Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 SMOK X CUBE II - Neste generasjons boxmod - Skypumpen

SMOK X CUBE II – Neste generasjons boxmod

Skjermbilde 2015-06-26 kl. 19.55.38En forsmak på hva vi har i vente. SMOK X CUBE II har noen interresante løsninger som enten er helt på bærtur.. eller genialt. Ofte er dette to sider av samme mynt.

Jeg har alltid vært stor fan av SMOK. De prøver konstant å tenke litt utenfor boksen. Med X CUBE II så tenkes det både på, utenom, foran, bak og på toppen. Mitt store spørsmål blir jo om dette er mest gimmick eller om det faktisk ER smartere løsninger.

Kommer med og uten tempkontroll
Skjermbilde 2015-06-26 kl. 19.55.32Denne blir levert i to utgaver. En MED og en UTEN tempkontroll. Årsaken til dette er at noen folk har allerede blitt litt lei av tempkontroll. For Hardcore RDA og RBA-byggere så handler det ofte mer om rå kraft enn muligheten for tempkontroll, så her har man muligheten til å kjøpe en egen versjon hvor temperaturkontroll har blitt enten aktivert eller deaktivert. Forskjellen er bare på noen få kroner.. så jeg ser egentlig ingen grunn til å ikke kjøpe den med tempkontroll aktivert. Det er jo ingen tvang å bruke denne funksjonen, og man kan fremdeles selv velge om man vil bruke watt/power mode eller temp/joule mode.

Design og konstruksjon
En helt utrolig pen mod. Den har et ganske maskulint preg med harde skarpe kanter.. De foreløpige bildene viser den kun i grått, men det er nok trygt å anta at den vil dukke opp i flere farger senere om den slår an. De har valgt å putte OLED displayet på toppen (!!) av modden ved siden av 510 koblingen. Akkurat dette er jeg SÆRDELES skeptisk til.. med tanke på eventuell søl og hvor mange returer til forhandlere som skyldes brukerfeil tilknyttet til dette. Som om ikke det er nok så er begge justeringsknapper OGSÅ plassert på toppen!

Den er 100 mm høy, 60mm bred og 24mm dyp, noe som gjør den mer eller mindre identisk i størrelsen som en iStick eller Evic VT. Men slik jeg ser det så er dette SMOK sitt forsøk på å ta opp kampen med Evic VT. I tillegg så har de pimpet selve kraften som leveres og snakker om muligheter opp til 160 watt. Jeg spår at det i tillegg blir mulig å oppgradere dette i fremtidige oppgraderinger.
Skjermbilde 2015-06-26 kl. 20.41.25
Skjermbilde 2015-06-26 kl. 19.55.56Det kommer en enorm gimmick med på denne og det er et LED lys som går langs siden som du kan stille inn ved hjelp av en app.. og som da potensielt kan vises i 16 millioner forskjellige farger. (ikke samtidig endog)

USB porten som sitter under kan kun brukes til å oppgradere Firmware. Batteriene må tas ut manuelt og lades i en ekstern løsning. I min bok så er dette et stort pluss som vil øke levetiden til modden. Skulle batteriene bli dårlige, så er det bare å kjøpe nye.

Ingen fyringsknapp. Mer et helt fyringspanel!
Det er ingen liten knapp på denne. Her er det et helt fyringspanel som trykkes inn. Nøyaktig hvor hardt og hvordan denne fungerer, om du må trykke kun en liten del eller om det er hele greia vet jeg ikke enda. Det er nok ikke så lenge til de første prototypene dukker opp hos YouTube-stjernerekka, så da får vi vel svaret på dette om ikke så altfor lenge.

Det skal være mulig å bytte ut batteridekselet, som da kan bidra til å skape et personlig preg.

Et smartere operativsystem og app
Her dukker det opp noen funksjoner som jeg så for meg i en spådom postet for noen uker siden. Modden’s innstillinger kan justeres via en app, som også lar deg endre LED lysets farger og stille inn dine preferanser for forhåndsinnstillinger. Jeg tør så absolutt påstå at dette er neste generasjons boxmod. Appen er tilgjengelig både for iPhone og Android-brukere.

Skjermbilde 2015-06-26 kl. 20.39.46

Jeg vet ikke med dere, men jeg gleder meg som en liten unge til denne!

  • Arild Kirkaune

    Hvor lenge er det til at vi får en mod med mulighet for å ringe med tro? Altså en»smart(telefon)-mod. :-)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper