Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Paypal_Donation_For_WordPress_Admin_Widget has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/paypal-donation-buttons/admin/partials/paypal-donation-for-wordpress-admin-widget.php on line 10 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/quiz-master-next/mlw_quizmaster2.php on line 175 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WGGXML has a deprecated constructor in /customers/0/0/5/skypumpen.no/httpd.www/wp-content/plugins/wangguard/wangguard-xml.php on line 51 Omtale: SteamCrave Aromamizer Supreme RDTA - Skypumpen

Omtale: SteamCrave Aromamizer Supreme RDTA

Steamcrave Aromamizer Supreme RDTA

Stor og genial selvbyggertank fra SteamCrave. Fjorårets desidert beste RDTA har fått en slags storebror-utgave som blåser det meste av banen.

Produktet i denne omtalen ble levert vederlagsfritt fra PGVG.no og alle mine uttalelser må anses som subjektive. Ting jeg påpeker som feil eller mangler kan være produksjonsfeil på akkurat min enhet eller være rettet opp i nyere utgaver.

PGVG.NO drives av Michael Johnsen og Anders Eskedal.Hovedfokus for PGVG.NO er å bli en betydelig aktør på markedet for aroma, dampeutstyr og tilbehør.
Selskapet drives fra Sandefjord, hvor service og kundevennlighet er vår aller største drivkraft. PGVG.NO står også bak det varemerket Elegans E-Juice som produserer 30+ smaker både i form av konsentrat og ferdig e-juice.

INTRODUKSJON
Aromamizer var en av mine absolutte favoritter fra fjoråret med sitt banebrytende konsept med utskiftbare byggdekk. Muligheten for å kunne bygge svært avanserte løsninger og få til rikelig med væske og god lufting, satt den i en helt egen klasse. Men det var så absolutt et par ting som kunne vært gjort bedre. Luftventileringen var noe klønete og man måtte ta i bruk en silikonring for å justere luftopptaket. Den hadde heller ingen juiceflow funksjon, noe som gjorde juiceopptaket konstant, og dermed plutselig uegnet for veldig tynn væske.

Slagordet til SteamCrave er «Now Chase for Flavor!» og holder det de lover. Det eneste jeg ikke har vært helt fornøyd med er glassversjonen av V RDA. Det ble alfor lite smak og luftingen var direkte håpløs.

Det kommer også en Aromamizer V2 om ikke så altfor lenge med noen små forbedringer, så Aromamizer Supreme er mer å regne som en slags storebror enn en direkte etterfølger.

>> Kjøp SteamCrave Aromamizer RDTA hos PGVG.no for kun 579,- <<
Bruk rabattkoden: skypumpen for 10% rabatt!

Skypumpens lille videopresentasjon på YouTube

 

DESIGN OG KONSTRUKSJON
Det første man legger merke til er at denne tanken er gigantisk. Det finnes riktignok to utgaver av denne hvor den ene holder 4 ml mens den andre, og den jeg motttok, holder på hele 7 ml med væske. I tillegg til å være relativt lang så er den 25 mm i diameter og vil derfor få et ganske stort overheng på modder som har en bredde på 22mm. Når det er sagt så sitter den helt perfekt på modder som er noe tykkere som f.eks RX200, Cuboid eller andre store boxmods.

Aromamizer Supreme finnes enten som sort eller metallic. Den er laget av 304 rustfritt stål, pyrex glass og har en delrin hardplast driptip.

Rent utseendemessig så ligner den veldig på en tradisjonell sub-ohm tank. En relativt stor base i bunnen med synlige og regulerbare luftventiler, og en svært praktisk juiceflow-mekanisme for å justere og tilpasse juiceopptaket i forhold til tykkelse på dampvæske og vækemateriale. Merk at dette er to forskjellige prosesser og det er to reguleringsringer man kan vri på for å få ulik effekt.

Dette er utelukkende en DIY/RBA tank. Det finnes ikke ferdigfordamperhoder til denne og mtp. hvor lite populære ferdigfordamperhodene til Aromamizer ble, så forventer jeg ikke at det blir et prioriteringsområde for SteamCrave. En ting jeg er ganske sikker på forøvrig er at det kommer byggdekk med både 3 og 4 stolper i tradisjonell byggestil etterhvert. Jeg håper at de også vil gi ut nye byggdekk etterhvert, for mulighetene er nærmest uendelige og en «clamp-style» hadde virkelig vært et deilig tilbehør.

Topcappen har en liten logo på seg, og har ribbede kanter som gjør det enklere å skru den av når man etterfyller med dampvæske.

Den har en 510 kobling til driptip/munnstykke noe som gjør den kompatibel med en hel haug med alternativer dersom du skulle ønske å bruke noe annet enn den medfølgende driptippen.

Aromamizer Supreme Assembly

FUNKSJONALITET
Denne kan skilte med mulighet for utskiftbare byggdekk som enkelt bare «nappes ut» av tanken etter at man har skrudd av bunnseksjonen. Det er Velocity-style byggdekket som følger med som har to stolper og totalt 4 festehull som er vertikalt plassert. Dette gjør det svært enkelt å plassere alt fra enkle til svært avanserte coiler i ulike posisjoner. Juiceopptaket skjer fra sidene og kan justeres for å tilpasses ulik tykkelse på dampvæske og mengden vækemateriale.

Det er EKSTREMT viktig å skru igjen både juiceflow og airflow under påfylling ellers kan jeg garantere full lekkasje tvers gjennom tanken.

Luftventileringen er genial og kan justeres trinnløst fra lukket til svært luftig. Akkurat dette gjør at tanken i seg selv også er brukbar for de som foretrekker et noe restriktivt trekk. Luftventileringen må også lukkes helt når du tar i bruk toppfyllingen.

>> Kjøp SteamCrave Aromamizer RDTA hos PGVG.no for kun 579,- <<
Bruk rabattkoden: skypumpen for 10% rabatt!

Aromamizer-Supreme-RDTA

BRUK OG YTELSE
Denne egner seg svært godt for typiske «avanserte» dripper-oppsett som Clapton, Fused Clapton, Staple coil og andre kombi-wire-løsninger. Festehullene er såpass store at man kan få praktisk talt hva som helst inn i den. Nå som det er like enkelt og «billig» å kjøpe avansert ferdigwire så er det lite poeng å bruke denne med veldig enkle coiler med mindre man bare ønsker en tank som rommer ekstra mye væske.

7 ml med væske er absolutt å betegne som «mye», men med clapton dual coil oppsett så opplever jeg at jeg fint kan dampe tanken tom i løpet av 30 minutter. Dampmengden er rimelig brutal og det er kanskje ikke helt riktig tank å ta med seg ute i offentligheten. Smaken kommer meget godt frem og selve opplevelsen kan kun sammenlignes med en godt oppsatt dripper.

Med en juiceblanding på 80/20 VG/PG så kan jeg maks ha juiceflowen på 4-5 før skorsteinen floodes. Man må nok ha nærmere 100% VG og veldig tykk bomull om man ønsker å ha helt åpne juicekanaler.

Aromamizer Supreme RDTA and Wismec RX200

KONKLUSJON
Stort råere enn dette blir det ikke. Dette er så absolutt en RDTA i ordenes rette betydning. Den er enkel å ta i bruk, har et enormt byggdekk på 16,5 mm, dyp brønn og kan brukes til «alt». Når det er sagt så er denne å beregne som en tank for godt viderekomne brukere. Man bør ha en viss basiskunnskap om Ohms lov, og ha coilvikle-kunnskapene godt på plass. Når det er sagt så er det selvsagt også mulig å bare kjøpe noen ferdigviklede coiler eller ta i bruk en Wismec Notchcoil så blir den plutselig veldig brukbar også for de som kanskje ikke kan betegnes som «byggere».

Tanken bygger på mange kjente prinsipper og har lånt ideér fra godt utprøvde løsninger. Jeg har likevel aldri sett en tank med alle disse funksjonene samlet før, så for min del så føles dette som et svært innovativt produkt som ikke har noe sidestykke pr dd.

Siden tanken er såpass bred, så bør man også ha en ganske feit mod. Wismec Reaulaux RX200 f.eks er en perfekt match og leverer den kraften som tanken fortjener.

Hvis det er noe negativt å si, så kan den «svette» litt ut av luftventileringen. Ikke direkte lekkasje, men mer å betegne som oppsamlet kondens. Det er ikke verre enn å bare tørke litt i blant.

Og igjen… husk å totalt stenge luftventilering og juiceflow om du tar i bruk toppfyllingen.

>> Kjøp SteamCrave Aromamizer RDTA hos PGVG.no for kun 579,- <<
Bruk rabattkoden: skypumpen for 10% rabatt!

Pakking Detaljer:

 • 1 stk – Aromamizer Supreme RDTA  (7 ml)
 • 1 stk – Reserveglass Glass Tank
 • Reserve O-ringer
 • Reserve skruer og skrutrekker

Parametere:

 • Størrelse (mm): Dia-25 x 67,5
 • Kapasitet: 7 ml
 • Deck Størrelse (mm): Diameter – 14,3
 • Materiale: Rustfritt stål 304
 • Color Tilgjengelig: stål og sort

Egenskaper:

 • RDA Innebygd tank
 • Ingen Dry Hit
 • RDA stil
 • Innovative Airflow Design
 • Unik flytende feed design
 • 510 Drip Tip
Vis delingsknapper
Skjul delingsknapper