Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest av Patriot Vapor "Bald Eagle" - Skypumpen

Smakstest av Patriot Vapor «Bald Eagle»

Denne gangen fikk jeg i oppgave og teste Juicen fra Patriot Vapor med navnet Bald Eagle. Denne skal ut ifra beskrivelsen smake deilig Cinnamon Teddy Graham, og som jeg har forstått skal dette være kake/kjeks av noe slag med kanel.

baldeaglenewbottles-500x500Førsteinntrykk: Jeg vil starte med og si at barnesikringen ikke er av de beste, da den er veldig enkel og åpne. Dråpetelleren er meget bra så ingen ting negativt å si om den. Når det kommer til det som står på flasken så må jeg si at her har dem fått det til når det kommer til å legge ved mye info om hva flasken inneholder. Det er tydelig oppmerking av Aldersgrense, Nikotinnivå, Ikke for gravide, og så klart ikke for barn. Det står også klart og tydelig hva juicen smaker og utløpsdato. Så alt i alt veldig mye info på selve flasken, og som sagt en bra dråpeteller.

Smak og Lukt: Helt ærlig så er jeg ikke helt sikker på hva den smaker, selv om beskrivelsen sier Cinnamon Teddy Graham Flavour så vet jeg ikke helt hva slags smak dette skal forestille. Men jeg kjenner en tydelig og deilig smak av mye kanel noe som jeg selv liker veldig godt. Jeg synes også at jeg kjenner litt eplesmak men det er svært lite. Men juicen har en utrolig god smak og er ikke for søt! Når det kommer til lukt så lukter denne juicen rett og slett helt nydelig, og jeg kan si med engang at denne flasken på 15ML forsvant på kun noen få dager. Det sier jo litt om hvor god den var i mitt tilfelle. Så alt i alt, veldig smakfull juice og som har en veldig god lukt.

Utsyr: Denne gangen valgte jeg og bruke SMOK TFV4 Igjen men da med RBA dual coilen på 0.25Ohm på ca. 45W. Og så klart X Cube II Black Edition.

Sjefspumpens kommentar:
Når det kommer til selve kanelen så syntes jeg kanskje ikke den var altfor kraftig fremtredende. For min del så ble kaken litt for skarp, til det punk at jeg syntes det smakte marsipan. (Noe jeg asbolut ikke liker).

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper