Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 SMOK VCT PRO - Skypumpen

SMOK VCT PRO

F6DBEF147EE30FEFB96CABAFE117CB94ACBED618 SMOK (Smoktech) er i slaget om dagen og har pumpet ut nye modeller av stort sett alt mulig fra dampere til tanker. De har markedets helt klart kuleste e-pipe, og den fantastiske mek-modden Magneto 3. Når det kommer til box-mods har de enda ikke helt truffet spikeren på hodet desverre. SMOK har nå muligens sluppet markedets beste «ferdig» sub-ohm tank; SMOK VCT PRO.

Den leveres med driptip med luftventil, noe som gjør at du får regulert varmen på selve dampen. Det som gjør VCT PRO ordentlig unik, er fordamperhodet som har en helt fantastisk ytelse. Den har dobbel vertical coil som er wrappet rundt en solid organisk bomull i en chimney lignende løsning. Resultatet er en helt overlegen dampproduksjon. VCT PRO trenger 25+ Watt for å fyre, og kan kjøres opp og forbi 50 watt med 0,2 ohm coilen (max 100 watt). 0,6 ohm coilen føles tryggere, og watten kan reguleres fra 15w og opp mot 47watt før det begynner å få litt brent effekt.

Aromaen kommer ekstremt godt frem. Jeg har testet med flere typer juice for å se virkning fra juice til juice. Resultatet er det samme på alle, og aromaen kommer betydelig sterkere frem enn på de fleste andre tanker som jeg har i hus.

Build Nikotinen må være lav!
Det første som virkelig slo meg var hvor vannvittig mye sterkere nikotinen blir på denne tanken. Jeg skulle være litt tøff og kjørte på med en 18mg USA Blend først. Resultatet ble halsbrekking, følelse av å svime av, og svetten regelrett sprutet ut av ansiktet. Jeg måtte legge meg ned i 20 minutter for å komme til hektene igjen. Fikk byttet til en juice med 3mg nikotin ( Snake Oil High VG recipe) og så ble det straks bedre. Det må selvfølgelig legges til at nikotinstyrke er svært individuelt, men at nikotin oppfører seg annerledes på høy watt er det ingen tvil om.  (Jeg kjørte da en 0,6 ohm coil på 47 watt)

Ingen fysisk vifte i driptip’en
Det står at den leveres med en «fan» eller «vifte» til driptip’en, men dette ordet er noe missvisende, og det er mer snakk om en regulerbar lufteventil som bidrar til å kjøle ned varmen på dampen fra varmt til kaldt, alt ettersom hvor åpen ventilen er. Dette høres mest ut som en gimmick, men den leverer i aller høyeste grad.

Cloudchasers!
Skyene som blåses ut av denne er helt enorme. Denne kan lett konkurrere og utkonkurerre selv de mest fiffige dripperne på markedet, og du kan ta trekk etter trekk uten at den tørrbrenner seg eller blir for varm takket være den fantastiske luftkontrollen.

Juicemonster
Er du av den sparsommelige typen, så er ikke dette helt noe for deg. Den regelrett sluker juice. Tanken rommer 5ml væske og det blir lett borte ila 3-4 timer med moderat dampfrekvens.

Ellers er den meget billig i sammenligning med andre sub-ohm tanker på markedet. Helt klart verdt pengene! Ca pris i norske nettbutikker er 260-300 kr.

Smoktech sin offisielle produktside

VCT Pro

Funksjoner og spesifikasjoner:

  • Glass Tank (Pyrex)
  • Produsert i rustfritt stål
  • Justerbar luftstrøm
  • Coils med organisk bomull
  • 510 Drip tips kompatibel
  • 510 drip-tip med avkjølings vifte
  • Fungerer opp mot 100 Watt
  • 22 mm bred

Teknisk informasjon

Type Sub-ohm tank
Volum 5 ml
Standard 510
Materiale Stål, Pyrex glass
Fordamperhode 0,2ohm og 0,6ohm fra SMOK

Pakkens innhold

1stk SMOK VCT PRO tank
1stk SMOK VCT PRO 0,2 ohm coil
1stk SMOK VCT PRO 0,6 ohm coil
1stk Ekstra Pyrex glass tube
2stk Seal rings
1stk Glass drip-tip med vifte
1stk Manual på Engelsk
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper