Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Snake Oil, HIGH VG recipe 3mg - Skypumpen

Snake Oil, HIGH VG recipe 3mg

Snake Oil fra TMAX Snake Oil er en av de absolutt mest brukte e-væskene på markedet. Nå finnes den også i høy VG -blanding som endelig gjør den brukbar på sub-ohm og rba.
.. men slapp av. Det er fremdeles ingen slange i ingrediensene, ei heller i smaken. Selve ordet «Snake Oil» er slang for hjemmebrent i statene.

Mange har klaget på noe «brent plast-smak» med TMAX Snake Oil på tanken. Årsaken har da vært at Snake Oil tradisjonelt sett, har hatt en meget stor andel av PG i væsken. Dette var helt kurrant og null problem før sub-ohm damperne gjorde sitt inntog. Så lenge folk hadde den på spinneren sin, så var den som et friskt pust og alternativ til tradisjonelle tobakksmaker. Nå er den altså tilgjengelig med  80%VG/20%PG !

Selve smaken til Snake Oil er noe udefinérbar. Personlig vil jeg omtale den som Corona med Lime. En noe sitrusaktig rund smak, med et bittelite hint av lakris. Kan også minne litt om den gule leppepomaden fra EOS. ( De runde eggene ).

3mg er mer enn nok..
.. på sub-ohm og rba! Normaltvis holder jeg meg på 12-18mg nikotinstyrke og det blir stadig mindre og mindre. Men da jeg prøvde 18mg Snake Oil på f.eks SMOK Vct PRO, så var det som om en elefant satt seg på brystkassa. Svetten sprutet horisontalt ut av ansiktet og jeg følte meg uvel. Når du tester på disse nye Sub-Ohm tankene som totalt river ned skillet mellom ferdigtank og rba, så føles 3mg som 18mg+ og 18mg føles som 50mg..

Selv om det ikke er selve nikotinen som er farlig, så er det vel på ingen måte noen konkurranse i å dampe med høyest nikotinstyrke.

Leverandørens nettbutikk: http://tmax-juices.myshopify.com/

Har du testet Snake Oil High VG Recipe?

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper