Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Prelansering av Skypumpen! - Skypumpen

Prelansering av Skypumpen!

Damping som livsstil
Et nettsted kan liksom aldri ordentlig bli ferdig.. så jeg har valgt å legge ut nettsiden som en prelansert utgave mens jeg fyller den opp med innhold fortløpende.Mitt navn er Jo Christian Rand, og jeg har hatt lang fartstid med utvikling av nettsider og levere tekstbaserte tjenester. Damping har blitt mer enn en hobby for meg og langt inn i en livsstil. Det koster både tid og penger, så da tenkte jeg .. shit au. Jeg har tid, kompetanse og vilje til å starte en egen blogg om temaet damping.. og vips så var Skypumpen et faktum.

Nøyaktig hva denne nettsiden blir er ikke helt definert enda, men formålet er først og fremst å bare dele mine egne erfaring om de ulike aspektene rundt damping. Jeg har ikke funnet noen smartere måte å rangere innleggene på, så jeg tilbakedaterer innhold for å få det sånn omtrentlig i riktig rekkefølge fra gammelt til nytt.  Jeg håper på å få ordentlig lansert nettstedet i løpet av Mai-måned med flere funksjoner og langt mer innhold. Facebook og Twitter -kontoer er åpnet, men ikke tatt i bruk enda. Men hadde satt stor pris på en Like likevel :)

Representerer du en nettbutikk, leverandør eller produsent? Ta kontakt for en ærlig produktomtale fritt for vederlag. (Kun produktet og frakt)

Jeg håper dere vil ta del i denne reisen med meg, dele, like og kommentere!

Da erklærer jeg Skympumpen som Føråpnet!

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper