Smakstest av Liquid State – Apple Butter

liquidstateapplebutter

Denne gangen ble det å prøve en smaks kombo jeg aldri har prøvd før, og det ble Apple Butter fra Liquid State. Som beskrivelsen sier så skal denne smake søte karamelliserte epler fra Washington med krydret kanel.

Christian Berentsen er en av flere juicetestere for Skypumpen. Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag direkte fra produsent og har derfor ingen annonseverdi. Alle uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser.

Førsteinntrykk: Flasken har en helt grei dråpeteller, og en barnesikring som faktisk fungerer som den skal. Den kan være litt vanskelig å få åpnet til tider, men det er jo en positiv ting. Flasken har ekstensiv informasjon på etiketten bla. oppmerking av Aldersgrense, ikke for gravide, og ikke datostempling. Den har ellers tydelig oppmerking av Nikotinnivå og at flasken/innholdet skal holdes vekk fra barn og kjæledyr.

Smak og lukt: Den lukter helt fantastisk og det er nesten så man får lyst til å drikke rett fra flasken, men det er jo ikke så lurt hehe. jeg personlig syns ikke denne juicen smaker som beskrivelsen tilsier, men det er et lite hint av søte karamelliserte epler og det er det. Den såkalte krydrede kanelen har rett og slett gått og gjemt seg bokstavlig talt. Men utover det som er sagt, så er juicen veldig god å dampe for di som liker en litt søt juice.

Utstyr: Denne gangen valgte jeg faktisk å bruke SMOK TFV4 Black Edition og X Cube II som jeg nylig gikk til innkjøp av. Det ble da brukt RBA Dual coil 0.25-Ohm på ca 43W som da gir en helt utsøkt smak og en grei damp produksjon til denne juicen.

Sjefspumpens kommentar:
Liquid State har veldig mye bra juice sånn rent over hele linja. Smakene er definerte og hverken altfor skarpe eller myke. Personlig er jeg ingen fan av ting som smaker «kake».. eller «våt bakst». Jeg syntes at kanelen kom godt frem, og er det et sted som kanel sånn ordentlig hører hjemme i, så er det i eplekake. Likevel så er det nok de karamelliserte eplene som kommer best frem. For meg så havnet denne i en udefinerbar gråsone. Hvis jeg skal prøve å definere smaken så vil jeg nok omtale den som en slags krysning mellom fritert eple med sukker og kanel, og eplekake med en god porsjon smørkrem.

I Norge finner du Liquid State hos Dampshop.no (Nikotinfritt)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper