Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Wotofo Serpent RTA - Skypumpen

Omtale: Wotofo Serpent RTA

P1000559_fixed

Wotofo Serpent RTA er en høykvalitets RTA med svært høy ytelse. Laget spesielt med tanke på én feit og god single-coil.

Produktet i denne omtalen ble levert av Dampevarer.com for å lage en omtale. Alle uttalelser må anses som subjektivt og basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på min enhet eller være rettet opp i nyere utgaver.

Introduksjon og refleksjon
Det er sjelden at en single coil -løsning har imponert meg så mye som denne. Problemet med single-coil løsninger har vært alt fra for små festehull til dårlige juicekanaler eller begrenset luftventilering. Jeg vil faktisk gå så langt som å påstå at single-coil varianter har stort sett vært laget for folk som foretrekker å dampe på høyere motstand, og foretrekker trekk av typen munn-til-lunge. Jodda. Det har vært unntak. Som for eksempel Lemo 2. Likevel så havnet den på hylla etter en liten stund.

Sjekk ut Skypumpens offisielle videoomtale her:

 

Da jeg ble mer interessert i coilbygging så begynte også jaget på bedre byggdekk. Helst med så store festehull som overhode mulig. En ting jeg forstod relativt raskt var at selv om man skulle få plass til en combi-wire i RTA’s så ville det ha lite å si på smaken eller dampmengden. Det ble ofte et kompromiss mellom å ha en avansert coil, og det å ta lengre pauser mellom hvert trekk. Det er lite poeng å ha avanserte coiler i «enklere» løsninger om juicen ikke trekkes raskt nok opp via juicekanalene.

Alt til sitt formål tenker nå jeg. Hvis jeg er ute og farter så er det ofte en single-coil løsning jeg finner mest hensiktsmessig. Skaper mindre damp, trenger mindre watt for å fyre, og trangt trekk er mye mer behagelig utendørs da luftige løsninger.. rett og slett blir for luftige.

Billow V2 og Zephyrus RBA er friskt i minne. To geniale løsninger på hver sin måte, men vekingen kunne være et helvete. SMOK TFV4 hadde også geniale RBA baser, men jeg vil ikke si at TFV4 er spesielt god på smak. Ellers så er det alltid en viss risiko for lekkasje med de avtagbare basene.

>> Kjøp Wotofo Serpent RTA hos dampevarer.com for 319,- <<

Jeg er egentlig veldig glad i nisjer. Altså ting som bare er én ting, men gjør det til gjengjeld eksepsjonelt bra. Det er så mange ting på markedet som «gjør alt», og for det kommersielle publikummet så er det selvsagt en positiv ting fordi det rett og slett blir billigere. Når man begynner å få en så ekstensiv samling som jeg har, så begynner forskjellene mellom de ulike tingene å komme mer og mer tydelig frem. Vil jeg ha en tank som er liten og diskret så velger jeg UD Goblin Mini. Ønsker jeg ekstreme mengder med damp på steder hvor dripping er lite hensiktsmessig så går jeg for Aromamizer RDTA. Ønsker jeg en dripper som skaper mye damp og smak så er det Lush RDA som gjelder. Lager jeg noen sinnsyke coiler jeg vil vise frem så setter jeg de på en Double Vision RDA.. og sånn fortsetter det.

Wotofo Serpent RTA er eksepsjonell med store feite single-coil løsninger. Det ér mulig å få plass til dual coil også, men jeg kan ikke helt se hvorfor man vil gjøre det på denne, når de finnes så mange gode løsninger som allerede er laget for dual-coil. Det er et gigantisk luftehull plassert i midten av byggdekket, og det er en fordel og ikke minst mulighet, å få plass til en stor og bred single coil. Juicekanalene er plassert litt på sidene så det er nok meningen at man skal plassere coilen litt på skrått. Hvis du allerede har sett videeomtalen så ser du at planleggingen min var litt dårlig, men det fungerte veldig godt å bare sette den på «som normalt». Begge festehullene peker også på skrått utover, som bidrar til å holde coilen bedre på plass.

Den bruker ganske små hexskruer og man trenger derfor å bruke den minste delen på den medfølgende multifunksjons-skrutrekkeren.

Skorsteinen er rett og fin og den nederste delen sørger for svært god aromaproduksjon. Den øvre skorsteinen eller luftehullet er også helt rett og fin og har ingen «syklon/vortex» spor inni som kanskje irriterte meg litt på Bellus RTA.

Dette er trolig den «beste» single-coil løsningen jeg har vært borti så langt. Men det er fordi at den tillater typen coiler som jeg både elsker å lage og bruke. Ellers så er det utrolig praktisk med toppfylling og det er et helt glimrende system.

Sånn ellers så har Wotofo Serpent en gullbelagt 510 kobling og er 22 mm bred. Den rommer 4 ml med væske, og har meget god luftjustering som går fra stengt til middels luftig. (13mm)

P1000560_fixed

Tanken er utrolig lik Steam Engine Stentorian som også er laget/distribuert av Wotofo ( selv om den blir markedsført under et eget navn.) Så liker du utseendet på Serpent, men foretrekker ferdigfordamperhoder så er Stentorian en helt vannvittig tank med svært gode fordamperhoder og høy ytelse. (Omtale følger)

>> Kjøp Wotofo Serpent RTA hos dampevarer.com for 319,- <<

Produktspesifikasjoner

 • 22mm Diameter
 • 4ml Juicekapasitet
 • Dual Function Top Cap
  • Uavhengig Skorsteinsjustering
   • Løfter og senker skorstein
  • Toppfylling
 • Doble justerbare luftventiler
  • 13mm x 1.5mm hver
 • To-post byggdekk
  • Spesielt designet for 1 stor single-coil
  • Naturlig skråbygget for tversover skrå coilplassering.
  • 3×5 mm store festehull
  • Hex-skruer
 • Gullbelagt 510 kobling
 • PEEK Insulator
 • Rustfritt stål og glass-konstruksjon
 • Minimalistisk og rent design.

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper