Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: Surric X

Omtale Surric X

Surric X

Helt siden bildene av Surric X begynte å sirkulere tidlig Juni 2015 så har jeg fantasert om hva jeg kunne gjøre med den.

Vi har sett mye rart den siste tiden. TC-teknologien tar helt av, og for min del så virker det som at ingeniørene bak mange av moddene bare vil ha unnagjort alle crazy ting bare for å ha gjort det.. uten at det egentlig gjør noenting enklere.

Det var derfor utrolig deilig å få muligheten til å teste noe helt annerledes og noe i motsatt retning av hva markedet sånn ellers har beveget seg i. Surric X er rett og slett en annerledes og ny løsning på noe veldig oldschool.

Produktet i denne omtalen ble levert av Dampshop.no fritt for vederlag. Produktet har derfor ingen annonseverdi, og alle uttalelser er basert på personlige erfaringer og preferanser. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være subjektivt og kan også være en ren produksjonsfeil på akkurat mitt produkt, eller være rettet opp i nyere utgaver.

>Kjøp Surric X hos Dampshop.no fra 1995,- til 2049,- <<

Sjekk Skypumpens offisielle videoomtale her:

Custom Mods -markedet er dyrt. Veldig dyrt. Det er noe vi ser på bare de norske modderne, og det skal godt gjøres å få tak i noe under 2-3000 kr. Det ligger også litt i ordet «Custom» at noe er spesiallaget for spesifikke folk som har punget ut i dyre dommer. Nøyaktig hvor bra ting er, er noe jeg enda ikke har fått erfart. «Kjøpt katta i sekken» -effekten er også noe man må regne litt med… for hvem vil vel egentlig innrømme at de har brukt 4-5000 kr på noe som fungerer dårlig eller midt på treet?

Surric_X_1024x1024

Surric X er en slags masseprodusert Custom Mod. Den har veldig mange kjennetegn for en typisk Custom Mod. Den ser bare ut på bilder, den har noen helt spesielle karakteristikker; Den bråker litt og den regulerer effekt uten å ha noen synlig skjerm.

Innmaten og ledningene er fullt synlig når man tar av batteridekselet og det kan SE ut som at den er laget av 3D-printet hardplast. Dette stemmer forsåvidt ikke etter nærmere øyensyn. Hele boksens eksteriør er laget i støpt metall med en pen matt overflate. Selve metallet er ikke veldig ulikt det man finner i våpen. Hvis det noensinne blir fair å bruke beskrivelsen «gun metal» så er det på denne.

Den har et søkk formet i en X på begge sider med en nedfelt X som er skrudd på i ulike materialer fra alt mellom rustfritt stål til ulike typer tre, noe som gjør at den får noen ganske personlige karakteristikker.

For min del så ønsket jeg meg en mod som var litt mer jordnær enn mye vi har sett den siste tiden. Derfør ønsket jeg meg Padouk-varianten som er et ganske mørkt og burugunderødt treverk. Det ser rett og slett helt nydelig ut.

IMG_0645Boksens utseende var nok det første som slo meg som meget tiltrekkende. Den nedfelte X’en er et stort blikkfang. Ellers så knappene helt greie ut og det er en gigantisk 510 kobling i midten på toppen. Batteridekselet er magnetsikret og selve coveret sitter som spikret og holder seg på plass, takket være noen mottakere. Den nedfelte X’en tror jeg både er limt og skrudd på. Jeg ser likevel for meg at det ikke er noe problem å skru den ut og skifte ut X’en om man skulle ønske det en gang senere.

Det er ingen dedikerte luftventiler til batteriet, men det trengs ikke av flere årsaker. Innmaten med ledninger og chips er ikke innpakket og skjult. Det er full luftgjennomførsel inni selve boksen. Det er snakk om at Surric Vapes vil selge både selve boksen og innmaten separat noe som kan være veldig interresant for DIY Moddere.

>> Kjøp Surric X hos Dampshop.no fra 1995,- til 2049,- <<

Surric X

Leverer også utrolig god og jevn effekt når man driver og justerer coil med korte trykk på fyringsknappen på relativt lav effekt.

Surric X har ingen skjerm. Noe som kanskje kan virke som litt rart. Det er liksom i totalt motsatt retning som mer teknologiske mods har beveget seg i. I stedet for å ha en skjerm så tar denne heller i bruk LED-teknologi som viser sånn omtrentlig hvilken effekt du har stilt den inn på.

Lyset fra LED lampa lyser i et spektrum fra lysegrønt til illrødt, og så lenge du ikke er fargeblind så er dette en helt fantastisk peilepinn. Det fungerer utrolig bra, og veldig mye bedre enn man kanskje skulle trodd. På mange måter så er det faktisk enklere å forholde seg til enn voltmetere eller andre enkle løsninger. Dessuten så finnes det allerede mer enn nok av modder som leverer oss alt mulig stæsj man aldri kommer til å bruke eller bare blir for komplisert. Men vi fortsetter da å kjøpe dem likevel.

Surric X har en wattrange fra 7-200w uten at du kan se dette på noen annen måte enn via LED lampen.

Det Surrix X utmerker seg til, er selvfølgelig RDA og RTA. Den leverer en helt ekstremt jevn strømstyrke og spenning noe som gjør at den egner seg utrolig godt for den slags type bruk. Batteriene varer i evigheter og den har så og si null voltage-drop. Man kan kjøre bånn guffe fra start til slutt. Takket være en PWM løsning så blir volt-outputten på ulik effekt vanvittig jevn. I all hovedsak så betyr det at frekvensen som den opererer på er utrolig stabil og på målinger så vil det se ut som en slags pulsering som er såpass tett at det blir mer å regne som en rett linje. Dette gjør at den utmerker seg til RDA, og det som overrasket meg mest er hvor stabil og følsom den er, også når man trenger å justere coilen med kort manuell pulsering på lav effekt

IMG_0639Batterilevetiden er helt «unreal».. og det var noe av det første jeg ordentlig la merke til. Kontrastene er selvsagt store til ting som Snowwolf 200w, eller X CUBE 2 hvor funksjonene sluker 70% av strømmen. I tillegg så varsler moddene om dødt batteri rundt 20%.

Jeg har lagt merke til at når batteriene på de mer avanserte moddene sier stopp, så måler de ca 36% spenning i batteriladeren. På Surric X så går batteriene helt ned til 6% før lampen blinker rødt og ber deg skifte batteriene. Og det er en knapt merkbar voltage-drop frem til lampen lyser. Rett og slett helt fantastisk spør du meg. Dette er modden jeg ville tatt med meg på hytta eller om jeg skulle telte i skogen i et par dager uten mulighet for å lade underveis.

For å oppsummere så langt med noen små enkle ord: Pen, Kraftig, Jevn styrke og Lang batterikapasitet.

Surric X m UD Goblin MiniDen avgir noe lyd. Det er ikke til å komme utenom. For mange så er alle slags type lyder et stort minus. Jeg var kanskje en av de første til å oppdage f.eks pipingen i en EvicVT og gikk ut med en advarsel om dette i omtalen min. Jeg oppdaget også en piping i Sigelei 150w, og Aspire ESP 30w. Riktignok med forskjellige nivåer. Pipingen på Evic VT var helt klart verst, hvor den svært høyfrekvente pipingen fortsatte i flere minutter etter at fyringsknappen ble sluppet opp og at displayet gikk i svart.

Pipingen på Surric X er ikke i nærheten engang av like irriterende. Det er en helt annen frekvens og selve pipingen er merkbart sterkere på lav effekt. Desto høyere effekt du bruker, desto lavere blir også lyden. Pipingen opphører fullstendig når man slipper opp fyringsknappen. Denne slags type piping er helt normalt i løsninger som dette, og spesielt for PWM mods. Det blir mer å regne som en slags koselyd, enn en direkte ulyd.

Rent generelt.. Jeg er helt utrolig fornøyd. Denne får sitt eget bruksområde og dette er helt klart et foretrukket produkt for RDA og RTA. Jeg ser ingen grunn til å bruke den sammen med «vanlige tanker». Det har jeg andre ting til å gjøre, men siden den har såpass jevn effekt så fungerer den også helt utmeket selv på mer krevende type løsninger som f.eks SMOK TFV4. Personlig synes jeg det ser litt rart ut med en «vanlig tank» plassert midt på toppen.

Korte og små RDA’s eller små sexy RTA’s som UD Goblin Mini ser mildt sagt brutalt ut på denne.

>> Kjøp Surric X hos Dampshop.no fra 1995,- til 2049,- <<

Jeg anbefaler utelukkende high drain batterier til denne. Produksidene hos Surric Vapes sier minimum 20a og det er noe som fungerer helt greit til et visst punkt. For maksimal reell effekt så bør du nok opp i 30a. Sony VCT 4/5 og LG HE2 er batterier jeg selv kan anbefale.

Produktspesifikasjoner

 • Størrelse: 98 mm x 50 mm x 28 mm
 • Surric X Chipset
 • Justerbar fra 7,5W til 200W
 • Minimum Motstand på 0,1 Ohm
 • Beskyttelse mot feilmonterte batterier
 • Krever to 18650 batterier (selges separat)
 • Fjærbelastet 510 senterpinne
 • Rocker Switch for justering
 • Fargen på modden er X`en
 • Bruk kun 20 Amp eller høyere IMR / INR batterier (ikke inkludert)
 • Bruk parrete batterier (samme merke og produsent)

Teknisk informasjon

Batteri Følger ikke med
Fordamper Følger ikke med
Standard 510
Materiale Stål

Pakkens innhold

1stk Surrix X Mod
1stk Oppbevaringsveske i stoff
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper