Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Sjefspumpens Blogg: VLOG - Wotofo Comp Wire & Wolf Coil

Sjefspumpens Blogg: VLOG Vapemail diverse Wire og coiler

Det begynner å bli en god stund siden forrige videoomtale. I dag har jeg laget en enkel vapemail unboxing av diverse wire og ferdigvikla coiler fra Wotofo og Wolf.

Rett før helgen så fikk jeg en stor forundringspakke fra Dampevarer.com. Jeg fikk en liten forvarsel, men hadde egentlig ingen anelse hva jeg kunne vente meg. Da jeg mottok pakken så skjønte jeg raskt at den var altfor stor for å kún inneholde den aromaen jeg hadde bestilt. Jeg har derfor valgt å legge ut en lang, relativt uredigert video med reaksjonene mine på hva jeg fant da jeg åpnet pakken.

 

Wotofo har spesialisert seg på drippere, men i det siste så har de prøvd seg på litt andre ting også. De lanserte f.eks sin første boxmod; Freakshow Tiny, som jeg skrev om for et par dager siden, og som kanskje ikke innfridde forventningene helt.

I denne pakken så fant jeg 3 forskjellige typer wire fra Wotofo med 3 ulike spesifikasjoner/størrelser og noen ferdigvikla coiler fra Wolf – Chukkin Clouds.

Wotofo Clapton Wire
En type coil hvor man har en hardnet enkeltkjerne med en tynnere wire wrapped ganske tett utenpå. Resultatet blir omrent som en gitarstreng som holder på mye væske i seg selv.

Wotofo Tiger Wire
En Tiger wire er en slags twisted variant med relativt lange mellomrom hvor en flat kanthal er lagt utenpå en hardnet kjerne.

Wotofo Hive Wire
En Hive Wire er et resultat av to twisted wires som igjen er twisted sammen. I en enkel Hive wire så finner man da totalt 4 wires .

Alle disse blir levert i ruller på 3 meter. Et bittelite minus er at det kún er ett festehull på selve rullene, men ellers er de utrolig pent laget og det er stor sannsynlighet for at de er maskinelt laget. I sammenligning med UD så vil jeg si det er på omtrentlig samme nivå, men får et par pluss i margen siden de har ulike spesifikasjoner som gjør det mulig å velge tykkelse helt utifra hva man skal bruke de på, og ha større kontroll på den samlede motstanden.

Wolf coilene er utrolig pent laget og blir levert i par. Coilene blir levert inni små plastrør som gjør at de holder fint på formen.
Trykk her for å komme til Tilbehør kategorien hos Dampevarer.

For å finne de forskjellige wirene og coilene så klikk deg videre i sidemenyen.

Jeg vil legge ut en lengre omtale av de forskjellige wirene når jeg har fått tid til å teste dem på ulike løsninger. Førsteinntrykket er veldig bra, og rent kvalitetsmessig så virker det særdeles solid og gjennomført.

I tillegg til disse wirene/coilene, så fikk jeg også med en Wotofo Phantom Mech mod som er direkte nydelig.. Pen matt finish og ellers svært enkelt laget. Det er en tøff fyringsknapp med et drømmeaktig bilde i bunn.

 • Ulf Andre Wesenlund Rakaas

  Så gøy! Spent på hva du synes om ferdigcoilene ;)

  • Så langt er jeg veldig imponert! Ser ut som at det har blitt brukt god wire. Helt perfekt hardnet og holder seg godt. Jeg har bare prøvd Triple Twisted 316 SS til nå, men helt flawless. God varmefordeling og enkel plug-n-vape :)

   • Ulf Andre Wesenlund Rakaas

    Takk for gode ord fra deg. Betyr mye :) Si ifra hvis du vil prøve flere. Har ca 30 forskjellige ;) Leker meg med zipper, mundy og diverse hybrider nå. Fex nichrome/stainless :)

 • Helge Andersen

  Tiger Coil er en veldig gammel greie da, helt tilbake til 2013 – så skikkelig «old school». Leo Shim tror jeg det var som kom på den, tror også det er kommet en v2 av den – uten at den har fått så mye oppmerksomhet. Lett å lage og gir faktisk en veldig god damp den dag i dag. Minner litt om standard twisted coils – men med litt mer sprut og «klør» – pga flat kanthal (derav navnet Tiger…).

  • Ahhh. Ja. Det er litt forut min tid. Akkurat den «ribboned» termen er litt uklar, men etter å ha «forsket» litt på det, så tror jeg man bare kaller det ribboned om det er lagt en flat kanthal utenpå en annen «fastslått» variant. Som f.eks Ribboned Clapton, eller Ribboned Staggered Fused.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper