Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest av Hold Fast - Mutiny!

Smakstest av Mutiny fra Hold Fast Vapors

s666043294283026604_p44_i3_w640

iMoni er en av flere juicetester for Skypumpen.no – I dag har hun testet Mutiny fra Hold Fast Vapors.

HOLD FAST VAPORS
-mutiny-
«Frisk pære og søte bær med krem»
0 mg nic

Juicen er levert rett fra produsent uten annonsevederlag for å skrive en omtale. Omtalen må tolkes som subjektiv, og basert på Juicetesterens erfaring og preferanser.

Her kommer en ny juiceomtale der hverken store røykskyer eller halsrøsk er av interesse for meg personlig, så her betyr smak alt! Min introduksjon til damp skjedde i USA, så da var jeg svært heldig å kunne smake på de forskjellige dampene før kjøp. Men siden vi her på berget handler de fleste juicene våre online, så er det visuelle svært viktig i mine valg, det må være noe med flaska som får meg til bli fristet til å lese hva den inneholder. Jeg tester nå ut juicen Mutiny, 0 mg nic

Førsteinntrykk:
-god flaske med dråpeteller og barnesikring
-tydelig merking av mg nic, batch og holdbarhet
-lukt: fruktig, med ett hint av bær
-eneste minus for min del er at juicen er helt klar og at labelen på flaska ikke gir noe hint om innhold.

imageUtstyr:
eGo ONE Mini med 1.0 Ohm coil.
eVic-VTC Mini med eGo ONE Mega med 0.2 Ohm coil og 215c
Mens juicen får trekke litt inn i coilen sjekker jeg opp og finner ut at Mutiny skal ha en smak av modne pærer, bær og en dæsj fløte. Så lukten er altså ganske nære det den skal smake.

Smak:
På eGo One Minien gir juicen meg fint lite. Det er ikke det at den smaker vondt eller parfyme eller noe sånt, den gir bare -ingenting- . Får en positiv overraskelse når jeg bytter til eVik-VTC’n, her kommer det betydelig mer smak. Er ingen stor fan til å begynne med, men den vokser på meg. Synes ikke å kjenne igjen smakene som beskrevet, men synes den har en behagelig smak av honningmelon. Har dampet så godt som bare denne i 2 uker nå, og tar den nok opp igjen.

Sjefspumpens kommentar:
Jeg er ikke veldig glad i frukter som Agurk og Melon. For min del så ble melonen altfor fremtredende og falt derfor helt utenfor mine preferanser.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper