Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest: No-Match E-liquids

Smakstest av No-Match Eliquids

4 fine flasker med juice kom i posten. Poenget med sendingen var at jeg skulle lage en smakstest som noen skulle ha nytte av.

4 flasker

Juicen i omtalen ble levert fritt for vederlag fra No-Match E-Liquids for å lage en omtale. Produktet har ingen annonseverdi og alle uttallelser er basert på personlig erfaring og preferanser. Artikkelen i sin helhet er skrevet av Paul Vollen som fast juiceanmelder hos Skypumpen.

Allerede da jeg kikket på flaskene så jeg at dette var en tyktflylende juice og byttet veke i dripperen. Det er enklere å bytte veke og vaske en dripper enn en tank. (erfaring) 2 coiler på dripperen, 0.5 Ohm

Curranttly Mental 70/30 VG/PG 6mg
Hmm, merkelig lukt på denne. Minner om noe fra gamle dager. Motorolje? Diesel? Den lukter bensin. God gammeldags blybensin. 98 oktan med litt nafta for å øke oktantallet.

Det første jeg kjenner er kald trekk i munnen. Ikke utpreget mentolsmak, men kaldt er det iallefall på 20 watt.
Med 27 watt røsker det noe innmari og jeg måtte sjekke om jeg hadde tømt veka og fått en dry-hit. Neida. Veka var våt, men fikk litt mer juice. Det er ikke smaken fra dry-hit, men det ligner noe forferdelig. Ingen spesiell smak, men en anelse mentol på utpust.

Definitivt ikke en juice jeg setter på min ønskeliste.  Min mentale tilstand sier neitakk.

4 fyring

Er man litt for hard på fyring og mye rester i coilen kan det ta fyr.

Etter en slik start på smakstesten hadde jeg ikke store forhåpninger til den neste, men byttet veke og tørket dripperen rein.

Polar Storm 70/30 VG/PG 6mg
Lukten av JuicyFruit (tyggisen vi alle kjenner) endret litt på håpet på en god smak, men jeg ville nok være litt moderat med magadrag med tanke på navnet.

På 20 watt var det litt tyggissmak, men det kalde gufset fra mentol overdøvet den gode. Polar Storm lever opp til sitt navn. Dette er skikkelig kaldt med en aning god tyggissmak på utpust.

Med 26 watt er det rene vintersnøstorm på sitt sterkeste. Det kjennes ikke ille på innpust, men når dampen kommer ned i lungene er det så kaldt at det er vanskelig å få den ut. Jeg har overnattet i lavvo på finnmarksvidda i nesten 50 minusgrader og kjente godt igjen smaken av lufta når du må ut og pisse tidlig på morrakvisten.

Mistress Citrus 70/30 VG/PG 6mg
En klar duft av sitron og lime, men med de første i bakhodet hadde jeg mine tvil.
Ikke mye mentol der, men det smaker omtrent slik jeg vil tro at ublandet sitronsaft smaker. Alt for mye sitron. Så mye at det faktisk river i smaksløkene som er igjen etter polarsnøstormen. Det er ikke skikkelig sitronsmak heller, mer som råtne sitrusfrukter. Den er ikke noe bedre på 27 watt. Bare mer plagsom smak i munn, hals og lunger.

Nå var humøret på bånn, men den siste var gjemt til slutt da navnet ga meg gode vibber.

Berry Bomb 70/30 VG/PG 6mg
Det lukter helt klart bær. Blåbær, bjørnebær, multer iblandet litt naftabensin.
Med 20 watt er dette en nydelig juice. Bærsmaken er ikke distinkt, men den er der og ikke er den så søt som fruktige juicer bruker å være. Mer smak på utpust enn på innpust.

Jeg tok sjansen på å fylle en Atlantis v2 med standardcoil på 0.3 Ohm og ga den 40 watt. Nydelig. På 50 watt er smaken nesten helt fraværende.

Denne bærbomben kan bli en godbit i samlingen.

 

Jeg kommer nok til å være skeptisk med å kjøpe juice fra denne produsenten uten tilbakemelding fra andre brukere.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper