Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest av Liquid Churro fra Ozmos

Smakstest av Liquid Churro fra Ozmos E-Liquids

Ozmos

I dag er det innvielse av enda en juicetester for Skypumpen. I dag er det Christian Berentsen sin tur. Vi sendte han en en pakke med litt av hvert. Første juice ut er Liquid Churro fra Ozmos E-Liquids.

Produktet ble levert fritt for vederlag direkte fra produsent. Produktet har derfor ingen annonseverdi og alle uttalelser er basert på personlige preferanser og erfaringer.

Ja, da har jeg testet min første Juice av Liquid Churro fra Ozmos, og ut ifra beskrivelsen av juicen så skal denne ha en sterk smak av kanel og noe som minner om ustekte kanelboller.

Ozmos

All images by Ozmos

Førsteinntrykk: God flaske som har en helt grei dråpeteller, men kunne vært bedre!
Minuset med flasken er at det ikke finnes barnesikring på selve flasken. Ellers er det tydelig oppmerking av Aldersgrense, Nikotinnivå, ikke for gravide og datostempling.

Smak og Lukt: Når det kommer til smak opplever jeg det beskrivelsen tilsier på nett. Persolig kjenner jeg ved inhalering en tydelig sterk smak av kanel og ved utpusten kjenner jeg en mer søt kanel og ustekte kanelboller. Når det kommer til lukt dufter den som kanelkrem!

Utstyr: Jeg har da brukt tanken fra SMOKtech altså Smok TFV4 da med RBA Coilen med 0.85Ohm og Eleaf Istick 100W

Sjefspumpens kommentar:
Amerikanerne elsker smaken av Kanel. Jeg derimot er svært lite fan. Ozmos er en helt ny juiceprodusent som holder til i Ontario California. Nøyaktig hvem som står bak er jeg litt usikker på, men etter å ha testet meg gjennom samtlige så er det ingen tvil om at det er av ganske høy kvalitet. Markedsføringen er også ganske omfattende, og de har reist rundt på messer i hele sommer og store deler av høsten. Jeg møtte dem på VapeXpo Paris hvor de holdt stand. Ozmos er foreløpig utilgjengelig i Norge, og hjemmesidene deres er fremdeles under konstruksjon. Foreløpig så har de stort sett brukt Facebook sidene sine for informasjon og kontakt. Ozmos på Facebook.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper