Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Smakstest av Twelve Monkeys Vapor - Kanzi - Skypumpen

Smakstest av Twelve Monkeys Vapor – Kanzi

Twelve Monkeys – Kanzi er en frisk og fruktig e-juice med høyt VG-innhold med hint av jordbær og kiwi.

Artikkelen i sin helhet er skrevet av Linnlivet som er en av Skypumpens nye juicetestere. Juicen i omtalen ble levert av Dampshop.no fritt for vederlag og har derfor ingen annonseverdi. Alle uttalelser er subjektive og basert på personlige erfaringer og preferanser.

Når man bor sammen med Sjefspumpen, blir man noe bortskjemt når det kommer til både utstyr og dampeveske, men det er første gang jeg har sett meg nødt til å legge en plan for å «gjemme» mannens vapemail.

imageNår det kommer til juice er jeg noe sær, jeg klarer ikke ting med for mye lukt, og jeg vil gjerne ha mest mulig damp. Men det skal også være behagelig å dampe på, jeg som mange andre har med meg dampeveske når man går fra A til B, og da bør det være noe man liker.

I dag kom denne herligheten i posten, og det tok vel ikke mer enn 30 sekunder før jeg allerede satt i en deilig sky av goodies! Først var jeg sikker på at det skulle være noe med eple, for det luktet litt som sour apple godteri, men etter et par trekk til kjenner man smaken av kiwi. Dette er en fantastisk godt balansert dampeveske, med smak av både vannmelon og jordbær, men tror det som gjør den så god er smaken av kiwi.

Det er ikke ofte man kjenner smaken både på inhalering og utpust, men det gjør man med denne, noe som bare gjør godt. Den er ikke for søt, og kan helt fint være med gjennom dagen, uten at man føler den blir for kvalmende. Det er en behagelig, frisk og god dampeveske!

Twelve Monkeys – Kanzi har et blandingsforhold på 80% VG og 20%PG.

Du kan finne den i 2 størrelser, 30ml og 100ml på Dampshop.no sine sider. Der vil du også finne flere smaksvarianter fra Twelve Monkeys Vapor.

Sjekk ut 12 Monkeys utvalget hos Dampshop.no – (Nikotinfritt)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper