Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Vaporesso cCell Keramiske Fordamperhoder - Skypumpen

Omtale: Vaporesso cCell Keramiske Fordamperhoder

vaporesso ccell

Nyvinning er alltid gøy. Vaporesso er blant de første som har suksess med sine keramiske løsninger.

Produktet i denne omtalen ble levert av dampebutikken.no uten annonsevederlag. Produktet i seg selv har derfor ingen annonseverdi og mine uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet, eller være rettet opp i nyere utgaver.

INTRODUKSJON
Vaporesso lanserte sine keramiske fordamperhoder i oktober 2015, men hadde noen startproblemer som har blitt rettet opp i senere tid. Ideén er «enkel». Poenget er å bruke noe annet en «råwire» som oppvarming. Dette kan redusere sjansen for spitback, brent bomull og skape en «renere» smak. Jeg vet ikke hvem som var først ute med keramikk i forbindelse med damping. Jeg liker ideén, men samtidig så har jeg noen bekymringer rundt det å bruke keramikk som kontaktflate.

P1000944_fixed

Vaporesso sine løsninger består av en wire støpt i keramikk. Utenpå dette igjen så er det en relativt tynn bomullsoverflate som fungerer som en slags buffer. Så helt fritt for wire og bomull er det ikke. Fordamperhodene har kontaktflater i gull, for maksimal sliteevne og kontakt med mod.

Det er noen fancy juicekanaler på «begge sider» som er sekskantet (3 på hver side) som lar dampvæsken slippe til. Jeg kan ikke se noen bomull hverken gjennom juicekanalene eller gjennom «toppen». Det er en slags metallflate der hvor juicekanalene er, og i toppen så ser man keramikken. Dette er både positivt og negativt. Det positive er at man ikke får noen punkter på bomullen hvor dampvæsken blir rettet og koagulert. ( Av ulike årsaker) Det negative er at veldig tykk dampvæske kan få problemer med å trenge gjennom.

Jeg har testet med litt ulike juice-tykkelser for å se hvordan dette egentlig fungerer. Det tykkeste jeg har fått en grei smak av har vært rundt 70% VG.

70-80% er i en liten gråsone hvor man er nødt til å legge inn litt pauser for å la fordamperhode trekke til seg nok juice, mens 90% VG + har vært veldig lite behagelig.

Styrken til disse fordamperhodene ligger i selve oppbyggingen. I et tradisjonelt fordamperhode så er wiren plassert «løst» inni bomull. Dette kan medføre at wiren gradvis justerer seg ut av posisjon, noe som kan skape hotspots, kortslutning eller ha en ujevn varmefordeling. I disse fordamperhodene så vil motstanden holde seg konstant og det blir en utrolig jevn varmefordeling ved at keramikken kommer i direkte kontakt med dampvæsken.

Resultatet blir at man får et fordamperhode som tåler høyere temperaturer, får en lengre holdbarhet og reduserer sjansen for dryhits og spitback. Alt dette høres fantastisk ut i teorien, men hvordan fungerer det i praksis?

Oppbygging Vaporesso cCell

MITT INNTRYKK GENERELT
Jeg hadde noe uflaks med det første fordamperhodet jeg prøvde. Gjengene var rett og slett feil, noe som medførte at jeg ikke fikk skrudd det inn i basen. For ordensskyld så har jeg testet de fordamperhodene som passer til Atlantis og Triton serien i tillegg til Vaporesso sin egen tank Target.

Jeg prøvde første å misbruke fordamperhodet ved å dampe med en gang uten å la det få «trekke» i x-antall minutter. I teorien så burde det gå an siden det ikke er en «stor» og hardpakket bomull som trenger å bli gjennomfuktet. Jeg prøvde også på altfor høy watt for å se om det ville skape en brentsmak.. noe det gjorde. Så selv om fordamperhodene er bygget på en annerledes måte, så har de samme innkjøringsproblematikk som andre tradisjonelle fordamperhoder.

Det var ikke før på fordamperhode nummer 3 at jeg fant frem til en grei opplevelse. Jeg ble ikke kvitt den «keramiske smaken» før etter et par timer. Men da ble også smaken veldig god. Nå et par dager etter.. så fungerer de helt glimrende og de er relativt sparsommelige på juice uten at det går utover smaksopplevelsen. Damp-produksjonen er også helt grei, og de er så absolutt velkomne på markedet.

Så hvem egner disse seg for?
Dette er helt glimrende fordamperhoder for de som er litt sparsommelige. Disse fordamperhodene kan i teorien vare i ukesvis om ikke månedsvis. Hvis man stort sett bruker dampvæske som er tynnere enn 70% VG så gir de en helt nydelig smak og dampopplevelse generelt.

Smaken blir veldig mye bedre over tid, og det selvrensende systemet fungerer utmerket. Selv om du skulle være uheldig og oppleve brentsmak, så er det ikke slutten for fordamperhodet.

KONKLUSJON
Et svært velkomment tilskudd i dampeverdenen. Det er så absolutt et skritt i riktig retning. Disse fordamperhodene har fått svært gode anmeldelser verden over, mens tilbakemeldingene fra brukerne har vært litt varierte. Mitt råd til de som ønsker å ta disse i bruk er å starte på ganske lav watt/temperatur, og så sakte jobbe seg oppover. 0.9 fordamperhodet trives godt et sted mellom 20-35w. Man bør også la disse få trekke i minium 15 minutter før man tar de i bruk. Men den ordentlig gode smaken kommer ikke før etter et par timer i bruk.

Prisen er utrolig lav.. noe som gjør det verdt å teste. 42 kr pr stk eller 180 kr for en 5 pakning er så absolutt verdt kronene.

>> Kjøp Vaporesso cCell keramiske fordamperhoder hos Dampebutikken <<

Kompatible med:
– Aspire Atlantis 1 & 2, Triton 1&2 samt eLeaf Melo 2 i tillegg til Vaporesso sin egen tank Target.

  • May-Liss Kallekleiv

    Er glad vi har deg.Du er kanon bra å følge.

    • Tusen hjertlig takk :D Hyggelig med tilbakemeldinger!

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper