Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Wismec Inde Duo RDA - Skypumpen

Omtale: Wismec Inde Duo RDA

Wismec Inde Duo RDA

Det er vanskelig å ikke trekke på smilebåndet av Inde Duo. Wismec har en tendens til å gå for maksimal sjokkeffekt. Smart byggdekk og to topcaps for hvert sitt formål.

Det er nok uten tvil glasscappen som man legger merke til først. Hele 30 mm bred og er nok dermed spesielt myntet på 26650 mods. På absolutt alt annet så vil den få et ganske stort overheng. Selv RX200/RX200s er ikke bred nok til å holde ting på plass.

Produktet i denne omtalen ble levert fritt for vederlag av PGVG.no. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet eller være rettet opp i nyere utgaver. Alle uttalelser må anses som subjektivt og er basert på personlige erfaringer.

INTRODUKSJON
Dette er atter en gang et produkt designet av JayBo for Wismec, som har fullstendig lamslått dampemiljøet med sine «overkill mods» og brutale drippere. Det hjelper også at de har en «no bullshit policy». Wismec har ingen problemer med å samarbeide med konkurrenter om det gjør produktene deres bedre, og det er akkurat sånn det burde være. Samarbeidet med Joyetech er kanskje det mest innlysende, men jeg har også relativt sikre kilder på at det er tech-giganten Texas Instruments som står for det finelektriske på oppdrag fra Wismec og Joyetech.

Drippere/RDA er et stadig mer utfordrende område. Den senere trenden er at det er populære coilbyggere som har kommet med egne design for å gjøre coilbyggingen enklere, og ikke minst penere for Instagram og andre sosiale medier.

Twisted Messes 1 & 2, Goon samt Double Vision for å nevne noen..

Det er også viktig å merke seg at det finnes noen klare kategorier innenfor drippere, og vi pleier gjerne å skille mellom Cloudchasere og Tastechasere. Det finnes også en haug med mellomting som havner i enten en hybrid eller allround kategori.

>> Kjøp Wismec Inde Duo hos PGVG.no for 399,- <<
Bruk rabattkode: Skypumpen for 10% avslag!

Inde Duo

DESIGN OG UTSEENDE
Inde Duo har et helt unikt byggdekk og det medfølger både en 22mm cloudchaser og en 30mm tastechaser topcap. Cloudchaser cappen er av stainless Steel og har noen «perfekte» luftventiler som ikke kan reguleres. Tastechaser cappen er av glass med en solid metallramme.

Byggdekket
wismec-inde-duo build deckBygget i en slags T-form og kan ved første øyekast ligne litt på Velocity, men ved nærmere øyensyn så ser man at den er bygget på en totalt annerledes måte hvor den nederste delen er minuspolene og den øvre delen er pluss. Akkurat dette gjør at man slipper å rette ut eller endre på beina for å få de til å passe med festehullene. Det er fullt mulig at det finnes lignende byggdekk, men jeg har i hvertfall ingen i samlingen min fra før, så for min del så føles det som en liten, men svært essensiell detalj som gjør byggingen enklere. Brønnen er veldig liten, så man får ikke plass til store mengder med bomull eller væske, men det er absolutt nok til å kunne få noen ordentlig gode trekk. Plasserer du coilene relativt høyt oppe, så kan tankseksjonen fungere som en slags brønn, så det er egentlig ingen krise.

30 Mm glass cap
Inde Duo Glass SS
Utseendet på denne er rimelig brutalt. Jeg har ikke hatt veldig mye hell med drippere av eller med glass til nå. Det blir rett og slett altfor varmt eller sprekker for fort.

Den beste dripperen jeg har med «glass» fra før må være Wotofo Ice, og Inde Duo bruker så og si nøyaktig samme prinsipp ved at luften kommer ovenfra og går ned på coilen før den går ut av munnstykket. Dette har i senere tid blitt hyppig brukt i forbindelse med tastechasere. Wotofo Sapor er også en RDA som bygger på samme prinsipp. Jeg er både positiv og negativ til akkurat denne cappen. Det positive er at det blir en veldig god smak og det ser utrolig bra ut. Det negative er at glasscappen er altfor tung, og sitter dermed svært dårlig på basen. Det er helt utelukkende å f.eks løfte modden etter dripperen med denne glasscappen på. Samboeren min sendte både RX200s og Inde Duo rett i asfalten ved å gjøre akkurat dette. Takket være metallbodyen rundt glasset så holdt dripperen seg godt, men modden min fikk noen ordentlig stygge skrammer.

SS Cloudchaser cap
Wismec Inde DuoNydelige inngraveringer og «perfekte» luftventiler. Har en utrolig god driptip som er av en wide-bore variant, men med en fantastisk form som gjør at den holder på aromaen og aerodynamisk fører dampen ut av munnstykket uten å forhindre gjennomstrømmingen på noen som helst måte.

HELHETSINNTRYKK
Pen og smart løsning. Byggdekket er absolutt topp klasse og løser et «problem» på en svært attraktiv måte. Jeg synes det er gøy at det følger med to vidt forskjellige topcaps og det er nettopp det jeg elsker med Wismec, altså at de løser ting på en svært innovativ måte og klarer å gi «det lille ekstra».

Jeg er litt negativ til festeordningen, og synes kanskje at glasscappen sitter litt for løst. Hvis man setter på noen tykkere tetningspakker så sitter den straks litt bedre, men det er fremdeles helt utelukkende å kunne løfte modden ut av lommer eller fra bordkanten etter dripperen. Det er ingenting å si på smaken, og dette er kanskje en av de beste tastechaser dripperne jeg har testet til nå.

SS topcappen er perfekt som den er, men jeg hadde nok foretrukket om det var mulig å endre luftinntaket noe likevel.

Alt i alt vil jeg si at dette er et pent klenodium og så absolutt et samlerobjekt.

>> Kjøp Wismec Inde Duo hos PGVG.no for 399,- <<
Bruk rabattkode: Skypumpen for 10% avslag!

Detaljer:

1 stk – Atomizer Base
2stk-   Atomizer Tube (30mm og 22mm)
1 stk – Airflow kontrollring
1 stk – Munnstykke
4pcs-  Seal Ring
3pcs-  Hexagon Screw

Egenskaper:

1. Diameter: 30mm
2. Lengde: 36mm
3. Avtagbar og vaskbar struktur
4. Valgfritt Atomizer Tube: 30mm og 22mm
5. Unik Vortex Flow Design
6. Praktisk Airflow kontroll

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper