Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Sjefspumpens Blogg: Vapemail fra Wolf Chukkin Clouds

Sjefspumpens Vapemail! Wolf Chukkin Clouds!

Etter å ha åpnet og tatt en titt på noen coiler jeg fikk i en forundringspakke fra dampevarer.com, så fikk jeg tilsendt en større godtepose med coiler fra Wolf Chukkin Clouds.

Vapemail er gøy. Men det blir enda morsommere når man kan dele det med andre! I dag har jeg pakket ut og filmet en morsom forsending jeg fikk fra Wolf Chukkin Clouds. Det profesjonelle dampmiljøet i Norge er altfor lite, så når man får tilsendt noe som er produsert her til lands så er det litt ekstra stas.

Det er ikke veldig lenge siden vi fikk ferdigtvistet wire fra storprodusenter som f.eks YouDe Technologies eller Wotofo. Begge disse produsentene leverer svært høy kvalitet på wiren og det er ganske tydelig at det er maskinelt laget. Jeg har testet noen billigvarianter fra Fasttech også, og de er mildt sagt ganske dårlig. I en forsending så kom wiren så og si ferdig rustet og flakket av. Så er det et sted man ønsker å spare penger, så burde det ikke være på noe som allerede er ganske billig. Men selv ferdigtwisted wire kan være vanskelig å få viklet til jevne og pene omganger..

Wolf Chukkin Clouds er håndlaget og utført på en eksepsjonelt bra måte. Jeg har hatt mye glede av de tidligere coilene jeg har fått tilsendt og jeg er svært imponert over hvor godt balansert de er. Null problemer med hotspots eller ujevn varmefordeling. Etter å ha testet disse så må jeg innrømme at min egen coilbygging er ganske «manglende», men da får man også noe å strekke seg etter.

Fordelen med å kjøpe ferdigviklede coiler er rett og slett å spare både tid og penger. Bare å lage én clapton coil f.eks så går det med metervis av wire, og det er ingen garanti for at resultatet blir jevnt og bra. Jeg har ikke tall på hvor mange meter jeg har regelrett svidd av under treningen.

Av alle de coilene jeg har testet fra Wolf, så er det nok Clapton Stainless Steel + Nichrome løsningene som jeg har likt best. Kombinasjonen av disse wirene gir en helt fantastisk smak og damp hvor Nichrome sørger for rask oppvarming, mens Stainless Steel holder seg varmt lenge og kutter ned rampup-tiden mellom hvert trekk.

Zipper og Clapper variantene er utrolig pene og regelrett små smykker for dripperen. Jeg ser liten grunn til å bruke disse eller Mundy den saks skyld i noe annet enn en dripper. På RTA løsninger så synes jeg ofte at det enkle er det beste. Det kan hende jeg bruker en tynn clapton på RTA, men det er også det mest avanserte jeg egentlig anbefaler å bruke på slike løsninger.

Wolf Chukkin Clouds finner du hos blant annet dampevarer.com

Sjekk også ut hjemmesidene til Wolf Clouds her!

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper