Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest av Ragna-Rok Odin E-Liquids - Skypumpen

Smakstest av Ragna-Rok Odin E-Liquids

Ragna-Rok

Chris har testet Odin fra Ragna-Rok E-Liquids.

Christian Berentsen er en av flere juiceanmeldere for Skypumpen. Produktet i denne omtalen ble levert direkte fra produsent. Produktet har derfor ingen annonseverdi og alle uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Smak er svært subjektivt, så alle juiceomtaler må tas med en klype salt.

Ja, da ble det å teste min første juice fra Ragna-Rok med beskrivelsen «Odin».
Denne juicen skal da ha en smak av Søt krem, Kokos og Kanel.

Førsteinntrykk: Denne flasken har en helt vannvittig bra barnesikring, noe som er posetivt med tanke på små barn. Jeg selv får nesten ikke opp flasken, og da sier det jo seg selv hvor bra den faktisk er. Dråpetelleren er utrolig god, den fanger opp mye juice som da sørger for at man får fyllt opp tanken fortere. Det er tydelig oppmerking av Aldersgrense Og Nikotinnivå, men det står absolutt ingen ting om «Ikke for gravide» eller noen form for datostempling. Og det er et stort minus!

Smak og Lukt: Som beskrivelsen sier så skal denne ha en smak av søt krem, Kokos og kanel. jeg personlig kjenner kun smaken av kokos og et lite hint av noe som skal minne om søt krem, men det er bare så vidt. Når det kommer til lukt så lukter den faktisk ikke vondt, den lukter søtt og godt men jeg selv syns lukten blir fort kvalmende og sørger for at jeg får hodepine.

Utstyr: Denne gangen har jeg brukt min SMOK VCT PRO tank som er på alle mulige måter en god tank som fremhever smaken i juicen. Jeg selv brukte 0.2-Ohm’s coilen til denne tanken og Mod som ble brukt var da istick 100W

Sjefspumpens kommentar:
Da jeg først hørte om Ragna-Rok så håpet jeg at dette var snakk om en nordisk produsent. Med navn åpenbart influert av norrøn mytologi så forventet jeg noe som ga litt hår på brystkassa. Jeg kunne ikke ta mer feil. Hadde disse vært oppkalt etter Powerpuff-jentene eller My Little Pony så hadde nok smaken passet mer til navnet. Overdådig søtt og udefinerbart.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper