Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest av Hold Fast - Jaws!

Smakstest av Jaws fra Hold Fast Vapors

HOLD FAST VAPORS
-jaws-
0 mg nic

Da har jeg testet den 3. juicen fra Hold Fast Vapors, med det klingende navnet «Jaws» og skal visstnok smake jawbreakers. Såvidt jeg kan huske var dette tyggiskuler så store og harde at man fort kunne fått kjeven ute av ledd, men jeg har ingen erindring om hva de smakte.

Førsteinntrykk:
-god flaske med dråpeteller og barnesikring
-tydelig merking av mg nic, batch og holdbarhet
-lukt: klarer ikke helt å få tak på noe spesifikt, bare generelt søt duft 
-eneste minus for min del er at juicen er helt klar og at labelen på flaska ikke gir noe hint om innhold.

Utstyr:
eGo ONE Mini med 0.5 Ohm coil.
eVic-VTC Mini med eGo ONE Mega med 0.2 Ohm coil og 215c

Smak:
Denne har ingen betydelig smaksforskjell ved bytte av utstyr. Den smaker søtt og gir en ettersmak av blomst. Ikke at jeg spiser blomster, men kan forestille meg at det smaker litt som denne. Slo ikke an her…

Sjefspumpens kommentar:
Ifølge beskrivelsen så skal denne smake som «Jawbreakers» et godteri som faktisk var forbudt å selge en periode siden den hadde en viss kvelningsfare i tillegg til noen tilfeller hvor barn brakk tennene sine i forsøk på å tygge dem . Såvidt jeg husker så smakte de «originale» jawbreakerne veldig søtt og syrlig med klare innslag av ulike sitrusfrukter. Det var derfor utrolig skuffende når det ikke var mulig å definere en eneste smak i juicen i seg selv. Dette er ei heller en custard, så at det er et sammensurium av smaker vekker ei heller en følelse av kompleksitet. Hold Fast Vapors er laget av de samme utviklerne bak Cuttwood og Revol uten at det egentlig har imponert så langt.

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper