Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Skypumpen skifter drakt - Skypumpen

Skypumpen skifter drakt

Skypumpen

Skypumpen har vokst seg ut av formatet og trenger et ordentlig hamskifte. Dette er en ganske stor prosess og ting vil se litt rart ut i løpet av helgen.

Skypumpen har vært online i litt over 3 mnd. nå. I løpet av denne tiden har det blitt publisert nærmere 150 artikler og omtaler bare på nettstedet alene. Samtidig så har Skypumpen aktive kanaler i samtlige sosiale medier som blir oppdatert 24/7.

Dette betyr i all praksis at gammelt innhold drukner litt, og dette er noe som jeg ønsker å snu litt på. Slik det har vært så har man måttet søke seg frem i arkivet eller bla gjennom side på side for å finne eldre innhold. Dette må man til en viss grad gjøre fremover også, men forsiden i seg selv kommer til å vise mer innhold, og være bedre inndelt for å ikke begrave ting så fort 9 nye artikler er publisert.

For deg som bruker betyr det rett og slett bare bedre oversikt. Jeg kommer også til å fjerne flere unødvendige underkategorier som nesten ikke blir brukt. Jeg kommer til å slå sammen alle kategorier under f.eks Tanker og droppe inndelingen i Vanlig, Sub-Ohm, RBA og RDA. Men alle innleggene blir likevel riktig tagget, så de skal være enkle å finne frem til likevel. Samme med Dampere / Mods.

Ønsker bare å gi et lite forbehold om at ting kommer til å se ganske snodig ut i løpet av dagen og morgendagen. Det vil garantert dukke opp feilmeldinger og se ganske rotete ut til tider, men dette er noe som vil bli løst så fort det dukker opp.

Ha en dampende fin helg videre, og håper å kunne presentere nye flotte sider på Mandag!

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper