Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Uwell Crown

Omtale: Uwell Crown

Uwell Crown

Først litt om firmaet og så viktigst; tanken selv. Crown tanken er en ganske ny tank. Jeg er ikke helt sikker på når tanken kom ut, men Uwell (Shenzhen Uwell Technology Co) ble stiftet i 2015.

Omtalen i sin helhet er skrevet CID som gjesteskribent på Skypumpen.no. Produktet er egenkjøpt og har derfor ingen annonseverdi i seg selv. Skypumpen er alltid på jakt etter gode skribenter som har evnen til å se produkter fra et unikt synspunkt og vet å formidle dette gjennom tekst.

Deres forretningsfilosofi er «Innovation, Experience, Integrity» og å promotere brukererfaringer og et mer sunnere alternativ til røyking, er deres mål. De er dedikerte til og lage et globalt innflytelsesrik og innovativt teknologisk selskap noe de jobber hardt med.

Dette er det første du blir møtt med på deres hjemmeside. Jeg tror Crown tanken er deres første selvstendige produkt.

La oss snakke litt om tanken selv. Dette er i bunn og grunn en Sub-ohm og TC tank. Jeg hørte først om Crown tanken for en måneds tid siden. Og jeg ble ganske nysgjerrig og ventet på at jeg skulle finne den til salgs et sted (helst i Norge), tiden gikk.. men fant ingenting.

Så plutselig en dag var jeg inne på en side jeg bestiller mye juice ifra i Sverige og så tanken, jeg bestilte den med en gang siden den var ganske billig 263kr. Dette gjorde meg i begynnelsen litt skeptisk. Men siden jeg åpnet tanken og brukte den for første gang ble jeg kraftig overasket. Den har en utrolig bra maskin kvalitet med tanke på prisen. Den er kanskje ikke den peneste tanken på markedet, men i bruk er den faktisk et beist.

Uwell Crown Assembly

Litt om kvaliteten og produkt info: Selve skallet er bygget i rustfritt stål, glasset er Quartz (og det følger også med ekstra). Singel og dual coilene er laget av SUS316 Food-Grade stainless steel heating wire, temp coilen er av vanlig NI200. Alle coil hodene benytter seg av 100% organisk bomull.

Watt range på coilene:

  • SUS316 Dual coil 0.5Ω (30-80w)
  • 0,25Ω (30-120w)
  • SUS316 Single coil 1.2Ω (10-30w).
  • Ni 200 dual coil 0.15Ω (150-350*C)

Tanken har en diameter på 24mm og rommer 4ml med Juice.Den har et stort airflow hull på begge sider som kan justeres i fire nivåer fra lite til hele hullet med veldig tilfredsstillende hakk for hver innstilling. Jeg har kanskje glemt å nevne en av mine favoritt-features med tanken, denne har nemlig topp fylling også, og har en ganske smart løsning for det. Tanken har også en RBA base, men denne må kjøpes separat.

Uwell Crown Size

Men Hvordan Damper den? Jeg har vel allerede kanskje gitt et lite hint om mitt inntrykk hittil :) Denne produserer damp så det suser, og gir en klar og god smak, men som alltid husk og fukte bomullen rundt coilene. Jeg gjorde nemlig ikke dette første gang jeg brukte tanken ivrig og stresset etter å prøve den. Og fikk en litt brent smak selvfølgelig. Litt små-irritert over en sånn nybegynner tabbe heiv jeg i et nytt coil hode og fuktet den godt med juice først, og det ble med en gang noe helt annet.

DSC_0028Herlig damp med god smak, og fordamperhodene hadde ingen problem med 80% vg 20% pg juice i tanken heller (merk jeg har ikke prøvd 1.2Ω hodene). Så for prisen har jeg ingen problemer med å anbefale denne tanken her. Noe jeg også bør nevne er at dette er en veldig behagelig tank å ha med og gjøre. En av de letteste tankene jeg har vært borti når det kommer til og ta den fra hverandre og putte den sammen igjen. Jeg snakker da sekunder ikke minutter. Gjengene er også silkeglatte og hverken knirker eller lager «skjærelyder». Luftventileringen er utrolig god med små riller for godt grep. Det virker som jeg skryter denne tanken her oppi skyene,men det er sjelden et helt nytt selskap kommer ut med et produkt og jeg ikke har noe å pirke på spesielt nå når vi har sub ohm tanker som flyter ut fra alle kanter.

Jeg er virkelig spent på å se hva Uwell’s neste produkt er, men uansett hva det er så blir nok forventningene høye. Crown tanken finnes i sølv og Sort, selv har jeg ikke sett en sort til salgs (nære nok til at det er verdt å bestille) men når jeg finner en i Skandinavia bestiller jeg med en gang.

Dette her er min første omtale, på et helt nytt format litt uvant for meg. Jeg vet at det ble litt fram og tilbake av og til, men jeg jobber hele tiden med og forbedre formatet mitt. Jeg vil gi en mest mulig detaljert omtale med korrekt informasjon angående produktet jeg omtaler. Og som alltid bidra med å holde folks dampopplevelser trygt.

Cid

  • Kenneth Andreas Hansen

    Uwell Crown med RBA er min desidert beste tank. Den parkerte TFV4 lett da jeg setter smak absolutt høyest. Fin omtale. Er helt enig i alt som står.

Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper