Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Sjefspumpens refleksjoner - Blogg #1

Sjefspumpens blogg #1 – UK, FreeMax, SMOK og diverse

Merkelig nok så har det vært litt lite med ordinære blogginnlegg på Skypumpen, dette er noe jeg vil endre litt på.

Jeg tror jeg har startet på 10-15 normale blogginnlegg, men jeg har skrotet ideén fordi det har blitt et tankesammensurr. Jeg føler likevel at Skypumpen mangler et litt mer personlig preg, og kan bli litt for generisk og teknisk.

Sjefspumpens blogg blir derfor et nytt «daglig» segment hvor jeg bare vil dele noen tanker og nevne raskt hva jeg har inne for testing.

Spennende ting skjer i England
Health Gov UKFøler det er utrolig viktig å nevne litt om hva som skjer i England, for det ser faktisk ut som at britiske myndigheter blir de første i verden som faktisk anbefaler bruken av e-sigaretter når det kommer til røykeslutt. I en ny lovgivning som trer i kraft 1. Oktober så blir det f.eks forbudt å røyke tradisjonell tobakk i bil hvor det er barn, men e-sigaretter anses som ok. Når det er sagt så vil jeg ikke anbefale damping i «ekstensiv form» i noe kjøretøy som er i bevegelse om det så er med eller uten barn. Da tenker jeg først og fremst på sikten, og at det også kan være plagsomt om dampen har veldig sterk lukt. Greit å vise litt normalt hensyn altså..

En annen ting som er utrolig spennende er at britiske helsemyndigheter også har gått ut med informasjon og forskning som faktisk støtter dampesaken og presiserer at e-sigaretter faktisk ER mye mindre helseskadelig enn tobakken.. Og jeg tror personlig at dette kan påvirke også norske myndigheter. Så dette er en utrolig stor seier for dampesaken. Hurra!

VapeMail fra FreeMax!
IMG_0394Alltid gøy med noe nytt! Jeg trodde at FreeMax hadde glemt meg etter at jeg snakket med dem i begynnelsen av August. I dag så kom det 3 (!!) utgaver av FreeMax Starre Pro som er en slags sub-ohm tank med ni200 fordamperhoder. Så langt så er den minst like hissig som FreeMax Starre og gir faktisk en ordentlig følelse av sub-ohm selv med temperaturkontroll. Det lover godt! Jeg vil komme tilbake til den om en ukes tid når jeg har fått testet den litt mer. De to andre jeg fikk vil jeg gi bort i en kommende Give Away. Skal få formulert en fin «konkurranse» så fort det lar seg gjøre :)

IMG_0396Fikk også noen veldig spennende clearomizers med eGo gjenger. iFree20! Jeg har forlengst lagt den slags type enkle batterier på hylla, men da jeg tok en nærmere titt og så at disse fakisk har en wide bore naglet ventilert driptip, dual vertical coil og stor luftventil så skjønte jeg plutselig at dette da faktisk er en av de første av denne typen som da også tillater direkte lungedrag. Jeg skal få postet en enkel review av disse også etter et par dager med bruk. Jeg beholdt den røde selv, og resten vil jeg også gi bort i en kommende GiveAway!

Annet jeg har inne for testing
Har litt juice inne for testing fra Cuttwood, og skal få postet noe så fort det lar seg gjøre. Jeg er egentlig midt oppi en husjakt og budrunder så jeg er lettere stresset for å si det sånn..

IMG_0374Ellers så driver jeg og sysler med en EhPro Epoch RTA og en SMOK VCT X1. Ikke veldig imponert sånn med det første desverre, men jeg er av en genuin oppfatning om at folk har forskjellige preferanser, og når jeg finner ut hvem disse kan passe for, så vil jeg få skrevet ferdig noen omtaler.

Ellers så har jeg en SMOK X Cube II, og en SMOK Kopoor på vei fra Dampshop.no, og disse gleder jeg meg veldig til å få testet. X CUBE v2 ser mildt sagt knalltøff ut, og må innrømme at jeg har vært ganske hypet på selve utseendet på den siden jeg så den ramlet ut på markedet. Koopor har jeg hørt veldig lite om, så har ingen spesielle forventninger. Jeg ser likevel at den er ganske liten og kan minne litt om en Snowwolf når det kommer til metallrammen. Blir spennende å teste om den overbeviser meg like mye som f.eks eLeaf iStick TC40. Samtidig så forventer jeg litt at den er «bedre» enn SPD A5 ,HeatVape Invader og også eVic VT 60.

eLeaf sender meg også en protoype av enda en ny iStick med litt høyere watt og også temperaturkontroll. Trolig så forstod de at 40w kan være litt lite, og at iStick 100 wattern manglet muligheten for temperaturkontroll.

Alt i alt så skjer det ganske mye spennende greier med Skypumpen! Planleggingen av VapeExpo er også i gang, og jeg håper at vi kan samle en fin norsk delegasjon for et dampetreff, og bare hygge oss med noe god mat og drikke.

Mvh Sjefspumpen
Jo Chr. Rand

  • Cid_TheOne

    Jeg må si SMOK har imponert meg i år med tanker som TCT og spesielt TFV4,også X cube 2 er ganske fin (selv om batteri dekselet kan løsne litt av og til) og er sikker på det kan fikses med et par magnet striper framme.Og forhåpentligvis setter SMOK et par ekstra magneter på om de lager en versjon 3. Mine 3 favoritt RTA’er i år er nok TCT,TF4 & Subtank mini,og vi har enda noen måneder igjen av året. Så langt som vape teknologien har kommet seg de siste årene er jeg bare spent på hva fremtida bringer. Og jeg tror nokk 200w+ modder med TC og flere sikkerhets moduser,vil bli mer og mer vanlig og i mindre og forskjellige formfaktorer.

    • Igjen, helt spot-on kommentarer! SMOK har et utrolig ufortjent dårlig rykte her til lands Ja, de har hatt noen få bommerter og har hatt en tendens til å lansere ting med software litt for tidlig, men dette er noe som de pleier å ordne opp i ganske fort. De vant meg helt over med TFV4 og TCT / VCT Pro. Er VELDIG spent på X CUBE II og «kjøpet» av Koopor er jo også veldig spennende. Jeg stusset veldig på designet til Kopoor siden det var så utrolig annerledes fra alt annet SMOK hadde laget. Jeg visste jeg hadde hørt navnet før, så undersøkte litt og Koopor er/var egentlig et eget selskap som de tok under vingen. Tyder på at de begynner å bygge opp en særdeles god økonomi og med det så øker vel også kvaliteten (og muligens prisen). Et veldig spennende selskap verdt å holde et øye til :)

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper