Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest av Pirates Booty fra Hold Fast Vapor

Smakstest av Pirates Booty fra Hold Fast Vapor

Hold Fast Vapors

 I dag er det Monica S. som prøver seg som juicetester. Først ut er Pirates Booty fra Hold Fast Vapor.

Artikkelen i sin helhet er skrevet av Monica S. som gjesteskribent hos Skypumpen. All juice ble levert fritt for vederlag direkte fra produsent for å skrive en omtale.

Da skal jeg prøve meg på en omtale av en juice. Jeg har hverken dampet veldig lenge eller brukt spesielt avansert utstyr. Store dampskyer og halsrøsk er helt uinteressant for meg personlig.

For meg betyr smaken alt! Min introduksjon til damp skjedde i USA, så da var jeg svært heldig å kunne smake på litt forskjellige juice før innkjøp. Men siden vi her på berget handler de fleste juicene våre online, så er det visuelle svært viktig i mine valg, det må være noe med flaska som får meg til bli fristet til å lese hva den inneholder. Når jeg nå skulle prøve meg som tester av juicer så falt det seg helt naturlig å velge å prøve en juice ved navnet Pirates Booty ;) .. Nikotinfritt.

image

Førsteinntrykk:

– God flaske med dråpeteller og barnesikring
– Tydelig merking av mg nic, batch og holdbarhet
– Lukt: fruktig, søt, aner både jordbær og banan
– Eneste minus for min del er at juicen er helt klar og at labelen på flaska ikke gir noe hint om innhold.

Utstyr brukt i testen:

eGo ONE Mini med 1.0 Ohm coil.
eVic-VTC Mini med eGo ONE Mega med 0.2 Ohm coil og 210c

Mens juicen får trekke litt inn i coilen tar jeg en kjapp research på nett. Hold Fast Vapors holder til i Orange County, California. Navnene på juicene er tydelig inspirert av sjørøvere, Pirates Booty skal ha en smak av jordbær, banan og ett hint av sukkerspinn.

Smak:

På eGo One Minien gir juicen en myk, søt smak med ett hint av jordbær, for meg en mer behagelig smak en de som kombinerer jordbær og krem. På utpust kommer banansmaken fram, minner om god gammel Bugg.

På det mer avanserte utstyret får juicen en helt annen karakter. Smakene blander seg og gir en harmonisk smak. Ikke for søt, og god til hverdags! Foretrekkes helt klart på den mer avanserte med temperaturkontroll.

Sjefspumpens kommentar:
– Denne ble for fruktig og for «bananpreget» for min smak. Det bør nok være en forutsetning at man faktisk liker banan for at denne skal falle i smak. Synes Monica har gjort en god jobb. Kan ellers legge til at Hold Fast er laget av gutta bak Cuttwood serien. Hele Hold Fast serien er på vei til Dampshop.no og burde være rett rundt hjørnet.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper