Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: SMOK TCT - Stor og tørst ni200 Tank

Omtale: SMOK TCT – Tempversjonen av VCT Pro

SMOK TCT OMTALE

SMOK TCT er identisk til VCT Pro. Eneste forskjellen er ulike farger, og at det sitter et ni200 fordamperhode i TCT.

Men nå skal jeg ikke være lat og bare klippe og lime.. selv om det kunne forenklet oppgaven med å skrive en omtale. Det blir uansett helt feil å gre disse to over med samme kam. Selv om selve utformingen er identisk så betyr det ikke at disse fungerer på samme måte.

Produktet i denne testen ble levert av Dampshop.no fritt for vederlag for å skrive en omtale. Produktet har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

Den store forskjellen sitter i selve fordamperhodet. TCT er spesielt godt egnet for en mod med temperaturkontroll-muligheter. Det vil si at det sitter en ni200 coil (nickelwire) inni fordamperhodet som foreløpig er den mest utbredte måten å regulerere, eller begrense temperaturen.

Grønt er en farge som folk ofte elsker eller hater.. Den er på ingen måte nøytral. Dette er nok også årsaken til at du finner både sorte og røde O-ringer i pakken. Det følger også med et ekstra fordamperhode på 0.15 ohm som er identisk til det som sitter i fra før. Det er også et erstatningslass og en brukermanual utelukkende skrevet på engelsk i pakken.

Sjekk skypumpens fulle videoomtale her:

>> Kjøp SMOK TCT for kún 279,- hos Dampshop akkurat nå <<

Stor romslig tank
Tanken rommer så mye som 5,5 ml. Dette holder nesten en hel dag for min del, men sitter man og nidamper et helt døgn så er det mulig at du må fylle på minst én gang.. for denne tanken SLUKER juice.. på lik linje med VCT Pro. Fordamperhodet har noen helt massive juicekanaler noe som gjør den ekstremt tørst. Disse store juicekanalene ga meg litt hodebry på VCT Pro fordi jeg opplevde at dryhits ble et problem om tanken begynte å nærme seg tom. Dette er ikke et problem på TCT fordi at temperaturkontrollen sørger for at bomullen ikke vil brenne seg uansett.. (med mindre man har på altfor høy temperatur). Jeg vil likevel anbefale å ikke la denne tanken gå helt tom.

Gimmick driptip
Munnstykket på denne har en regulerbar luftventil på siden. Personlig synes jeg dette bare er tøys, og på grunn av mye kondens så kan dette medføre at man blir ganske våt på haka eller nesetippen. Den GJØR forsåvidt det den skal gjøre, nemlig å kjøle ned dampen. Men på en tempmod så vil aldri dampen bli ubehagelig varm uansett. Løsningen er selvsagt å bare stenge denne luftventilen eller bytte den helt ut.

Sitter ekstremt godt sammen
Det er null sjanse for at denne tanken lekker gjennom sømmene, men til gjengjeld pga de doble O-ringene både i toppen og bunnen av tank-seksjonen så sitter den beinhardt fast. Jeg har null sjangs til å ta denne tanken fra hverandre uten litt drahjelp. Jeg hadde planer om å begynne med intensiv hjemmetrening i vinter for å se sånn någenlunde fraiche ut til sommeren og gikk derfor til innkjøp av en Yogamatte. Selv om den aldri ble brukt til akkurat dette formålet så angrer jeg på ingen måte over kjøpet.. for denne matten egner seg utrolig godt som festereimer til damping.. Jeg klippet ganske enkelt av noen strips og voila.. et fantastisk godt grep når man jobber med ting som skal skrus fra hveandre med jevne mellomrom.

SMOK TCT Innhold

Praktisk luftventil
Luftventilen er veldig god. Den går fra helt lukket til vid åpen helt trinnløst. Den sitter forøvrig også ganske godt fast, så det er liten eller ingen sjanse for at denne skal justere seg på egenhånd. Jeg har aldri opplevd lekkasje ut gjennom denne luftventilen, så OM det skulle skje.. så skyldes det nok at fordamperhodet ikke er riktig skrudd fast.

Grei størrelse
Selve tanken er an helt akseptabel størrelse. Den er 71,5 mm høy og 22 mm bred. Dette gjør at den passer på det aller meste. Jeg er igjen nødt til å presisere at dette er en tempkontroll tank, og bør kun brukes på modder som er i temp-mode og spesielt laget for denne typen bruk. Jeg synes ikke denne tanken med ni200 fordamperhode egnet seg i watt-modus det medførte enten at det ble litt lite futt, eller at brentsmaken kom urimelig fort.

Det generelle inntrykket
Denne er knallsolid når det kommer til å være stabil i bruk, har et helt sinnsykt juiceopptak som kan være både positivt og negativt. Størrelsesmessig så er den helt on par med mye annet. Jeg liker at den rommer så mye væske, for juicenivået synker utrolig fort. Det er litt kinkig å skru den fra hverandre, men det blir en øvelsessak. Det medfølgende munnstykket er litt «meh.. «. Luftventilen kommer ikke til sin rett fordi at dampen ikke blir så varm uanset og medfører at det bare blir gris.

Denne tanken har best effekt mellom 480 og 530 grader fahrenheit. Fra kald til stabil varm damp.

Kan trygt anbefales, men du trenger nok å bytte ut munnstykket ;)

>> Kjøp SMOK TCT for kún 279,- hos Dampshop akkurat nå <<

Smok_TCT_GreenFunksjoner og spesifikasjoner:

 • Glass Tank (Pyrex)
 • Produsert i rustfritt stål
 • Justerbar luftstrøm
 • NI200 Coils med organisk bomull
 • 510 Drip tips kompatibel
 • 510 drip-tip med ventilering (Drip tip kommer med glass)

Teknisk informasjon

Type Tempkontroll-tank
Volum 5 ml
Standard 510
Materiale Stål, Pyrex glass
Fordamperhode 0,15ohm NI-200 fra SMOK

Pakkens innhold

1stk SMOK TCT tank
2stk SMOK TCT 0,15ohm Ni-200 coils
1stk Ekstra Pyrex glass tube
2stk O-ringer i forskjellige farger
1stk Glass drip-tip med ventilering
1stk Manual på Engelsk

 

 • Pingback: Videoomtale: iStick TC40w()

 • Per-Olav Elshaug

  Hei! Jeg synes dette er en fantastisk tank! Den er ganske tørst i Temp-Kontroll modus, men gir også bra smak.
  Jeg hang meg opp i 2 ting som er subjektivt og valgbasert. VCT pro og denne er identiske, og har dermed samme fordamperhodet. Hvilken motstandstråd som er der, avgjør om tanken er for TK eller ikke. Jeg vil nevne det for de som ikke kjenner til temp-kontroll (TK). Kjøper du en vct pro kan du kjøpe fordamperhodet til begge. Forskjellen er hva som følger med på kjøpet av tanken.

  Luftehullet i munnstykket kan være en plage av kondens, men nytten er uvurdelig for min del, og det er subjektivt. Jeg liker det fordi det gir en kjøligere damp og friskere smak. Om du får kondens på haka av den, er det bare å rense den med papir etc. eller å skylle den.

  Beste tanken jeg har prøvd med TK!!

  • Veldig godt innspill og ja. Det lønner seg helt klart å bare kjøpe løst fordamperhode om man allerede har VCT Pro. TC er forøvrig den beste tk tanken for min del når det kommer til mengde damp. Smak et den sånn helt midt på treet for. GS Air TC er bedre på smak synes jeg. Som jeg nevner altfor mye for tiden så liker jeg egentlig ikke temperaturkontroll, så å ha klare forskjeller på hvilke tanker som gjør hva er helt vesentlig for meg (farge) f.eks. Men det kan jo også løses på andre måter. Som farget driptip eller en silikonring :)

   • Per-Olav Elshaug

    Nå for første gang etter 2 mndr (ca) bytter jeg coil. Jeg har brukt den flittig, men ikke hver eneste dag. En periode på 1 uke ventet jeg på juice. Jeg ha vært gjennom 100 ml juice og det er ganske bra. Jeg kunne brukt den (kanskje) 5 dager til, men 7 uker er relativt bra for en coil. Jeg tviler sterkt på at en normal coil, ville klart å holde like lenge…(?)
    Det var friskt å få byttet, men det var ikke dårlig smak som jeg opplever med nautilus etter 1-2 uker da det smaker bål-røyk… Det er nok avhengig av juice også.

    Syns du jeg burde prøve gs air tc som du nevner?

    • GS Air TC er en helt annen type tank kontra denne. SMOK TCT føles mer som en sub-ohm pga det luftige trekket. GS Air TC er mer å sammenligne med Nautilus og GS Air altså munn-til-lunge.

     Jeg har falt for to «nye» TC tanker. FreeMax Starre heter den ene og FreeMax Starre Pro. Sistnevnte blir levert med ni200 fordamperhoder og du får kjøpt løst til den. Jeg bruker så disse fordamperhodene i FreeMax Starre (den vanlige også) og opplever den som en generelt «bedre» tank. Det KAN bli lekkasjeproblemer med Pro utgaven om man glemmer å stenge en sluse. (noe som er fort gjort).

     Så FreeMax Starre (+ ni200 fordamperhoder utenom) for lungedrag. MEN denne sluker juice noe helt vannvittig, kanskje den mest uøkonomiske løsningen.

     eller

     GS Air TC for munn-til-lunge :) Denne er også betrakelig mer sparsommelig på juice uten at det går på bekostning av smaken.

     • Per-Olav Elshaug

      Interresant. Smok er også tørst… Går 5 ml om dagen med jevn bruk.

      Om du ikke har laget det, kanskje er det en idé å lage en video som beskriver forskjellige tanker? Ta TC tanker for seg, (fordi det er en egen «klasse»), en for sub-ohm og en for munn-lunge. Totalt 3. Osv med mod batteri etc. Sikkert mye å sette seg inn i, men du kan jo mesteparten fra før! :D
      Ikke best av alle, men beste for preferanse.
      Sikker på at det er flere som ønsker sånn video! :D

     • Ja! Jeg har tenkt på en slik guide en stund. Men foreløpig så har ingen TC tanker egentlig gitt meg noen slags form for tilfredsstillelse. Jeg er vel egentlig som en hardcore RDA bygger å regne. Liker full rå kraft og varm damp. Det er kun mulig å gjøre uten tempkontroll.

      Men ja. Jeg har i samarbeid med en profesjonell fotograf planer om å kjøre en «breakdown» på ulikt damputstyr. Har bare vært så utrolig busy dager /helger i det siste så å gjøre ting man har lyst til, kontra det man MÅ gjøre har blitt litt vanskelig. Men ja, planen er så absolutt å lage noe sånnt :)

     • Per-Olav Elshaug

      Ja, ting tar tid. Jeg er ikke glad i varm damp… Men subohm med menthol er heller ikke bra!! Fikk jo nesten kuldesjokk og feber… Jeg synes titan coiler gir varmere damp iforhold til ni2.
      Har bestil ti og ni til delta 2 og er spent på om de er ok. Kanger har jeg gitt opp for lengst…
      Jeg er ingen ekspert, men liker å sette meg inn i det jeg bruker og kommer fram til at tc er kommet for å bli. (Alt er subjektivt som juice). Det gir lang levetid på coiler men om det kan måles mot juice-forbruk aner jeg ikke.

      Jeg syns du gjør en god jobb her og det har vel vært behov for norske omtaler av damputstyr. Det er nok ikke lett å snakke til et kamera… Hehe
      Smak, damp følelse og kvalitet. Alt er så forskjellig fra person til person.

      Jeg bruker mystic juice med org tobacco, whitchcraft med whitches breath i nautilus og lemonade i smok tct. Det er favorittene nå, og leter etter en god tutti frutti, men jeg skal prøve jwell en gang til, for det er den beste av tuttifrutti jeg har prøvd.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper