Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Wotofo ICE3 v1.5 Cube - Skypumpen

Omtale: Wotofo ICE3 v1.5 Cube

Window shopping Wotofo Ice 3

Å finne riktig dripper for ulike formål har blitt en slags evig søken. Wotofo ICE3 er en glimrende dripper som går inn i en ren smaksklasse.

Jeg deler drippere opp i tre kategorier: Damp, Smak og Kombinert. Det som ofte utgjør forskjellen, er hvordan luften/dampen blir behandlet før den kommer ut av munnstykket. En damp/cloudchaser har ofte store luftehull plassert midt på, eller ganske lavt på tankseksjonen. I tillegg så er det ofte en ganske bred driptip slik at man får tatt kraftige trekk med uhindret luftgjennomførsel.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for annonsevederlag for å lage en omtale. Produktet har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler er subjektivt, kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet, eller være fikset opp i nyere utgaver.

En smaksdripper har gjerne luftventilene plassert høyt oppe, med et litt mer restriktivt trekk og tynnere driptip for å la aromaen få godgjøre seg inni tanken før den går ut av munnstykket.

En kombinert/allround-dripper er en slags mellomting og er litt mer balansert. Mange av dagens drippere blir levert med to typer driptips og har smartere luftventilering for å kunne tilpasses til det formålet man søker.

Wotofo ICE 3 v1.5 er en dripper som helt klart havner i smaksklassen med sin avseglede tankseksjon og luftventileringen plassert i topcappen.

>> Kjøp Wotofo ICE3 hos dampevarer.no for 299,- <<

P1000826_fixed

UTSEENDET OG UTFORMING
Denne dripperen er «firkantet» og kan på mange måter minne litt om Wotofo Atty3 bare med en smaksvinkling. Det er umulig å ikke legge merke til at det er en gjennomsiktig dripper og at man får ekstremt god innsikt i hvordan bomullen holder eller hvor mye juice som er i uten å løfte av topcappen. Den er riktignok ikke helt firkantet siden kantene er noe avslipt.

Det er et veldig tykt glass noe som er en veldig fornuftig løsning. Jeg har hatt en del drippere av glass som har fått sprekker eller knust under demontering og konstant «varmepåkjenning». I likhet med Atty3 og Hellboy så er selve innsiden av tankseksjonen rund. Etter å ha gått mange runder med meg selv så har jeg konkludert med at runde kanter på innsiden av tankseksjonen har en bedre aromaproduksjon enn løsninger med «hjørner». HellBoy f.eks er en glimrende cloudchaser, men smaken er nærmest fraværende.

v1.5 har et 2 post system med 4 festehull som er vertikalt plassert, noe som populært har blitt kalt Velocity style. Skruene er av typen «hex» og skrus inn fra sidene av stolpene.

Brønnen er veldig god og dyp. 5-6 mm juicewell, men med plass til langt mer ettersom hvor høyt man plasserer coilene.

Både topcap og base er «firkantet» noe som har skapt noen små problemer for meg. Problemet oppstår når gjengene i basen ikke passer til modden noe som medfører at den ikke blir ordentlig symmetrisk eller kant i kant, noe som kan være en irritasjonsfaktor.

Det medfølger to driptips. En bred og en «vanlig». Begge er i rustfritt stål og kan bli ekstremt varme under bruk.

510 Koblingen er gullbelagt for optimal sliteevne og kontakt. Gull er å betrakte som mer effektivt som kontaktpunkt enn f.eks kobber.

P1000824_fixed

FUNKSJONALITET
Mange som tror at en dripper er en dripper. Dette stemmer rett og slett ikke. Som jeg startet innledningsvis med, så er dette en helt klar Smaksdripper. Det er ingen annen måte å definere denne på pga. hvordan luften kommer til og blir behandlet. Den bygger litt på de samme prinsippene som Wotofo Sapor, hvor luften kommer inn ovenfra, men de er likevel bygget på en helt annerledes måte.

I likhet med veldig mange nye drippere, så kommer denne også med et spitback filter. Tanken er god, men den er ikke helt gjennomført. Tykk VG har vanskelig for å komme gjennom filteret, men det er ikke veldig mye verre enn å bare dytte filteret ut. Det følger også med et reservefilter dersom man syntes filteret egentlig var litt kjekt. Jeg har vært borti smartere løsninger når det kommer til spitback, både i selve munnstykket og i topcappen. Aromamizer RDTA har f.eks en glimrende løsning.

Dripperen har to poster med totalt 4 festehull, hvor det er to på hver side og plassert vertikalt. Dette er en type løsning som populært har blitt kalt for Velocity-style. Denne typen poster tillater mange ulike bygg og det er bare fantasien som setter grenser.

Luften kommer til via noen ventiler i topcappen som kan justeres fra trangt til middels luftig.

P1000828_fixed

KONKLUSJON
Jeg er en drip-o-maniac, og regelrett elsker å sysle med coiler eller bare veke om. Det er noe nærmest magisk med det å dampe på noe man har coilet selv, veket selv og med edle dråper som man også har laget selv. Alle bør ha en smaksdripper for å ordentlig få frem aromaen i hva man enn damper på. Hvis man ikke er trygg på coilingen selv så finnes det et hav av gode ferdigcoiler som fungerer vel så bra, om ikke bedre enn det man selv klarer å koke i hop.

Jeg regelrett elsker denne dripperen, på tross av spitback-filteret og formen. Den er det jeg vil kalle for styggpen, og vokser veldig på meg. Det er utrolig kjekt å kunne se juicestand, og helsa til bomullen uten å måtte ta av tankseksjonen.

>> Kjøp Wotofo ICE3 hos dampevarer.no for 299,- <<

SPESIFIKASJONER

 

  • 22 mm firkantet
  • Pyrex glass
  • To poster, velocity stil
  • Lufting ovenfra, sapor stil
  • Dyp juicebrønn

 

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper