Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Wotofo Atty 3 RDA

Omtale: Wotofo Atty 3

Wotofo Atty 3

Det begynner å bli et par måneder siden jeg omtalte denne som en nyhet. Etter nærmere øyensyn så fant jeg ut at den firkanta formen egentlig mest bare er for pynt.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi. Mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler må tolkes som subjektivt.

Da de firkanta dripperne ankom markedet så var det stor jubel.. i hvertfall ved første øyekast. Det ble plutselig mulig å kunne bruke drippere sammen med boxmods uten at det ble for stort avvik i formen. Å plassere en firkantet dripper oppå f.eks en Sigelei 150w blir meget lekkert.

I pakken så får man med 2 typer munnstykker / topcaps. Ett for 510 og et for en wide bore variant. Du får også med noen pakninger, en blå skrutrekker og ekstraskruer. Altså hverken noe mer eller mindre enn hva man kan forvente i originalvarer. 510 driptippen er helt ok, ikke noe spesielt med den. Den brede varianten er litt tøff og er svært behagelig å sette inntil leppene.

Selve dripperen er helt ok. Det eneste som egentlig skiller denne fra en hvilken som helst annen cloudchaser er rett og slett formen. Det er 4 stolper med hvert sitt festehull. Festehullene er plassert på linje og den bruker normale «stjerneskruer». Luftventileringen er helt grei. Brønnen er god og dyp, men er på ingen måte noe særlig eksepsjonell. Dene bruker kjente og kjære elementer som har fungert i en årrekke i forbindelse med cloudchasing.

>> Kjøp Wotofo Atty 3 hos Dampevarer.com for 249,- <<

Wotofo Atty 3

Luftventilene er f.eks plassert rett over byggdecket noe som gjør at coilene blir plassert så og si på nøyaktig samme høyde som luftventilene for direkte gjennomstrømming. Dette medfører at luften blir trukket rett gjennom coilen og så uhindret opp gjennom munnstykket. Ergo: Masse damp.

Størrelsen på luftehullene kan justeres ganske kraftig og variere fra meget luftig til «stengt». Dette gjør at den egner seg godt for de som også foretrekker lungedrag. Luftventilene måler 2mm x 7 mm, så her snakker vi godt over gjennomsnittlig lufttilførsel.

Det som irriterer meg skikkelig er at den firkanta bodyen, kún er for syns skyld. Dersom byggdecket også var firkantet så hadde det endret «alt», og tillatt bygging på en helt ny måte. Her får man nøyaktig de samme utfordringene som på andre 4 posters RDA’s. Tankseksjonen har faktisk en avrundet form inni også, noe som gjør byggplassen helt lik som på vanlige sirkulære drippere.

Selve tanken er 22 mm og laget i 304 rustfritt stål. Brønnen er 6mm dyp og gir derfor plass til rikelige mengder med bomull og juice. Den brede driptippen som følger med er hele 11mm bred, så her får du muligheten til et rimelig luftig trekk. 510 koblingen under tanken er en sølv legering og gir svært god kontakt med mod.

Inntrykket mitt er helt ok. Ikke den beste jeg har vært borti, men på ingen måte dårlig heller. Jeg tror nok at «misnøyen» min er ganske urettferdig, og bunner i at jeg er skuffet over at byggdecket ikke var firkantet. Den leverer helt on par med andre cloudchasere bygget å denne måten. Det som likevel skiller den litt fra andre drippere med samme konsept, er den ytre formen som er meget sexy laget.

Denne dripperen er godt egnet for både nybegynnere og godt viderekomne.

>> Kjøp Wotofo Atty 3 hos Dampevarer.com for 249,- <<

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper