakken leveres med to komplette e-sigaretter så er det ikke noe problem. Tanken rommer 1,2 ml væske. Dette er en slags mini-versjon av Evod, men er like kraftig så selve størrelsen på batteriet har ingenting å si for selve effekten. Den har utskiftbare fordamperhodet som du bytter når de er tilsynelatende er helt døde, eller om du har prøvd en juice du overhode ikke likte. Det KAN være vanskelig å få viss smaker ut av tanken, så i slike tilfeller er det like greit å bare bytte fordamperhodet og skylle tanken din i kokende vann.

I denne pakken får du 2 komplette e-sigaretter og med 5 utskiftbare fordamperhoder.

Ca. pris 279,-

Kangertech EVOD

5. Kangertech EVOD –
(OBS Utgående modell. Vil ikke fortsette produksjonen, men fordamperhoder skal fremdeles være mulig å få tak i en liten stund fremover. Det enbefales likevel å bevege seg videre til en annen modell, eller en litt mer avansert utgave.)

Et særdeles enkelt startsett. Disse kommer også i forskjellige størrelser med batterikapasitet på 650 og 1100 mAh. Kvaliteten på disse er meget gode, og da snakker jeg først og fremst på selve konstruksjonen og materialet. De veier litt mer enn de andre i denne artikkelserien. Tanken rommer 1,6 ml væske noe som er rikelig i denne klassen. Denne finnes i en rekke fargevarianter. Merk at Evod v2 er en forbedret versjon og har et lite hakk mer futt.

Ca. pris 279,-

Kangertech EVOD 2

 6. Kangertech EVOD 2 – En oppgradert variant av EVOD. Litt penere design, og avtagbart munstykke. Disse finnes også i en rekke fargevarianter. Evod 1 og evod 2 har kompatible deler så du kan fint blande farger og utseende slik at det blir mest mulig personlig. Dette er en komplett pakke og det medføgler 5 ekstra fordamperhoder.

Ca. pris 299,-

Gå tilbake til Del 1 Gå videre til del 3

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper