Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Prelaunch - Snart lansering! - Skypumpen

Prelaunch – Snart lansering!


Det går sakte men sikkert mot en offisiell lansering av Skypumpen.

Skypumpen har nå ligget offentlig ute i 2 uker. I løpet av disse to ukene har det blitt postet 30 artikler som har blitt lest litt over 5000 ganger av 1300 folk. Dette betyr at en gjennomsnittlig leser har lest 3 saker. Dette er en helt grei start uten noen slags form for promotering, og er en god målepinne på ukene som følger.

Hvis alt går etter planen så setter markedsføringen i gang neste uke og det vil bli en stor konkurranse hvor man kan vinne damputstyr fra vår hovedleverandør. Markedsføringen vil også tre i kraft gjennom Google Nettverket og Facebook.

Søketrafikk
Google har såvidt begynt å sende de første søkerne. De mest brukte ordene hos Google har til nå vært «Damping flyplass». «Damping hva er lov» og «eGo ONE». Det tar veldig lang tid å bygge opp en Google ranking. Men underskrevede har heldigvis en solid bakgrunn innen web og webmarkedsføring så jeg har klart å få litt fortgang i sakene. Om ca en ukes tid så bør søketrafikken minst tredoble seg. Det hjelper selvfølgelig å ha flere generelle artikler publisert, som trekker til seg besøk fra de som er ute etter å finne svar på noe de lurer på.

Visjoner for fremtiden
Det blir helt klart flere omtaler og generelle artikler om damping. Det vil også komme en egen YouTube kanal som vil dekke «unboxing» av nye produkter, og også noen guider til litt mer avanserte RBA segmenter på Norsk. Det finnes allerede for mange gode YouTube kanaler på engelsk, så det blir helt uaktuelt å satse på noe annet enn det norske markedet.

Jeg håper at Skypumpen kan by på noe for alle dampere, uansett hvilket nivå de er på. For meg så er Skypumpen en slags personlig ferd, og jeg ønsker at dere tar denne ferden sammen med meg. Jeg har ikke svaret på alt. Jeg kan ikke alt, og jeg er langt mindre erfaren enn mange andre der ute.

Jeg har en intens trang og lyst til å lære. Jeg bruker store deler av dagen på å se på YouTube guider og lese om praktisk talt alt jeg lurer på. Når jeg har dannet meg et «helhetlig» bilde av noe, så dukker det opp en artikkel. Jeg går også konstant tilbake i arkivet og retter opp eventuelle feil og mangler.

Kommentarer
Jeg setter enormt stor pris på om du liker Skypumpen på Facebook, og at du legger inn kommentarer på artikler som publiseres. Jeg har skjønt at det har vært noen kommentarproblemer, så jeg har flyttet «delingsboksen» til venstre marg.  Kommentarfeltet ligger under hver enkeltartikkel rett under «Relatert karusellen». Du aktiverer kommentarboksen ved å logge inn med med enten Facebook, Twitter eller Disqus-kontoen din.

Logo!
Logoen er ikke helt ferdig.. men det blir nok noe i den duren. Etter å ha sett på denne logoen i et par dager, så synes jeg den ble litt barnslig, men det blir noe i den retningen i hvertfall.

Takk for at dere tar denne kunnskapsreisen sammen med meg!

Jo Chr. Rand
Skypumpen.no

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper