Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: SMOK Magneto III

Omtale: SMOK Magneto 3

magneto 3 telescopic

Folk spør meg daglig om anbefalinger. Noen ting er enkelt å svare på, mens annet blir litt mer vanskelig. Mech-mods er en av dem..

Først og fremst så må jeg presisere at dette er en kategori som jeg er veldig mye mindre bevandret i enn andre kategorier… og grunnen er såre enkel: Det er for dyrt. Jeg har vel ikke mer enn 4-5 mech mods og de fleste av disse er kloner. Nå snakker jeg forsåvidt rene mech-mods uten noen som helst ledninger, og blir derfor 98% avhengige av hvilke batterier som sitter i. Med en gang en mod får ledninger i seg så går det egentlig rent teknisk sett over til Hybrid-klassen.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag fra Dampshop.no – Produktet har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

magneto 3 standingDe originale mech-moddene fra de «store» merkene er regelrett svinedyre. Ofte helt opp mot 3000 kr for noe som utelukkende er laget av metall, og uten muligheter for å regulere hverken volt eller effekt. Dette gjør at jeg ikke finner det veldig forsvarlig å anbefale dette ovenfor andre ting som både har flere funksjoner og ikke minst har flere typer sikringer.

En mech-mod er mekanisk bygget opp slik at når man trykker inn fyringsknappen, så vil den fysisk koble pluss og minuspolene sammen, og tvinge batteriet til å avgi strøm i form av ren volt-output. Det finnes mange måter å gjøre dette på. Den vanligste metoden er å bruke en springfjær. Magneter er den «smartere» måten å gjøre dette på.. og med et navn som Magneto, så sier det litt seg selv at denne virker på akkurat denne måten.

>> Kjøp SMOK Magneto III fra Dampshop for 395,- <<

Utseendet
Grunnen til at folk velger mech-mods kommer mye an på selve designet, og det er i bunn og grunn det man betaler for. Forskjellene på innmaten har selvfølgelig litt å si, men det er egentlig ikke så store forskjeller blant rene mech-mods som det er fra boxmod til boxmod f.eks.

Magneto 3 er en sylinderformet teleskopmod. Dette betyr at den kan ta ett 18350, 18500 eller 18650 batteri. Du bare vrir i toppseksjonen så blir den gradvis justert til å passe de ulike lengdene. Dette betyr også at batterier med nippel også blir en mulighet.

Den har en låsemekanisme i bunnen som sørger for at den ikke fyrer av i blinde når den enten ligger i lomma eller blir plassert stående på et bord. Det er 3 luftventiler til batteriet som skal kunne gi rikelig med lufting slik at batteriet ikke blir overopphetet.

Det er en ganske stor SMOK logo på den ene siden, og det står også Magneto III inngravert i bunnseksjonen.

magneto 3 buttons

Funksjoner
Dette er en 100% mekanisk mod, så det betyr at du hverken kan justere volt eller watt. Den har heller ingen slags form for sikring mot kortslutning, så her trenger du å ha en basiskunnskap om Ohms lov og hvordan strøm fungerer i praksis. Ytelsen er 98% avhengig av batteriet du putter i. Personlig så foretrekker jeg batterier som yter maks i en kort periode (30a), fremfor lav spenning og lang batterilevetid. Men bruker du stort sett tanker eller rda’builds på over 1 ohm, så er det kanskje mest hensiktsmessig å bruke batterier som har litt lenger batterilevetid. (20a)

>> Kjøp SMOK Magneto III fra Dampshop for 395,- <<

Denne modden er helt klart penest med de små type batteriene, men de varer også tilsvarende kortere, så er du på farten så bør du nok ha med deg 2-3 ekstra batterier for at den skal holde gjennom en hel dag. Når du går over 18350 i størrelsen så vil den indre tuben bli stadig mer blottet og derfor samtidig endre utseendet noe.

iSub G er en perfekt type ferdigtank å bruke til denne. Aspire Triton med 1.8 fordamperhodet, eller Aspire Nautilus eller GS Air er også helt perfekte. Pga. det børstede metallet så vil den få en ørliten fargenyanseforskjell til de aller fleste tanker. Men putter du på en sort eller farget dripper / tank så vil den se rimelig tøff ut. To stillere jeg spesielt vil trekke frem som perfekte sammensetninger er: EhPro Nixon RDA og UD Hunter.

Dampshop.no har satt sammen mange tøffe pakker som fungerer veldig godt. Ta en titt!

510 kobling
Det er en veldig pen og funksjonell 510 kobling i toppen. Selve moden er 22 mm i diameter, så du skal få plass til det aller meste av tanker uten å få noe rart overheng. Du kan også bruke litt mindre type tanker uten noe som helst problem bare så lenge det er en 510 kobling. (standard)

EhPro Nixon og Magneto 3
Det generelle inntrykket
En veldig god mekanisk mod som fungerer uten å justere hele tiden. På f.eks Drawtube, Nemesis og Chi You så må man gjerne finjustere litt hele tiden for at batteriet skal få ordentlig kontakt med fyringsknappen. Fjæren i seg selv kan også gjøre fyringen noe slærkete og gradvis få dårligere og dårligere kontakt med batteriet. Magneto 3 eliminerer dette problemet sånn en gang for alle, og magnetsikringen gjør det utrolig mye enklere i bruk.

Jeg liker utseendet på Magneto 3 veldig godt. Det er minimale forskjeller mellom Magneto v1 v2 og v3. Noen små forskjeller i selve inngraveringen, pynteringer og luftehull, men de fungerer så og si helt likt.

Jeg kan trygt anbefale denne til folk som er inneforstått med hva en mechmod er for noe. Den er også fin å anbefale til de som liker eGo ONE Mega f.eks og ønsker muligheten for å bytte batterier selv av ulike størrelser. Men denne har ingen andre sikringer enn låsing av fyringsknapp, så den er et lite hakk mer risikabel å bruke. Men når det er sagt så har folk brukt mekaniske mods i en årrekke uten noen som helst problemer.

>> Kjøp SMOK Magneto III fra Dampshop for 395,- <<

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper