Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Skypumpen tester Smoke Smart!

Skypumpen tester Smoke Smart!

Smoke Smart
Det er ikke veldig lenge siden jeg fikk testet DanSmoke, og da var det flere som tok kontakt og sa at jeg måtte prøve Smoke Smart. Så da gjorde jeg det!

Smoke Smart er av typen bruk og kast «cigalikes». Det er ikke mulig å demontere dem, og du kan ikke bytte ut filter, munnstykke, lade batteriet eller fylle på juice selv. De kommer rett og slett fix ferdig rett ut av esken klar til bruk.

Produktet i denne testen ble levert fritt for vederlag fra Smoke Smart. Produktet har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

En ting som jeg syntes var meget interresant var at hver og en av disse cigalikene holder for ca 600 vanlige trekk.. Noe som faktisk er en god del, og burde holde i ca 1-2 døgn for kjederøykerne. Jeg har ikke giddet å telle disse trekkene for å verifisere at det stemmer, men jeg kjenner godt til mine omtrentlige daglige puffs, siden flere av de mer avanserte moddene har en puffcounter.

>> Sjekk ut hjemmesidene til Smoke Smart <<

Smoke SmartSå langt så finnes disse i 11 forskjellige smaker og med 6 forskjellige nikotinstyrker. Det er også mulig å få en helt nikotinfri variant. De finnes i to forskjellige typer utseender hvor den ene varianten er helt svart, mens den andre og tydeligvis mest vanlige, ser ut som en vanlig sigarett..  i hvertfall på fargene.. MEN.. Denne cigaliken er helt vanvittig svær. Den er vel omtrentlig dobbelt så stor som en vanlig sigarett i samlet masse. Grunnen til dette er nok for å gi selve cigaliken nok batteri og nok juice til å holde lenge. Akkurat dette tror jeg er en tilvenningssak.

Smoke Smart finnes også i ampull-løsninger. Så om du bare leter litt bedre inne på sidene så vil du også finne oppladbare løsninger hvor du bare bytter ut filteret om det blir tomt for juice. Jeg har pr dd. ikke testet disse variantene.

Greit trekk og god smak
Man kan selvsagt ikke sammenligne disse med highend mods med sub-ohm tanker.. Det blir mer rett og rimelig å sammenligne disse med enkle spinnere som Evod og eGo CE4. Det er et ganske trangt trekk noe som gjør at følelsen blir veldig lik å ta et trekk fra en vanlig sigarett. Jeg ser det mest hensiktsmessig å først trekke dampen inn i munnen og så trekke det ned til lungene. Det går an å ta direkte lungedrag også, men man kan ikke forvente store skyer som en følge.

Smaken på de jeg fikk tilsendt, Classic 18 mg og Menthol 18mg – var veldig god. Classic har en helt klar og tydelig tobakksmak og vil nok passe de aller fleste som nettopp har gjort overgangen fra røyk til tobakk. Menthol var kanskje litt skarp, men likevel et utrolig godt alternativ til mentholrøyk.

>> Sjekk ut hjemmesidene til Smoke Smart <<

Relativt lang leveringstid
Siden disse kan inneholde nikotin så er de ikke lovlige å sende fra Norge. Dette betyr at de sender varene fra Nederland, og det kan ta mellom 7 og 10 dager å få de i postkassa. De sender i en meget diskrét pakning, og jeg var i grunn litt usikker på hva dette var inni. For på utsiden av boksen så stod det bare: Pro Shopper – World of Socks, Shavers and Health. Da vil jeg si det er trygt å antyde at dette er et litt «blandingsforetak» som baserer seg på månedsabonnement på de fleste typer produkter.

Det generelle inntrykket
Alt i alt så er jeg faktisk ganske fornøyd, men jeg ser at dette har potensialet til å bli en veldig dyr affære kontra å kjøpe utstyr som man kan fylle på selv. Når det er sagt så er Smoke Smart mye billigere enn pakker fra cigalike-konkurrentene. Men igjen.. så er dette type bruk og kast cigalikes, så om det faktisk blir billigere når konkurrentene har mulighet for å kjøpe «billige» filtre å bytte ut med, er jeg litt usikker på.

Når det er sagt.. En pakke med 5 slike cigalikes koster 248,- og dette bør vare en hel uke.. så det er vesentlig billigere enn om man skulle ha kjøpt 20-pakninger med vanlige sigaretter.

Smoke SmartAt de ser ut som digre tradisjonelle stinkaretter er positivt for noen, men samtidig så er det så tydelig at det ikke er en sigarett… Så selv om dette er et helsemessig bedre alternativ, så ser de ut som en gigantisk reklame for vanlige sigaretter. Akkurat dette finner jeg litt negativt. Jeg liker ei heller navnet fordi det inneholder ordet «smoke» – som er ganske missvisende, og bidrar til at folk ser på e-sigaretter som røyk. Røyk og damp er to helt forskjellige ting og dette er noe som folk må få inn med teskje.

Det er en vesentlig forskjell på å trekke inn røyken fra en tørket, parfymert, tjærebehandlet og kjemisk tilsatt smaksmix som faktisk BRENNER.. og mellom det å trekke inn DAMP fra en e-væske som fordamper.

Trekket er helt ok, og jeg liker at lampen i «enden» lyser rødt. Dette gir en ganske genuin følelse av å puffe på en vanlig sigarett.. Noe som både er positivt og negativt. Dampen som denne produserer er veldig diskret og usjenerende, men om dette er det første du prøver, og du har sett bilder av folk som blåser enorme skyer, så er ikke dette noe du kan forvente av denne typen cigalikes.

Hvis det viktigste for deg er å bare holde deg unna den tradisjonelle tobakken så er dette et helt ok alternativ. Jeg synes at de holder hva de lover. Prisen kan bli ganske drøy og for de som er vant til en pakke rød mix på 5 dager så blir det på ingen måte billigere. Men rent helsemessig så er dette et helt supert produkt og hvis man bare klarer å bytte ut 3-4 vanlige sigaretter i døgnet med noen trekk fra denne så har man allerede gjort en livsendring som fortjener en klapp på skuldra.

>> Sjekk ut hjemmesidene til Smoke Smart <<

Sjekk ut oppladbare og påfyllingsklare startsett her

  • Rune Bruland

    Har prøvd Smoke Smart ett par ganger. Og jeg kan si at de ikke holdt på noe av det som lovet. Ikke hadde de 600 trekk (hvis man ikke regner ett lite puff som trekk) og flere av dem måtte man ta løpefart for å få noe ut av. Deretter så gikk det ofte lang tid på levering. Og i tillegg sender dem regninger for noe man allerede har betalt. Så jeg hadde gitt dem null stjerner. DanSmoke var ok. Har Xsmoke nå og de er meget bra. Leveringstid der har til nå vært upåklagelig. Meget fornøyd med dem.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper