Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest av Cosmic Fog - Cola Gummy

Smakstest av Cola Gummy fra Cosmic Fog E-liquid

2092

Christian Berentsen har testet «Cola Gummy» fra Cosmic Fog.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for annonsevederlag direkte fra produsent. Produktet har derfor ingen annonseverdi og uttalelser må anses som subjektivt og basert på personlige erfaringer og preferanser.

Denne gangen ble det Cosmic Fog «Cola Gummy» Som skal ha en smak av Vingummi med colasmak, og har en viss musserende opplevelse.

Førsteinntrykk: Det aller første jeg vil påpeke er barnesikringen, den er ufattelig
dårlig og det er ikke mye kraft som skal til for og kunne åpne flasken. Men flasken har en bra dråpeteller, den har tydelig oppmerking Aldersgrense, Ikke for gravide, Nikotinnivå. Datostemplingen syns veldig dårlig!

Smak og Lukt: For og si det enkelt, denne juicen smaker som den lukter. Personlig syns jeg at denne juicen smaker og lukter som en blanding av billig luftfrisker og lovehearts godteriet. Denne juicen finnes ikke god på noen måter, da det for meg kjennes ut som jeg innhalerer en billig luftfrisker!

Utstyr: iStick TC40W og eGo ONE Mega tanken med Nikkel coil på 0.20Ohm

Sjefspumpens kommentar:
Jeg skulle ønske denne var litt mer lik dette godteriet slik vi kjenner det i norske hyller. Det var et eller annet veldig rart med denne som rett og slett ble for diffust. Denne gjør seg veldig mye bedre på høyere ohm og med kald damp. Cosmic Fog er en av verdens største juiceprodusenter, og all juice lages i deres laboratorier i California.

Cosmic Fog finner du hos blant annet Dampshop.no (Nikotinfritt) og hos UKecigstore (Med nikotin)

Video fra deres laboratorium:

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper