Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 SMOK xPro m80 Plus Unboxing og omtale!

SMOK xPro m80 UNBOXING + Omtale!

Nydelig mod med flere nyttige funksjoner. Video-omtalen er nå klar for SMOK xPRO m80! Kjør test!

Denne nydelige boxmodden er tilsendt fra Dampshop.no for å gjøre en omtale. Jeg har ikke mottatt noe honorar for å gjøre testen, så mine uttalelser er 100% oppriktige, og er basert på mine egne erfaringer. Sub-ohm tanken i testen er en Arctic Tank også tilsendt fra Dampshop.no – Har gjort noen enkle størrelsessammenligninger med Sigelei 150w og iStick 50w.

Modden har et romslig batteri på 4400 mAh som bør holde gjennom en hel dag med en høy-effekt tank som f.eks Arctic Tank. Den sitter meget godt i hånda, er liten og lett. 80 watt er mer enn nok for de aller fleste. xPRO m80 har en temperaturkontroll som gjør det mulig å stille inn en max-temperatur som modden da prøver å holde. Dette er ikke den samme temp-kontrollen som sitter i de nyere boxmoddene med denne funksjonen. Den kan altså da ikke sammenlignes med f.eks IPV4 eller Heatvape Invader. Den nyere standardiserte temperaturkontrollen er nok bedre, men den som er på m80 fungerer helt greit til en viss grad.

Denne boxmodden kommer i 4 farger; Metallic, Gold, Sort og grå.

Knappene og displayet er plassert på siden, noe som gjør det mulig å kunne holde den både i venstre og høyre hånd og fremdeles kunne se displayet. Modden har mulighet for å telle antall trekk, stille inn en klokke og velge mellom 3 moduser: Watt mode, Mech Mode og Temp Mode. Du kan endre disse funksjonene ved å trykke på fyringsknappen 3 ganger for å finne menyen, så trykke på fyringsknappen igjen for å endre mellom de forskjellige modusene. + og – knappene brukes for å stille inn både watt og temperatur (som foreløpig kun vises i Fahrenheit).

Det er mulig å kunne laste ned en ny Firmware (internt «operativsystem» til chippen) på SmokTech sine produktsider. Hvis du har versjon 0007 eller høyere ( sjekk med å presse inn reset-knappen) så trenger du ikke oppgradere for å få en fungerende temperaturkontroll.

23e3cbda-87af-4b35-aa9b-37b661294d1f

SMOK xPRO m80 er til salgs for 649,- hos Dampshop.no akkurat nå.

Sjekk også ut Dampshop sin «startsett»-velger hvor du kan få rabatterte tilbud på et helt sett.

Liste over funksjoner

  • Display som viser volt og watt samt status på batteriet.
  • Variabel Watt opp til 80 watt
  • Fungerer fra 0,1ohm til 4ohm.
  • Kapasitet opp til 65Watt
  • 85x55x22mm

Settet inneholder alt du trenger for å dampe, med unntak av dampvæske og tank som må kjøpes i tillegg.

Teknisk informasjon

Batteri Smok 4400mAh
Fordamper Følger ikke med
Tank feste 510
Materiale Aluminium

Pakkens innhold

1stk SMOK Xpro M80
1stk Micro USB kabel
1stk Reserveknapp i gummi
1stk Brukermanual på engelsk
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper