Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest av Lost Fog - Neon Cream

Smakstest av Neon Cream fra Lost Fog

Lost Fog Neon Cream

Lost Fog er en ny serie fra juicegiganten Cosmic Fog. Vår juicetester Christian Berentsen fikk i oppgave å se om den holdt mål.

Produktet i denne testen ble levert direkte fra Cosmic Fog fritt for vederlag. Produktet i denne omtalen har derfor ingen annonseverdi og uttalelser er basert på personlige preferanser og erfaringer.

– Denne gangen ble det å teste Juice fra Lost Fog med beskrivelsen Neon Cream. Denne Juicen skal ha smak av Appelsin, Bringebær og Sitron-Lime med en søt og varm krem.

Førsteinntrykk:
Flasken har en utrolig god barnesikring og dråpetelleren er faktisk ganske bra. Det er også tydelig oppmerking av både Nikotinnivå, Aldersegrense, Ikke for gravide og Datostempling. Minuset er da at det ikke står noen form for beskrivelse på selve flasken som tilsier hva den smaker.

Smak og Lukt: Når det kommer til smak så må jeg si jeg er veldig overrasket over smaken. Den er helt nydelig og ikke minst utrolig frisk og ikke for søt.

Beskrivelsen av det du skal kunne smake er, Appelsin, Bringebær, Sitron-Lime, og hint av søt krem. Jeg vil anbefale denne juicen til alle som liker en fruktig men ikke altfor søt juice.

Personlig så kjenner jeg kun smaken av Appelsin, Sitron-Lime og noe søt krem men ikke for mye. Når det kommer til lukt så er denne juicen bare helt fantaskisk, den lukter så friskt at det nesten ikke fins ord for det, men et ord jeg kan bruke er (Sinnsykt)…den lukter såpass godt at man bare får lyst til å dampe i vei, og lukke øynene å drømme seg helt bort.

Utstyr: Utstyr jeg brukte for og teste denne juicen, var da SMOK TFV4 og denne gangen med RBA Dual Coil på 0.25Ohm, og selvfølgelig min trofaste Eleaf iStick 100Watt Mod.

Sjefspumpens kommentar:
Hele Lost Fog serien har komplekse spennende smaker. Cosmic Fog er en av verdens største juiceprodusenter, og holder til i Orange County California. All juice fra Cosmic Fog er laget i deres laboratorium i California og har bred sikkerhetsklarering.

Kjøp Lost Fog Neon Cream hos Dampshop for 229,– (Nikotinfritt)

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper