Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Wotofo Lush RDA

Omtale: Wotofo Lush RDA

Wotofo Lush RDA

Wotofo Lush RDA er utvilsomt min nye favoritt. Men en «favoritt» må alltid anses som subjektivt, og det som funker for noen.. er kanskje helt håpløst for andre.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag fra dampevarer.com. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler må anses som subjektivt.

Lush er én av fire nye dripper jeg har fått i hus. I denne omgangen så har jeg testet Indulgence Mutation X v4, Sapor RDA og Atty 3. De havner i hver sine kategorier og har noen særdeles distinkte forskjeller.

Surric X Med Lush RDA

Surric X med Lush RDA på et bomulls pelspledd.. grrrrr. Meow!

Lush faller litt mellom to stoler, men er nok nærmere en cloudchaser enn en direkte aromatank. Den kunne ha vært løst på en mye smartere måte om bare luftventilene dekket til de øvre hullene og ikke de nedre. Lufteventilene er plassert på omtrentlig samme høyde som coilene, noe som gjør at selve trekket går tvers gjennom coilen og så opp munnstykket. Dette er noe som gjør at jeg plasserer den i en cloudchaser kategori.

Nå skal det legges til at det er en «skråkant» på innsiden av tanken noe som gjør at dampen kommer inn i tanken i en slags «swirl». Effekten av dette gjør at dampen får seg en ordentlig rundgang inni tanken før den går ut munnstykket.

Det som likevel overrasker meg er hvor godt smaken blir fremhevet. Spesielt med 510 driptippen. I likhet med «alle andre» pakker fra Wotofo så følger det med både 510 og wide bore topcap/munnstykke. Denne har i likhet med alle andre jeg har testet denne uka 4 stolper med hvert sitt festehull. Dette gjør at man får plass til veldig tykk wire og kombi-løsninger. Festeskruene er en Umbraco-løsning med svært dype hull, noe som gjør at de sitter godt på umbraconøkkelen og minsker sjansen for å «dette av». En ting som er veldig positivt er at skruene er «flate» og ikke spisse. Dette gjør at man unngår at selve skruene klipper wiren tvert av når man strammer til. (noe som er et generelt problem med RDA skruer).

>> Kjøp Lush RDA hos dampevarer.com for 239,- <<

Black is back! Lush RDA har nøyaktig samme fargenyanse som en iStick TC60w Black gunmetal.

Black is back! Lush RDA har nøyaktig samme fargenyanse som en iStick TC60w Black gunmetal.

Brønnen er god og dyp og gjør at man får plass til mye juice og bomull. Det er mulig å bygge på en haug med forskjellige måter og det er i grunnen kun fantasien som setter grenser. Byggdeck og utforming er på ingen måte noe nyskapende. Det er ei heller noen «funksjoner» som gjør at den skiller seg veldig ut fra mengden. Dette er rett og slett en god allround-dripper som er bygget på kjente og kjære prinsipper som funker. Den finnes i et veld av farger, men er nok mest vanlig som enten metallic eller sort børstet stål.

At den har 4 stolper gjør den forsåvidt relativt «kjedelig» og begrenser byggmetoden noe. Men hvis du studerer det øverste bildet nøye så ser du at de ytre stolpene kun sitter fast i «toppen» av basen. De midtre er også plassert på en løsning som gjør det mulig å også legge bomullen «rundt» og ikke bare i hver sin brønn. Dette gjør juicetilførselen meget god og «balansert» selv om man liker å dryppe i blinde.

Wotofo Lush RDA er 22 mm bred, har en 6 mm dyp brønn og er laget i 604 rustfritt stål.

For å si det sånn; Lush RDA er helt fantastisk for de som liker å bygge noe.. og så bare la coilen sitte på i noen uker og bare bytte bomull med jevne mellomrom. Den er ikke like morsom å bygge på som f.eks en Velocity eller Dot Mod Petri, men den er en veldig god allround-dripper som er veldig forutsigbar.

Jeg har den sorte utgaven og den sitter nå fast på en iStick TC60w. De har helt identisk coating. (Black gunmetal) noe som gjør det svært sexy..

Prisen er også svært vennlig for lommeboka. Kanskje et av de tryggeste kjøpene man kan gjøre.

Egner seg vel så godt til RDA nybegynnere som til godt viderekomne.

>> Kjøp Lush RDA hos dampevarer.com for 239,- <<

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper