Skypumpen skifter drakt

Skypumpen

Skypumpen har vokst seg ut av formatet og trenger et ordentlig hamskifte. Dette er en ganske stor prosess og ting vil se litt rart ut i løpet av helgen.

Skypumpen har vært online i litt over 3 mnd. nå. I løpet av denne tiden har det blitt publisert nærmere 150 artikler og omtaler bare på nettstedet alene. Samtidig så har Skypumpen aktive kanaler i samtlige sosiale medier som blir oppdatert 24/7.

Dette betyr i all praksis at gammelt innhold drukner litt, og dette er noe som jeg ønsker å snu litt på. Slik det har vært så har man måttet søke seg frem i arkivet eller bla gjennom side på side for å finne eldre innhold. Dette må man til en viss grad gjøre fremover også, men forsiden i seg selv kommer til å vise mer innhold, og være bedre inndelt for å ikke begrave ting så fort 9 nye artikler er publisert.

For deg som bruker betyr det rett og slett bare bedre oversikt. Jeg kommer også til å fjerne flere unødvendige underkategorier som nesten ikke blir brukt. Jeg kommer til å slå sammen alle kategorier under f.eks Tanker og droppe inndelingen i Vanlig, Sub-Ohm, RBA og RDA. Men alle innleggene blir likevel riktig tagget, så de skal være enkle å finne frem til likevel. Samme med Dampere / Mods.

Ønsker bare å gi et lite forbehold om at ting kommer til å se ganske snodig ut i løpet av dagen og morgendagen. Det vil garantert dukke opp feilmeldinger og se ganske rotete ut til tider, men dette er noe som vil bli løst så fort det dukker opp.

Ha en dampende fin helg videre, og håper å kunne presentere nye flotte sider på Mandag!

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper